הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בקשר למים בקטריוסטטים

• פותח/ת השרשור GB165
  • פורסם בתאריך

GB165

משתמש מתחיל
134
17
נק' מוניטין:
119
134
17
אני כבר ימים שלמים שובר את הראש מאיפה אני משיג את זה (פרסמתי גם בפורום קניה ומכירה ואף אחד לא הגיב)
הזמנתי באיזה אתר אחד מחו"ל וכבר חיכיתי שיגיע המשלוח ופתאום הם שלחו לי הודעה באימייל שהם ביטלו את ההזמנות שמחוץ לארה"ב בלי להסביר למה והחזירו לי את הכסף בחזרה

עכשיו מצאתי עד אתר שעושה הזמנות דרך פייפל שזה הרבה יותר נוח אבל אני לא יודע אם המים האלו מתאימים לפרגניל

942_5478_large.jpg

מישהו יכול להגיד לי אם המים האלו מתאימים? אני קצת נעול על המים של Hospira עם הפקק הורוד אבל אולי זה יכול להיות תחליף ראוי (זה גם של Hospira דרך אגב ובגלל זה אני חושש שזה לא אותו דבר)

חייב את העזרה שלכם כי אין מצב שאני מתחיל סייקל בלי המים האלו

לפי מה שאני זוכר משה אמר לי לעשות את זה כשה לי הייתה את הבעיה הזאת .
כנס לBUY2USA תירשם שם תקבל כתובת בחול . ואז תזמין באתר של BACTERIOSTATIC WATER .
לכתובת שתקבל בארצות הברית . כשה זה יגיע לשם אתה תצתרך לאשר את זה באתר של BUY2USA . ואז זה יגיע לארץ .יקח שבוע שבועיים .
עצה שלי תקנה סט ויאלים ריקיים כי תצתרך לשלם משהו כמו 80 שקל לפני ההזמנה .

מה אתם משתגעים כולה להכין מים , תקנו מים סודיום כלוריד ותתארגנו על בנזיל אלכוהול ויש לכם מים לכל החיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית