ייעוץ שוקל לעבור ל AB וכמה שאלות

• פותח/ת השרשור misheu
  • פורסם בתאריך

misheu

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
1
85
1
שלום לכולם.

בתקופת מסה הגוף זקוק לגירוי ולעצימות ולתדירות גבוהה בעבודה על השרירים. FBW או SS הן תוכניות שנותנות את זה כי עושים אותן 3 פעמים בשבוע ועובדים פחות או יותר על אותם שרירים כל פעם, זאת אומרת, 3 פעמים בשבוע.

מה קורה כשעושים תוכנית פיצול AB במסה? נניח אני עובד 4 פעמים בשבוע, ופעמיים בשבוע בלבד אני עובד על חזה (יום A למשל), האם זה לא פוגע בעצימות ובתדירות? כי אני עובד על החזה רק פעמיים?

והאם אקטומורף יכול לעמוד ב 4 אימונים בשבוע מבחינת התאוששות ועצימות?

תודה רבה !

האם זה לא פוגע בעצימות ובתדירות?
כמובן שזה פוגע בתדירות - לא סתם פוגע אלא חותך אותה לחצי. אז מה? זה בסך הכל שינוי של החלוקה: במקום ארבע פעמים בשבוע של חצי נפח, פעמיים בשבוע של נפח מלא (אתה עושה בערך פי שנייים תרגילים לכל שריר ב AB יחסית ל FBW), ואם החלוקה הזאת יותר אפקטיבית מבחינת פיתוח השריר (ה"אם" הזה הוא לב העניין) מה משנה לך התדירות?

שלום לכולם.

בתקופת מסה הגוף זקוק לגירוי ולעצימות ולתדירות גבוהה בעבודה על השרירים. FBW או SS הן תוכניות שנותנות את זה כי עושים אותן 3 פעמים בשבוע ועובדים פחות או יותר על אותם שרירים כל פעם, זאת אומרת, 3 פעמים בשבוע.

מה קורה כשעושים תוכנית פיצול AB במסה? נניח אני עובד 4 פעמים בשבוע, ופעמיים בשבוע בלבד אני עובד על חזה (יום A למשל), האם זה לא פוגע בעצימות ובתדירות? כי אני עובד על החזה רק פעמיים?

והאם אקטומורף יכול לעמוד ב 4 אימונים בשבוע מבחינת התאוששות ועצימות?

תודה רבה !
ההיפך הוא הנכון לדעתי,
שכן בהנחת היסוד של ה SS בחזה יש לך במהלך השבוע בסה"כ 9 סטים, בעוד בפיצול AB אתה יכול להגיע ל 18 סטים שבועיים (9 בכל אימון) וזה בסדר גמור.
יותר נפח ויותר גירוי.

כמובן יש לך גם מעט יותר זמן להתאושש בין האימונים של קבוצת השריר. (48 שעות ב SS ואילו בפיצול אתה יכול גם 72-94 שעות)
תלוי בנפח ובתדירות.

Ab היא תכנית אידיאלית לטעמי למתחיל(חודש+) לצבירת מסת שריר בכל הגוף..

אני מודע לזה שיהיו כאלה שיחלקו עלי אבל זאת דעתי בחצי שנה בתכנית הזה אפשר לראות תוצאות מעולות..

צריך להקפיד על 2 דברים
1.לא להגזים בנפח
2.לעלות במשקלים

וכמובן שלאכול נכון שזה תקף לכל תכנית מי שיעשה את זה יגדל יפה מאוד

אני מודע לזה שיהיו כאלה שיחלקו עלי אבל זאת דעתי בחצי שנה בתכנית הזה אפשר לראות תוצאות מעולות..

צריך להקפיד על 2 דברים
1.לא להגזים בנפח
2.לעלות במשקלים

אבל לא יתחזק באותה מידה ☝️

אבל לא יתחזק באותה מידה ☝️
אין סיבה שלא יתחזק
אולי אמרתי את זה כבר כמה פעמים אבל ב3 חודשים בab עליתי מ55 ל80 בבנץ׳ לשמיניות

להוסיף עוד לחיצה בשיפוע חיובי וכבל קרוס לא יפגע בהתאוששות יש לך מספיק זמן להתאושש בניגוד לabc ששוברת לך תצורה

אין סיבה שלא יתחזק
אולי אמרתי את זה כבר כמה פעמים אבל ב3 חודשים בab עליתי מ55 ל80 בבנץ׳ לשמיניות

להוסיף עוד לחיצה בשיפוע חיובי וכבל קרוס לא יפגע בהתאוששות יש לך מספיק זמן להתאושש בניגוד לabc ששוברת לך תצורה
בתוכנית כח כל הרעיון הוא להתקדם יותר.
אבל מסכים איתך שלהיות גדול יותר זה בתוכנית פיצולים.

בתוכנית כח כל הרעיון הוא להתקדם יותר.
אבל מסכים איתך שלהיות גדול יותר זה בתוכנית פיצולים.
שמע אני לא מבין גדול בתכניות כוח בחיים לא עשיתי אחת, אבל אני כן יודע שאני אישית מתחזק מאוד בתכנית "פיצולים" ואם לא מחלות מעצבנות,חוסר הקפדה על תפריט ופספוס אימונים היום הייתי מבנצבץ׳ 110+ לשישיות והייתי קרוב לזה מאוד והלכתי אחורה לצערי, אבל הצבתי מטרה שתוך חודש אני שם.

וטוב שהזכרת לי הלכתי לאכול:food-and-drink005-88:🙁

שמע אני לא מבין גדול בתכניות כוח בחיים לא עשיתי אחת, אבל אני כן יודע שאני אישית מתחזק מאוד בתכנית "פיצולים" ואם לא מחלות מעצבנות,חוסר הקפדה על תפריט ופספוס אימונים היום הייתי מבנצבץ׳ 110+ לשישיות והייתי קרוב לזה מאוד והלכתי אחורה לצערי, אבל הצבתי מטרה שתוך חודש אני שם.

וטוב שהזכרת לי הלכתי לאכול:food-and-drink005-88:🙁
אני כבר אוכל.... שוב 🫤

חח עד מתי מסה 2015??
חשבתי שאני אכלן גדול והאוכל שבר אותי..
אצלי הבעיה שאכלתי יותר מידיי חח
לא רק שהשמנתי כי הגזמתי אלא בתוכנית כח המסה שאתה צובר לא אסטתי כמו באימון נפח.

רק אחרי החיטוב אראה מה נשמע 😆

אצלי הבעיה שאכלתי יותר מידיי חח
לא רק שהשמנתי כי הגזמתי אלא בתוכנית כח המסה שאתה צובר לא אסטתי כמו באימון נפח.

רק אחרי החיטוב אראה מה נשמע 😆
עכשיו אני מתחלף איתך

אני מוכן לקחת עליה של 80% שומן העיקר לעלות קצת במשקל חח עוד פעם אחת אני רואה 87 אני זורק את המשקל מהחלון

אני ממש לא שחיף,
התחלתי את המסה מ 69 אחי.
עליתי 10 קג כבר ב 3 וחצי חודשים.
התכלכלתי 😭

חח משקל מטרה 82 בגדול אבל ככל הנראה אעבור בקצת
חחח אני צחקתי לגבי השחיפיות..
המשקל מטרה שלי היה 90-92 אבל סוף החודש אני מתחיל לחתוך לא משנה לכמה אני מגיע

צריך להקפיד על 2 דברים
1.לא להגזים בנפח
2.לעלות במשקלים

מה אתה מגדיר כהגזמה בנפח?

מה אתה מגדיר כהגזמה בנפח?
לא לעבור את ה10 סטים לשריר גדול
לקראת סוף התכנית שאתה מרגיש שאתה ממצה אותה מבחינת גדילה והמשקלי עבודה שלך גבוהים ואתה בקושי מתקדם בהם אפשר לעלות גם ל12 סטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית