הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
ScrewYouHippies הוסיף לוג חדש:

לוג כוח - המטרה -> להיות יותר חזק מאלברו - לוג אימוני כוח בתוכנית הלינארית של ביל סטאר

אהלן.
אומנם קצת באיחור כי אני כבר 3 שבועות בתוכנית, החלטתי בכל זאת לפתוח פה לוג להתפתחות שלי בתוכנית הלינארית של ביל סטאר.
קצת עליי, בגיל 18 לפני הגיוס שלי הייתי מאוד חזק לגיל שלי. השיאים שלי לקראת גיוס (RM1) היו:
סקוואט - 190 קילו
בנץ' - 135 קילו
דד ליפט - 205 קילו
מיליטרי - 75 ל5 (לא ניסיתי מיליטרי לRM1)

לאחר מכן ב-3 שנים שלי בצבא לא התאמנתי כמעט בכלל, השמנתי ואיבדתי מלא מסת שריר. עברו 6 חודשים מאז השחרור שלי ובזמן הזה הספקתי להכנס לכושר אירובי/אנאירובי טוב, הורדתי 30 קילו ולפני 3 שבועות...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

נערך לאחרונה:
נראה לוג מעניין אני עוקב שיהיה בהצלחה !

נראה מעניין...!
בהצלחה! 😉

בהצלחה...!
עוקב1 😃

• פותח/ת השרשור
ScrewYouHippies עדכן/ה את הלוג ״לוג כוח - המטרה -> להיות יותר חזק מאלברו״:

עדכון לוג: 05/02/15 - האימון הבא

אימון הבא ביום ראשון 8.2.15
סקוואט 65 75 85 95 105
בנץ' 52.5 62.5 72.5 82.5 92.5
מתח משקל גוף 3x8

בינתיים המשקלים קלים בשבילי ואני לא מרגיש קושי באף אחד מהתרגילים ומתקדם בקלות מאימון לאימון. אני מרגיש שמכל התוספים שלי היעיל ביותר כרגע הוא הקפאין. בתור אחד שלא שותה קפה בתדירות גבוהה הקפאין משפיע עליי ממש חזק, לפני כחודש הייתי צריך ספוטר בשביל 5 חזרות בנץ' עם 95 קילו. היום לחצתי 92.5 לבד, בלי ספוטר, והמשקל לא הרגיש כבד בכלל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חחח איזה גבר אתה!
תודה, מאוד מחמיא 😃
שיהיה המון בהצלחה.
ד''א הבאת לי המון מוטיבציה עכשיו

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 08/02/15 - עדכון אחרי אימון

האימון היום היה:

סקוואט 65 75 85 95 105
בנץ' 52.5 62.5 72.5 82.5 92.5
מתח משקל גוף 3x8

הצלחתי לעשות את כל הסטים בלי בעיה ומרגיש שיכול להתקדם עוד הרבה. יש בזמן האחרון קצת כאבים בגב תחתון וקשה לי להגדיר אם הם בגלל האימונים, בגלל העבודה (צריך להתכופף הרבה בעבודה) או בגלל שבזמן האחרון אני מעביר הרבה שעות במחשב ולא יושב נכון בכסא (קורה לי גם).
היה קצת קשה לעשות מתח היום. יכול להיות שזה בגלל הנוזלים שהעליתי מאז שהתחלתי לקחת קריאטין (יום חמישי) כי אני העליתי משקל ויכול להיות כי העצימות של...

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה! שאלה רנדומלית- יש מצב שקוראים לך מקס?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה! שאלה רנדומלית- יש מצב שקוראים לך מקס?
כה. ויש מצב שאתה מהטכניון? אני עובר לשם עוד חודש מתחיל את המכינה הממושכת ב9 במרץ ומחפש מישהו להתאמן איתו כשאני אגיע לשם.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/02/15 עדכון תפריט - עוד כמה שעות עדכון אימון

עד היום אכלתי בלי תפריט ועליתי דיי מלוכלך ת'אמת. עליתי על משקל הבוקר וראיתי 88 והתבאסתי כי למרות שעליתי את זה בתקופה דיי קצרה אני דיי בטוח שזה מאוד מלוכלך כי הוספתי הרבה צ'יטים, ממתקים לתפריט וזה קצת הרס לי את העליה הנקייה שתכננתי לעצמי.
בכל מקרה בניתי תפריט מקווה שהוא טוב ושאני אצליח לעמוד בו כי יש לי בכללי בעיה של מחסור ברעב ובעיה בלהכניס הרבה אוכל לגוף שלי אז תפריטי מסה לא קלים לי.

בכל מקרה הנה התפריט (לא חישבתי ערכים של תוסף אומגה 3 כי אני לא יודע בדיוק מה הם):

ארוחת בוקר:
חביתה מ-3...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/02/15 - האימון היה קל!!

היה אימון מעולה. הסקוואט זרם (למרות שבאימון הזה הוא היה כולה 85 קילו), המיליטרי של ה57.5 הרגיש קליל מאוד והדד ליפט 145 גם לא איתגר אותי בכלל. צילמתי בדיקת טכניקה לסקוואט ולדד ליפט ליתר בטחון כי אני בטוח שיש לי פאקים. את הטכניקה של הסקוואט אני לא אעלה כי נראה לי שהבנתי מהסרטון את הבעיות שלי ואני אשפר אותם לקראת יום שישי ואעלה ביום שישי 110 ל-3 חזרות לבדיקת טכניקה (בסקוואט שאני עושה עכשיו אני שובר מקביל בקושי למרות שזה מרגיש ממש עמוק וגם בחזרות האחרונות קצת נשבר הגב באזור של הגב התחתון. אני...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מוצא אותי תוסיף אותי מחדש מחקתי באזור ה200 אנשים בחודש האחרון

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/02/15 - האימון של היום + עוד כמה עדכונים חשובים

אהלן. היום היה לי אימון נהדר שהתחיל בבנץ' פרס, ואז המשיך לסקוואט ולמתח. אני מרגיש את השיפור העצום שחל בי בחודש האחרון מתחילת התוכנית, כי האימון הזה, אימון מספר 12, היה האימון שסיים את השבוע הרביעי לתוכנית. התחלתי את התוכנית על 90% ממשקלי העבודה והיום חזרתי למשקלי העבודה בסקוואט ובבנץ'. הבנץ' 95 שהייתי צריך בשבילו ספוטר לפני חודש שירים איתי את המשקל ב2 חזרות האחרונות היום הרגיש כמו משקל חימום וזה הרגיש נהדר (למרות שהיום עשיתי רק 3 חזרות בגלל התוכנית). ביום שלישי צילמתי את הסקוואט שלי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תתחדש על החגורה !
אתה לא תתחרט לי יש אינזר 13ממ ולא מאוכזב לרגע 1 אפילו !
ואחלה לוג עוקב ..

• פותח/ת השרשור
תתחדש על החגורה !
אתה לא תתחרט לי יש אינזר 13ממ ולא מאוכזב לרגע 1 אפילו !
ואחלה לוג עוקב ..
תודה אחי. רק מחכה לרגע שהיא תגיע אני ממש מתרגש. אגב מה ההבדל בין ה13 ל10? קראתי בכמה פורומים לגבי זה כשעשיתי את הבחירה ואמרו לי שאין כמעט הבדל מבחינת ביצועים.

תודה אחי. רק מחכה לרגע שהיא תגיע אני ממש מתרגש. אגב מה ההבדל בין ה13 ל10? קראתי בכמה פורומים לגבי זה כשעשיתי את הבחירה ואמרו לי שאין כמעט הבדל מבחינת ביצועים.
ה 13 יותר עבה ויותר נותנת תמיכה לדעתי
אבל 10 ממ עושה גם תעבודה בצורה מאוד טובה אני מניח
בסופו של דבר זה טעם אישי הייתי אומר מה אתה יותר מעדיף ואם מה יהיה לך יותר נוח !

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 15/02/15 - תרוצים זה לילדות

אז מה אם היה יום קשה בעבודה? אז מה אם חזרתי ב5 וחצי בערב שבור מעייפות? את אף אחד זה לא מעניין ובמיוחד לא את הinner powerlifter שלי, שתמיד אומר את אותו הדבר, "סתום ת'פה חתיכת חרא ותעשה סקוואט". וזה מה שעשיתי.
אחרי ארוחת ערב, שעה וחצי מנוחה, סרטון מוטיבציה וכדור קפאין עליתי על מעיל והלכתי בגשם הסוער למכון עם מבט עצבני על הפנים. אמרתי לעצמי, "היום אני ארים את המשקלים ויהיה לי קל! אם לא יהיה לי קל איך אני אוסיף משקלים באימון הבא? ואיך אני ארים עוד 3 חודשים 200 קילו?" המחשבות האלה העלו בי מלא...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
שברתי בטעות את הידית של הדלת בחדר אוכל של העבודה. אני גאה בהתקדמות שלי

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/02/15 - קצת עידכוניישן אחרי אימון חברים

אהלן!
קודם כל אני רוצה להודות לחברי היקר הדוב שהיה היחיד שאהב את החפירה שכתבתי בעידכון הקודם. מודה לך ומוריד בפניך את הכובע!
עכשיו נמשיך לעדכון. הייתי באטרף בדרך לאימון כי לא התאמנתי 3 ימים בגלל נסיבות שונות. נכנסתי לרעל בזכות להקת הטכניקל דת' מטאל האהובה עליי The Black Dahlia Murder והגעתי למכון בטיפ טופ שייפ ואפילו שכחתי שקרעתי את התחת במחסן יום שלם.
האימון התחיל מההשפלה השניה הגדולה ביותר שהייתה בקריירת האימונים שלי. כל כך התרגשתי לעשות סקוואט שבסט הראשון כשבאתי להכנס מתחת למוט דפקתי את...

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית