הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
צועק לא משהו.
איך מ140 לחמיישייה בסקוואט אתה מוציא 180 איך איך אני לא מבין.
נראה לי אני עובר לצפון.
חחח תודה אחי 😃
אם תעבור לצפון אני אקבל אותך בברכה ותחתיי אתה תשבור עוד הרבה PRים (יש הרבה נסיון ברייג' וכאפות בגב)

לגבי איך קפצתי מ140 ל180, זה שילוב של זכרון שריר, מעבר מעבודה רק עם חגורה לעבודה גם עם שרוולי ברכיים + העובדה שה140 לא היה כבד לי.

מה זה אמור להיות צועק לא משהו נתתי את כל הנשמה שלי בסט הזה!!!

צועק לא משהו.
איך מ140 לחמיישייה בסקוואט אתה מוציא 180 איך איך אני לא מבין.
נראה לי אני עובר לצפון.
אל תקשיב לו.
הכל מזוהם כאן.

אפילו צפרדעים אין כאן.

התקדמות אש אחי! באיזה משקלים התחלת את הלינארית?

התקדמות אש אחי! באיזה משקלים התחלת את הלינארית?
סקוואט RM5 היה 110 והורדתי ל90 (עכשיו 140)
בנץ' RM5 היה 95 והורדתי ל85 (עכשיו 110)
דד ליפט RM5 היה 140 בטכניקת T&G ועשיתי 3 ריסטים בדרך עד שתיקנתי את הטכניקה כמו שצריך (עכשיו 150 ל3 חזרות)
פרס RM5 היה 55 קילו והורדתי ל47.5 או ל50 לא זוכר (עכשיו 72.5)

תודה רבה גם אני שמח שההתקדמות כל כך טובה ועוד לא עברו 3 חודשים מתחילת הלינארית 😃 (עוד 4 ימים יהיה 3 חודשים מההתחלה)

המשקלים עכשיו גם ממש לא סופיים כי יש בי עוד לפחות 4-6 שבועות של התקדמות לינארית לדעתי

הבאתי קצת יותר מידע ממה שביקשת זה כי רציתי לעשות ספירה בעצמי לכמה התקדמתי

נערך לאחרונה:
Tank עדכן/ה את הלוג ״לינארית4לייף לוג כוח בהשראת הכרס של ריפטו!״:

עדכון לוג: 08/04/15 - קצת תכנון לעתיד

הגעתי למסקנה שהשומן מתחיל באמת להפריע לי בתפקוד היום יומי, אני כבר לא נראה טוב כמו שנראתי ב78 קילו (עכשיו אני כבר באזור ה93-95), הכרס יוצאת ואני לא מרגיש טוב עם עצמי.
אני נותן לעצמי 4 שבועות אחרונות למסה.
המטרה בהן היא להגיע למשקל גוף של 100 קילו. מבחינת משקלי עבודה אני רוצה:
בנץ' - 120 ל-5
סקוואט - 160 ל-5
דד ליפט - 170 ל3-5 (נראה בהתאם להתקדמות ואם ילך טוב בשבוע הקרוב נעלה את הקפיצה משבוע לשבוע מ5 קילו ל7.5)
פרס - 80-82.5 ל-5

ב10.5 נכנס לשבוע נייטראלי עם נסיון להמשיך להתקדם במשקלים
ב17.5 מתחיל חיטוב על גרעון 500 עד התחרות ביולי בתקווה להכנס לקטגוריה של עד 90 ולהמשיך להתקדם במשקלי העבודה גם בחיטוב (מקווה).

אחרי השקילה המדויקת היום אני אדע בערך איפה אני עומד מבחינת משקל גוף ולאיזה משקל אני אצליח באמת להגיע בחודש הקרוב.

זאת הייתה דרך ארוכה מה11 לינואר ואני שמח ומרוצה מהתוצאות שהגעתי אליהן. נשאר לתת פוש אחרון, ואז אני אוכל לחזור להראות כמו בנאדם ולא גוש מסה מהלך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אז אני מבין שאתה גם בדרך ל "לוג בלה בלה בלה שומן בלה בלה בלה"

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית