אז זה בערך 12/7תבוא מתי שבאלך אני חופשי 24\7 רק אחרי 12 בבוקר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז זה בערך 12/7תבוא מתי שבאלך אני חופשי 24\7 רק אחרי 12 בבוקר
סבבה נראה מתי אני אוכל לבוא אולי נארגן עוד כמה חברה מהפורום 😃תבוא מתי שבאלך אני חופשי 24\7 רק אחרי 12 בבוקר
כן כן ואז נלך לאכולסבבה נראה מתי אני אוכל לבוא אולי נארגן עוד כמה חברה מהפורום 😃
שבוע הבא בעייתי לי כי אני עושה דוגסיטר (כן אני יודע) לכלב של ההורים שלי.
אחלה, אז אפשר גם שבוע אחרי 😃שבוע הבא בעייתי לי כי אני עושה דוגסיטר (כן אני יודע) לכלב של ההורים שלי.
שבוע אחרי מתאים לי. זה גם שבוע PR אצלי אז דדליפט או פרס בא בטוב 🤘
בשעה טובה 🤩אני יכול כל הזמן חוץ מה21-22 שאני משתחרר
כן אהה אז מישהוא רוצה לשדוד איתי בנק שאתחיל את האזרחות ברגל ימיןבשעה טובה 🤩
מעולה, אז שבוע אחרי שבוע הבא, ראשון/שלישי/חמישי. אני אדבר עם חבר של ידין שהוא המאמן שם ונראה כמה מאיתנו הוא יכול להכניס.אני מעדיף גם שבוע אחרי הבא
אימון ניסיון זה בחינם מה הבעיה שכל אחד יתקשר לתאם אימון?מעולה, אז שבוע אחרי שבוע הבא, ראשון/שלישי/חמישי. אני אדבר עם חבר של ידין שהוא המאמן שם ונראה כמה מאיתנו הוא יכול להכניס.
אה כה? אז אני אתקשר אליהם. תארגן לי את המספר שלהם. נתעדכן לגבי יום ואני כבר אדבר איתם שיכניסו את כולנואימון ניסיון זה בחינם מה הבעיה שכל אחד יתקשר לתאם אימון?
04-8123144 בבקשה חביביאה כה? אז אני אתקשר אליהם. תארגן לי את המספר שלהם. נתעדכן לגבי יום ואני כבר אדבר איתם שיכניסו את כולנו
רגע רגע רגע רגע.אימון ניסיון זה בחינם מה הבעיה שכל אחד יתקשר לתאם אימון?
לא לא הם שאלו אותי אם אני רוצה תוכנית אמרתי לא באתי מוכן מהבית ועזבו אותי לנפשירגע רגע רגע רגע.
אם אנחנו צריכים לתאם אימון ז"א שהמאמנים יבנו לי תוכנית abcdefg? 🤯
אני אגיד כן. 🤡לא לא הם שאלו אותי אם אני רוצה תוכנית אמרתי לא באתי מוכן מהבית ועזבו אותי לנפשי
תתכונן לז*ון שכלאני אגיד כן. 🤡
אגב החלטת כבר מה אתה רוצה לעשות כשאתה משתחרר? אתה מתכוון להתחיל לעבוד ישר או ללמוד?לא לא הם שאלו אותי אם אני רוצה תוכנית אמרתי לא באתי מוכן מהבית ועזבו אותי לנפשי