הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מתלבט בנוגע לסייקל ראשון

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
אז ככה מתאמן שנים ומתלבט בנוגע לסייקל ראשון גובה 171 משקל 101 %25 שומן מסיים בדיוק תקופת מסה/כוח סקוואט 270 דדליפט 220(אחרי סקוואט) חזה 130. נכנס בדיוק לחיטוב האם לעשות חיטוב לבד כמו שאני עושה ברגיל ולרדת ל80-82 עם %10 שומן ואז לקחת סייקל או לקחת סייקל של חיטוב ולנסות לשמר כמה שיותר. מתכנן רק סייקל אחד אשמח לדעות של מבינים.

סייקל ראשון עדיף לעשות מאסה.

וגם אם בכל זאת החלטת ללכת על סייקל חיטוב, אתה נמצא באחוז שומן גבוה מידי של אכילת מפורזת

אתה יכול בכיף בצורה טבעית לרדת ל 15 אחוז שומן ואז אם תרצה תעשה סייקל

• פותח/ת השרשור
סתם מיתוס שסייקל ראשון למסה לרדת אין בעיה עושה אתזה כל שנה המטרה לשמר משקלי עבודה ומסה
אם אפשר גם נימוק מי שמגיב לא אוהב תשובה ללא היגיון

סתם מיתוס שסייקל ראשון למסה לרדת אין בעיה עושה אתזה כל שנה המטרה לשמר משקלי עבודה ומסה
אם אפשר גם נימוק מי שמגיב לא אוהב תשובה ללא היגיון
בסייקל ראשון אתה תגדל הכי טוב, מסתבר. כמו כן, אםשר להתחטב בחי לאבד כמות משמעותית של.שריר
אי לכך.ובהתאם לזאת
מה שאמרתי

• פותח/ת השרשור
ממה שקראתי והבנתי..במקום לרדת בחיטוב ״טבעי״ ל80-82 ככה אני עושה בערך כל שנה ואז לעשות סייקל אחרי נוזלים אני אגיע 86-87 וכמובן התקופה החלשה של החיטוב לא בטוח שאחזור לאותם משקלים. מנגד סייקל עם חיטוב אוכל להגיע 89-91 ולשמר את המשקלי עבודה ולא להכנס למצבי רוח של חיטוב עם כל מה שמשתמע מכל. לא חושב?

מהנתונים שאתה מציג פה, לא נראה לי שגדילה זה משהו בעייתי מבחינתך ואתה יודע לשים מסה יפה מאוד. שלא לדבר על להתחזק.
כל המטרה של שימוש בחומרים בסייקל של חיטוב היא לשמר את המסה בצורה מקסימלית תוך כדי הורדה בשומן (גרעון קלורי רציני).
השיפור בסינטזת החלבון יאפשר לך להתמקד באכילת חלבון איכותי ולחנוק את הפחמימות ולשמר את רוב המסה.

* לא נראה לי שתעשה רק סייקל אחד 😃

ממה שקראתי והבנתי..במקום לרדת בחיטוב ״טבעי״ ל80-82 ככה אני עושה בערך כל שנה ואז לעשות סייקל אחרי נוזלים אני אגיע 86-87 וכמובן התקופה החלשה של החיטוב לא בטוח שאחזור לאותם משקלים. מנגד סייקל עם חיטוב אוכל להגיע 89-91 ולשמר את המשקלי עבודה ולא להכנס למצבי רוח של חיטוב עם כל מה שמשתמע מכל. לא חושב?
Either way
זה נחוץ רק אחריי שתגיע ל12%

• פותח/ת השרשור
איזה מצחיק אתה שאני אגיע ל12 אז כבר תיהיה ירידה גם של שריר וחולשה וזה מה שאני מנסה למנוע.עם סייקל מההתחלה לא אוכל להגיע ל88-91 עם 10% שומן ?

איזה מצחיק אתה שאני אגיע ל12 אז כבר תיהיה ירידה גם של שריר וחולשה וזה מה שאני מנסה למנוע.עם סייקל מההתחלה לא אוכל להגיע ל88-91 עם 10% שומן ?
למה נראה לך שתאבד כל כך הרבה שריר כל כך בקלות

אז בעצם אתה חושב שעדיף סייקל תוך כדי החיטוב?

זה מה שאני ההייתי עושה בכל אופן. מה שכן נזהר מאוד עם המינונים כי אתה לא יודע מה הרגישויות שלך ואתה מתחיל באחוז שומן די גבוהה. ככל שהמינון גדל כך גם ההמרה לאסטרוגן. אתה יכול תוך כדי הסייקל לשנות את המינונים לפי ההרגשה והצורך.

• פותח/ת השרשור
האם כדאי לשלב מסטרון למרות שזה סייקל ראשון? לפי ידע אישי שלכם האם אפשרי לסיים את החיטוב כמובן בהקפדה על תזונה באזור ה90 על 10%?

האם כדאי לשלב מסטרון למרות שזה סייקל ראשון? לפי ידע אישי שלכם האם אפשרי לסיים את החיטוב כמובן בהקפדה על תזונה באזור ה90 על 10%?

אפשרי לשלב מסטרון , אבל שוב - אתה לא מכיר את הגוף שלך תחת חומרים אז כדאי לשלב בהדרגה ואולי תוך כדי הסייקל.
להתחיל למשל עם פרופ + ווינסטרול +T3 ואם הכל טוב אפשר להוסיף שם מסטרון אחרי שבועיים נגיד. אני חושב שלחטב לאיזור ה 85 זה מעשי. לגבי 90 זה ממש תלוי כמה מסה אתה באמת מחזיק. בדיקות האחוזי שומן האלו שיש היום הם לא ממש מדוייקות. לפי המשקלים שציינת שאתה מזיז אני נוטה לחשוב ש 90 תחת משטר אימונים אכילה וחומרים מדוייק הוא לא דימיוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית