אה נראה לי אני יודע על מה אתה מדבר. עכשיו יש 3 בריכות בכללבחיים לא הייתי בה פיזית אבל כשרק הגעתי לטכניון סיפרו לי שזאת בריכה מיוחדת שעשו לפנסיונרים כדי שהם לא יפריעו לאנשים לשחות בבריכה האולימפית. חשבתי על ללכת לשם 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה נראה לי אני יודע על מה אתה מדבר. עכשיו יש 3 בריכות בכללבחיים לא הייתי בה פיזית אבל כשרק הגעתי לטכניון סיפרו לי שזאת בריכה מיוחדת שעשו לפנסיונרים כדי שהם לא יפריעו לאנשים לשחות בבריכה האולימפית. חשבתי על ללכת לשם 😃
אה נראה לי אני יודע על מה אתה מדבר. עכשיו יש 3 בריכות בכלל
את השלישית (זאת שמאחורי הקפיטריה) לא ראיתי עד לפני כמה חודשים כי פשוט לא הייתי באיזור ההוא. גם בבריכה הפתוחה השניה הייתי רק פעמים בודדות, תמיד כשהייתי הולך לבריכה זה או לשחות או לשבת בסאונה/ג'קוזי או גם וגם והולך משםמאז שהגעתי לטכניון (4 שנים) יש 3 בריכות
את השלישית (זאת שמאחורי הקפיטריה) לא ראיתי עד לפני כמה חודשים כי פשוט לא הייתי באיזור ההוא. גם בבריכה הפתוחה השניה הייתי רק פעמים בודדות, תמיד כשהייתי הולך לבריכה זה או לשחות או לשבת בסאונה/ג'קוזי או גם וגם והולך משם
בשביל זה יש ים 😃מה עם להשתזף בקיץ? 😉
סקוואט חימום + 1X5X147.5
קצת צ'ין אפס
קצת חתירות
הרבה מאוד דיבורים
בנץ' פרס 1X20X20 2X20X30
התחלתי היום לקחת כדורי אתופן לפציעה בכתף והרגשתי הרבה יותר טוב ממה שהיה קודם. לפני זה היו לי כאבים כבר במשקל אפסי והיום הצלחתי לתת סט של 20 בלי כאבים בכלל והם התחילו קצת רק עם 30. אני אתחיל להוסיף 5 קילו כל אימון בבנץ' ולהמשיך לקחת את הכדורים בתקווה שזה יעזור לפציעה לעבור.
הסקוואט היה כבד אבל לא ברמה של יותר מדי כבד. אני צריך להתקדם ב2.5 קילו כל 2 אימונים, שזה אומר עליה של 7.5 קילו כל שבועיים ואני חושב שאני יכול למשוך את זה באזור ה2-3 שבועות לפחות אם אני אמשיך לעבוד בנפח שאני עובד בו עכשיו. מקווה להצליח מתישהו בחודשים הקרובים לתת חמישיה עם 4 פלטות, בתקווה לא להפצע בדרך. העליתי ביקורת טכניקה לפורום PL מקווה שיהיו כמה עצות טובות.
שבוע הבא בראשון נותן חמישיית דד ליפט עם 162.5. מתמקד עכשיו בסקוואטים ובדד ליפטים כמו שאמרתי, מתקדם כל 2 אימונים 2.5 בסקוואט וכל 2 אימונים ב2.5 בדד ליפט. כל אימון עושה את אחד התרגילים האלה ל1X5 + חימום. נראה כמה אוכל למשוך את זה ומקווה לא להשמין יותר מדי (בתקווה להשאר במשקל נמוך מ93).
שבת שלום לכולם!
כל החיטובים לא שווים כלום יורד 10 קילו יורד כוח אחכ מעלה הכול חזרה וחזר למה שהיית בדכ ..צפיתי שהחיטוב הזה יגמר מהר.
That's the spirit!כל החיטובים לא שווים כלום יורד 10 קילו יורד כוח אחכ מעלה הכול חזרה וחזר למה שהיית בדכ ..
אין שום בעיה מבחינת משמעת עצמית. פשוט חבל לעשות את זה כשאני פצוע. אני באמת הולך לעשות את זה רציני כשסוף פאקינג סוף אני אוכל לעשות את כל תרגילי הבסיסצפיתי שהחיטוב הזה יגמר מהר.
מסכים. לחטב כשאתה לא יכול לעבוד על חצי גוף בצורה נורמלית זה מתכון לאיבוד מלא מסה וכוח.אין שום בעיה מבחינת משמעת עצמית. פשוט חבל לעשות את זה כשאני פצוע. אני באמת הולך לעשות את זה רציני כשסוף פאקינג סוף אני אוכל לעשות את כל תרגילי הבסיס
אבל אתה כל הזמן פצוע. אז איפה הפואנטה שלך? 🙄. פשוט חבל לעשות את זה כשאני פצוע.
תודה. 🤭@Matty צריך לקבל מכות במכון
סומך עליך 😆אדאג לזה.
יש לי חלום. שיום אחד אני לא אהיה פצוע!אבל אתה כל הזמן פצוע. אז איפה הפואנטה שלך? 🙄
יש לי חלום. שיום אחד אני לא אהיה פצוע!
בהחלט מים ראוי כדי לסגור לך את ה26,600 😃
שמע, כמה שזה לא הכי בריא, אין כמו כדורים נגד דלקות. תיקח את כל הכמות שהרופא רשם לך ואל תפסיק באמצע כי אתה מרגיש טוב וכבר לא כואב.
תודה 😃שמע, כמה שזה לא הכי בריא, אין כמו כדורים נגד דלקות. תיקח את כל הכמות שהרופא רשם לך ואל תפסיק באמצע כי אתה מרגיש טוב וכבר לא כואב.
שיהיה בהצלחה:79nb: