הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
לגבי חלבון הוא לא אומר את זה, הוא דווקא אומר כן לקבל מספיק חלבון ביום הזה (אני מניח שאת המינימום הדרוש אבל לא להימנע)
I want to mention that overeating the other nutrients (fats and
proteins) doesn’t have the same effects on all of these hormones which is why structured refeeds need
to be high-carbohydrate
הוא כן. הוא אמר לאכול קצת חלבונים אבל לא יותר מדי.

I want to mention that overeating the other nutrients (fats and
proteins) doesn’t have the same effects on all of these hormones
which is why structured refeeds need
to be high-carbohydrate
הוא כן. הוא אמר לאכול קצת חלבונים אבל לא יותר מדי.
הכוונה שההעמסה צריכה להיות העמסת פחמימות ולא העמסת חלבונים או העמסת שומנים. אבל זה לא אומר לאכול נגיד 40 גרם חלבון במשך כל יום ההעמסה.
אני חושב שהסיבה היחידה לא להגזים בחלבון ביום הזה היא בגלל שזה קלוריות מיותרות שיכלת לנצל אותן לפחמימה (בכל זאת אתה כנראה לא רוצה לאכול כמות בלתי מוגבלת של קלוריות בהעמסה), אז תאכל נגיד 1.5*משקל גוף או קצת פחות אבל לא לקחת את החלבון למינימום.
למרות שמצד שני אני לא חושב שיום אחד דל חלבון ישפיע לרעה בצורה ממשית

הכוונה שההעמסה צריכה להיות העמסת פחמימות ולא העמסת חלבונים או העמסת שומנים. אבל זה לא אומר לאכול נגיד 40 גרם חלבון במשך כל יום ההעמסה.
אני חושב שהסיבה היחידה לא להגזים בחלבון ביום הזה היא בגלל שזה קלוריות מיותרות שיכלת לנצל אותן לפחמימה (בכל זאת אתה כנראה לא רוצה לאכול כמות בלתי מוגבלת של קלוריות בהעמסה), אז תאכל נגיד 1.5*משקל גוף או קצת פחות אבל לא לקחת את החלבון למינימום.
למרות שמצד שני אני לא חושב שיום אחד דל חלבון ישפיע לרעה בצורה ממשית
גם אני לא חושב שיום אחד דל חלבון ישפיע לרעה חוץ מזה שהכנסתי היום באזור ה120-140 גרם חלבון בכל מקרה.

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 05/07/15 - זה כבד...

שבוע 5 יום 1
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 92.8
ירידה משקילה קודמת - 0.6-
ירידה סה"כ - 4.6
משקל מטרה - 75

בנץ' - 1X6X105 2X5X110 1X3X117.5
הנפות לצדדים 3X8X14
טרייספס בקאבל - 3X8

אופניים 20 דקות

עליה מצופה במשקל אחרי העמסה של יום שישי. מקווה עד סוף השבוע לרדת לכיוון ה91.5.
בבנץ' קיוויתי להצליח 4-5 חזרות עם ה117 אבל היה ממש כבד, חייתי בהשליה שאני חזק עד שהחלפתי את הטכניקה לכף רגל מלאה ועכשיו אני משלם על זה... בכל מקרה, לפי התוכנית של שון פיליפס הייתי אמור להצליח את המשקל הזה ל3-4 חזרות כדי להשאר בתוכנית, אם הייתי עושה יותר מזה הייתי צריך לרדת שורה ואם הייתי מצליח פחות הייתי צריך לעלות שורה, אז למרות שהצלחתי רק 3 אני עדיין בהתקדמות הנכונה!
בנץ' עליון לא עשיתי כי התחילה לכאוב כתף ימין באמצע ואחרי הבנץ', אז הלכתי על בטוח וויתרתי על זה. עכשיו היא עדיין כואבת מקווה שעד האימון הבא תעבור.
הנפות וטרייספס בנוהל.
הכי הרבה התחזקתי באופניים מתחילת החיטוב. בהתחלה היה לי קשה לשרוד 20 דקות על התנגדות 5 במכשיר ועכשיו אני עושה את זה בקלות וממש מהר על התנגדות 8 ואימון הבא מתכוון להעלות את זה! לפחות משהו אצלי מצליח 😃

הזמנתי עוד 2 דלאים של אופטימום גולד סטנדארט. אם לא אצליח לבחור אז לפחות יהיה לי גיוון גדול של טעמים ויספיק למלא זמן!
הטעמים שיהיו לי אחרי ששאר 2 הדלאים יגיעו יהיו:
Double Rich Chocolate
Chocolate Peanut Butter
Strawberry
Tropical Punch

כבר לא יכול לחכות ומת לטעום אותם 😃

טוב מספיק עם החפירות, אימון הבא יום שלישי בערב:

מתח 3XMAX
הרמת מוט לצוואר 3X8
בייספס עם מוט דאבליו 3X8

שיהיה בהצלחה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

ציפיתי ליותר חפירות 👎

זה היה התיקון האחרון סורי אני חושש לחיי אחריי שראיתי את הבטן החביבה שלך. 🏳️🏳️
בינתיים זה לא יכאב כל כך כי היא דיי גדולה ורכה אבל חכה עוד 3 חודשים כשיהיו קוביות זה יהיה פחות נעים 😆

אני קשוח ואפל 🤬

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית