טוב אז לאחר תקופה בAB, הרצון לחזור לתכנית כוח מתחיל להיות חזק ממני, בעיקר בגלל שלא סיימתי את הSS כמו שצריך ולא התחלתי בכלל טקסס בגלל אילוצים של עבודה ולימודים יחד, אבל המטרה שלי כרגע היא להישאר בAB לפחות עד תחילת הקיץ.
אז חשבתי אולי לשלב את התרגילים המרכזיים כמו הבנצ, הסקוואט והלחיצת כתפיים ברוטינה של כוח בסגנון של 3 סטים של 5(הדדליפט כבר ככה) לפחות במחזור הראשון של הAB בשבוע. משהו שיראה בערך כך(אציג רק את התכנית של הרגלים והחזה כדוגמה):
A2............................................A1
סקוואט 3X5...............................סקוואט 3X8
דדליפט 3X5...............................דדליפט 3X5
לאנצ'ים/ פרונט סקוואט 3X10.......לאנצ/פרונט 3X10
B2............................................B1
בנצ' פרס 3X5...........................בנצ' פרס 3X8
מקבילים 3X10..........................מקבילים 3X10
פרפר בכבלים 3X12...................פרפר 3X10
אני מעט מוריד את הנפח, אז אולי להוסיף עוד תרגיל קליל ב"יום הכח" או שזה יהיה מוגזם? בנוסף התחלתי לשלב בזמן האחרון פרונט סקוואט במקום הלאנצ'ים, להמשיך עם הפרונט או לחזור למכרעים? אשמח לדעתכם על התכנית:)
אז חשבתי אולי לשלב את התרגילים המרכזיים כמו הבנצ, הסקוואט והלחיצת כתפיים ברוטינה של כוח בסגנון של 3 סטים של 5(הדדליפט כבר ככה) לפחות במחזור הראשון של הAB בשבוע. משהו שיראה בערך כך(אציג רק את התכנית של הרגלים והחזה כדוגמה):
A2............................................A1
סקוואט 3X5...............................סקוואט 3X8
דדליפט 3X5...............................דדליפט 3X5
לאנצ'ים/ פרונט סקוואט 3X10.......לאנצ/פרונט 3X10
B2............................................B1
בנצ' פרס 3X5...........................בנצ' פרס 3X8
מקבילים 3X10..........................מקבילים 3X10
פרפר בכבלים 3X12...................פרפר 3X10
אני מעט מוריד את הנפח, אז אולי להוסיף עוד תרגיל קליל ב"יום הכח" או שזה יהיה מוגזם? בנוסף התחלתי לשלב בזמן האחרון פרונט סקוואט במקום הלאנצ'ים, להמשיך עם הפרונט או לחזור למכרעים? אשמח לדעתכם על התכנית:)