הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
תודה 😃
אעשה את זה ועדכן איך הפציעה מרגישה. אגב יש לך מושג למה הכדורים האלה כל כך פאקינג יקרים? עלה לי 130 שקל לכמות שמספיקה לשבועיים
האמת שלא, אלה כדורים יחסית שכיחים.. קנית דרך הקופה?

אולי כי זה בסופרפארם..האמת שאני לא זוכר בכמה אני קניתי בזמנו אז אל תתן לזה לערער אותך..
כל עוד זה יעשה את העבודה אני מוכן לשלם גם את הסכום הזה 😃

זה מעודד שאתה מתחיל לחזור לעצמך
ונותן לי זמן לעקוף אותך בבנץ'

אם הכדורים יעבדו עליי בקצב שהם עובדים עליי עכשיו אני חושב שאני אחזור ללחוץ 120 תוך חודשיים מהיום. האם אתה חושב שתוכל להגיע למשקל הזה עד אז? 🙄

אם הכדורים יעבדו עליי בקצב שהם עובדים עליי עכשיו אני חושב שאני אחזור ללחוץ 120 תוך חודשיים מהיום. האם אתה חושב שתוכל להגיע למשקל הזה עד אז? 🙄
כן לחזרה או 2

לפחות לי יש זמן לצבור פעם ממך 😛

הפסקת לעקוב אחרי הלוג שלי ינקניק?

לפחות לי יש זמן לצבור פעם ממך 😛
אני חושב שהסקוואט שלי הולך לעבור את שלך בקרוב מאוד, אבל זה לא החלק החזק שלך אז זה לא נורא 😃
לגבי כל השאר אין לי סיכוי לעקוף אותך כרגע אבל כשהפציעה תעבור נראה מה יהיה
הפסקת לעקוב אחרי הלוג שלי ינקניק?
חזרתי לפני איזה יומיים לעקוב אחרי הלוג שלך וראיתי שסוף סוף עברת את ה90 בבנץ' כל הכבוד 😃

אני חושב שהסקוואט שלי הולך לעבור את שלך בקרוב מאוד, אבל זה לא החלק החזק שלך אז זה לא נורא 😃

חזרתי לפני איזה יומיים לעקוב אחרי הלוג שלך וראיתי שסוף סוף עברת את ה90 בבנץ' כל הכבוד 😃
כן ונתקעתי על 92.5 לא מצליח לסגור חמש חמישיות
אבל אני מצליח לשמור על אותו א''ש נדמה לי

דיברתי על הבנץ' 😃
הסקוואט משום מה חלש אצלי יחסית (אפילו שאלכס אומר שיש לי LB מושלם חח) אבל הוא מתקדם בינתיים. קיצר נתת לי אתגר 😃

כן ונתקעתי על 92.5 לא מצליח לסגור חמש חמישיות
אבל אני מצליח לשמור על אותו א''ש נדמה לי
הייתי רוצה שכשתשתחרר סוף סוף ותרשם למכון כושר אזרחי תתחיל לעשות את הלינארית של ביל סטאר. לדעתי זה גם טוב לתרגולי הטכניקה שלך בסקוואט/דד ליפט שאתה לא כזה יודע לבצע וגם יקדם את הבנץ' (מנסיון פירמידה מאוד מקדמת את הבנץ')
דיברתי על הבנץ' 😃
הסקוואט משום מה חלש אצלי יחסית (אפילו שאלכס אומר שיש לי LB מושלם חח) אבל הוא מתקדם בינתיים. קיצר נתת לי אתגר 😃
כה אם אני לא טועה אז כשאני נפצעתי היינו באותו כוח בבנץ' בערך ועכשיו הסינגל שלך עבר את שלי כבר ב5 קילו. יקח לי הרבה זמן להגיע אליך אבל לא דחוף לי 😃

הייתי רוצה שכשתשתחרר סוף סוף ותרשם למכון כושר אזרחי תתחיל לעשות את הלינארית של ביל סטאר. לדעתי זה גם טוב לתרגולי הטכניקה שלך בסקוואט/דד ליפט שאתה לא כזה יודע לבצע וגם יקדם את הבנץ' (מנסיון פירמידה מאוד מקדמת את הבנץ')
נרשמתי לסקופ במרכז זיו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית