הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
סלח לי אבל יש לך מחשבות של ילד, אתה חושב שזה שילד בן 17 מרים יותר ממך זה הופך אותך לחלש? אם כן אתה אידיוט.
לא צריך להיות כזה דרמטי, לא אמרתי שאני חלש, סה"כ ציינתי שכדי לספק את הרצונות שלי אני צריך מספרים הרבה יותר גבוהים ואני לא אהיה מרוצה מעצמי עד שאני אגיע אליהם

לא צריך להיות כזה דרמטי, לא אמרתי שאני חלש, סה"כ ציינתי שכדי לספק את הרצונות שלי אני צריך מספרים הרבה יותר גבוהים ואני לא אהיה מרוצה מעצמי עד שאני אגיע אליהם
זה לא מה שאמרת:
ת'אמת אני דיי מאוכזב מעצמי. יש לי קטע מאוד מעצבן של אגו שכשאני רואה מישהו באינטרנט מרים יותר ממני אני מתחיל להתבאס ולחשוב שאני חלש, ואחרי שראיתי את הבחור בפייסבוק שמשך סומו 250 לסינגל קליל על משקל גוף של 85 ממש התחלתי להרגיש שמשקלי העבודה שלי ילדותיים ואפסיים וגם אחרי שסיימתי בהצלחה את הסט (שלהפתעתי היה מאוד כבד) יצאתי בהרגשה של אכזבה.
אני חושב שכן יש מקום להיות "כזה דרמטי", אני בטוח שלוטם לא בא לרדת עליך או משהו, פשוט זה באמת קו מחשבה רע ולא בריא, שחוץ מפציעות יכול להביא אותך פשוט להמון תסכולים וסתם בלי סיבה מוצדקת באמת

יכול להביא אותך פשוט להמון תסכולים וסתם בלי סיבה מוצדקת באמת
אתה מסתכל על חצי הכוס הריקה.
זה יכול גם להביא אותי להתקדמות אדירה ולמשקלים יותר גבוהים ממה שאי פעם חלמתי 😃
אני בטוח שאתה יודע שאני יותר חלש ממך בקוואדס ובגלוטס ובכללי גם. הסיבה שהסקוואט שלי לRM1 היה יותר כבד משלך הוא כי אני מתייחס למשקל של 190 קילו כלמשקל קל כי ככה הרגלתי את הראש שלי. כשאני מסתובב בפורום ורואה שהרבה מסוגלים להרים אותו אני נכנס מתחת למוט בראש של "כולה 190 קילו נרים את זה ונגמור עניין". אני בטוח שצורת המחשבה הזאת היא הסיבה שאני מצליח להתקדם במשקלים ולשבור PR כל אימון. כשאני מסתכל על 170 קילו דד ליפט כעל משקל קליל הרבה יותר קל לי פסיכולוגית להכנס לסט ולהרים אותו.

אתה מסתכל על חצי הכוס הריקה.
זה יכול גם להביא אותי להתקדמות אדירה ולמשקלים יותר גבוהים ממה שאי פעם חלמתי 😃
אני בטוח שאתה יודע שאני יותר חלש ממך בקוואדס ובגלוטס ובכללי גם. הסיבה שהסקוואט שלי לRM1 היה יותר כבד משלך הוא כי אני מתייחס למשקל של 190 קילו כלמשקל קל כי ככה הרגלתי את הראש שלי. כשאני מסתובב בפורום ורואה שהרבה מסוגלים להרים אותו אני נכנס מתחת למוט בראש של "כולה 190 קילו נרים את זה ונגמור עניין". אני בטוח שצורת המחשבה הזאת היא הסיבה שאני מצליח להתקדם במשקלים ולשבור PR כל אימון. כשאני מסתכל על 170 קילו דד ליפט כעל משקל קליל הרבה יותר קל לי פסיכולוגית להכנס לסט ולהרים אותו.
נכון, יש את הצד הזה שלא ציינתי. ואמרתי לפני כמה הודעות שתחרותיות זה דבר טוב לדעתי אבל עד גבול מסויים, וכשאחרי PR אתה מרגיש אכזבה זה כבר עובר את הגבול הזה. העניין שמהיכרות שלי איתך לא הייתי ממש מתפלא אם היית מנסה למשוך 250 היום כי ראית מישהו עושה את זה בקלות 😃 לדברים כאלה התכוונתי שאמרתי שזה יכול להביא לפציעות ולתסכולים.

נכון, יש את הצד הזה שלא ציינתי. ואמרתי לפני כמה הודעות שתחרותיות זה דבר טוב לדעתי אבל עד גבול מסויים, וכשאחרי PR אתה מרגיש אכזבה זה כבר עובר את הגבול הזה. העניין שמהיכרות שלי איתך לא הייתי ממש מתפלא אם היית מנסה למשוך 250 היום כי ראית מישהו עושה את זה בקלות 😃 לדברים כאלה התכוונתי שאמרתי שזה יכול להביא לפציעות ולתסכולים.
תודה על הדאגה 😃
נכון להיום אני חושב שאני איכשהו מצליח למצוא את הבלאנס בין להיות תחרותי ללא לפצוע את עצמי.
נקווה שזה ישאר ככה גם בהמשך!

תודה על הדאגה 😃
נכון להיום אני חושב שאני איכשהו מצליח למצוא את הבלאנס בין להיות תחרותי ללא לפצוע את עצמי.
נקווה שזה ישאר ככה גם בהמשך!
למצוא את הבלנס זה הכי חשוב 😃

@Savo
עשיתי מחקר וגיליתי שאתה צדקת ואני טעיתי בנוגע למרכז כף הרגל בדד ליפט. יום ראשון אתקן את הטכניקה ואראה אם זה עוזר לי להרים דד ליפט כבד יותר.
thats highly unlikely to happen... ur body won't b used to it.. u should take down the weight, fix ur form and then slowely go up in weight... just as u would with any other technique change. if u straight away try to lift heavy with a new technique u'll:
a. not be able to
b. injure urself

hence y I started lifting rlly light now and didnt' just jump to 100kg like every1 said I should.

עשיתי מחקר וגיליתי שאתה צדקת ואני טעיתי בנוגע למרכז כף הרגל בדד ליפט. יום ראשון אתקן את הטכניקה ואראה אם זה עוזר לי להרים דד ליפט כבד יותר.
אפשר לדעת מה לגבי מרכז כף הרגל בדדליפט?

thats highly unlikely to happen... ur body won't b used to it.. u should take down the weight, fix ur form and then slowely go up in weight... just as u would with any other technique change. if u straight away try to lift heavy with a new technique u'll:
a. not be able to
b. injure urself

hence y I started lifting rlly light now and didnt' just jump to 100kg like every1 said I should.
זה הבדל מזערי. יהיה בסדר. אתרגל גם באימון הבא ביום שישי את הטכניקה עם 120 קילו כדי לבוא מוכן ביום ראשון.
אפשר לדעת מה לגבי מרכז כף הרגל בדדליפט?
קשה להסביר דרך הפלאפון אתן לך הסבר אחר כך. בקיצור - הראיה שלי עקומה.

הכל היה נכון חוץ מזה-

" Your buddies want you to come hangout and play Xbox but you blow them off to hit the gym. Maybe you stop going out on weekends to drink with them because you have been trying to set a new PR."

סתם חארטה

אז אולי תוותר כי לא תגיע לשיאים של כריס דאפין או אריק ספוטו..
תפסיר לזי*ן תשכל ולבכות, יש לך 17 פציעות בכל שריר, אתה לא במצב להשתגע ולדחוף את עצמך למקסימום שאתה רוצה להגיע אליו, תתרכז בלהחלים ולהיות בריא (ולא שמן דב) ואז תתרכז בלשבור שיאים, גם אם יש מישהו חזק ממך (אוי ואבוי!).

קבצים מצורפים

• 20151027_202323.jpg
    20151027_202323.jpg
    KB 96.4 · צפיות: 68
  • 20151027_202307.jpg
    20151027_202307.jpg
    KB 97.5 · צפיות: 69
אז אולי תוותר כי לא תגיע לשיאים של כריס דאפין או אריק ספוטו..
לא מחפש לשבר שיאי עולם. כמו שאמרתי, אני רוצה לקרוא לעצמי פווארליפטר ולהיות גאה בזה. אני לא אהיה גאה בזה אם אני אראה אנשים אקראים שפשוט נולדו מפותחים גנטית ומצליחים להרים את משקלי העבודה שלי למרות שהם לא עבדו קשה כדי להשיג את זה. אני לא מרגיש מיוחד בזה שאני מרים 190 קילו כי אני מכיר הרבה מאוד אנשים שיכולים להרים את המשקל הזה, לאומת זאת, אם אתקרב ל300, אני מאמין שאני אהיה מרוצה מההישגים שלי ואף אחד לא יוכל להגיד לי "אתה לא מיוחד ויש עוד הרבה כמוך".
תפסיר לזי*ן תשכל ולבכות
עובד על זה, התחלתי לעבוד על שדרוג הגבריות שלי. כל פעם שאני בוכה אני מנגב את הפנים בנייר זכוכית כדי שאני לא ארצה לחזור על זה שוב.
יש לך 17 פציעות בכל שריר
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
אתה לא במצב להשתגע ולדחוף את עצמך למקסימום שאתה רוצה להגיע אליו
אני כן
תתרכז בלהחלים ולהיות בריא
אני דואג להתאמן ברוטינת אימונים שגם תעזור לי להחלים וגם תקדם אותי למטרות שלי בכוח
(ולא שמן דב)
כשאהיה מסוגל לבצע את כל תרגילי הבסיס במקסימום אחזור לחטב. כרגע לא מתלונן, אני שובר PR ל5 חזרות כל אימון.
גם אם יש מישהו חזק ממך (אוי ואבוי!).
אני בחור מתנשא שלא יכול לקבל על עצמו את העובדה שקיימים יצורים חזקים יותר ממנו. תצטרך איכשהו ללמוד לחיות עם התכונה הרעה הזאת שלי.

לא מחפש לשבר שיאי עולם. כמו שאמרתי, אני רוצה לקרוא לעצמי פווארליפטר ולהיות גאה בזה. אני לא אהיה גאה בזה אם אני אראה אנשים אקראים שפשוט נולדו מפותחים גנטית ומצליחים להרים את משקלי העבודה שלי למרות שהם לא עבדו קשה כדי להשיג את זה. אני לא מרגיש מיוחד בזה שאני מרים 190 קילו כי אני מכיר הרבה מאוד אנשים שיכולים להרים את המשקל הזה, לאומת זאת, אם אתקרב ל300, אני מאמין שאני אהיה מרוצה מההישגים שלי ואף אחד לא יוכל להגיד לי "אתה לא מיוחד ויש עוד הרבה כמוך".
תשמע, מצד אחד צריך את הגישה הזאת בשביל להמשיך להיות רעב ל PRים חדשים, מצד שני כמו שאמרתי לפני כן, יש גבול, ויש גם דרך לעשות דברים. כמו שאני מכיר אותך אני לא חושב שתהיה מרוצה גם כשתגיע ל 300, כי כבר לא תראה את אלה שמרימים 250 אלא את אלה שמרימים 350 ושוב תהיה מתוסכל. אני חושב שהרוב שמרימים ושואפים להתקדם יש להם את המיינדסט הזה במידה מסויימת, אני יכול להעיד על עצמי שלפני שנתיים ראיתי אנשים במכון עושים סקוואט של 120 והתבאסתי על ה 80-90 קילו שלי ורציתי רק להגיעל 100+, כשהגעתי לזה התחלתי לשים לב שפחות מ 140 זה לא באמת משקל כבד, כשהגעתי לשם ראיתי שתכלס 140 זה כלום ופחות מ 180 זה נמוך וכו'...
העניין שכשאתה עושה החלטות של רגע ומחליט לעשות 190 קילו סקוואט כי מישהו במכון הרגע עשה 180, למרות שבתכנית לא היה לך משהו קרוב לזה, כאן יכולה להיות בעיה. אז במקרה שלך עשית את זה (כל הכבוד - ברצינות) אבל לא נראה לי שזה הדרך הנכונה להתנהל מבחינת תכנון אימונים.
וזה עוד לפני שאני מדבר על זה שאותו אחד שלא נציין את שמו שעשה את ה 180 המדובר בכה בבית יומיים אחרי זה שהוא חלש 😡

תשמע, מצד אחד צריך את הגישה הזאת בשביל להמשיך להיות רעב ל PRים חדשים, מצד שני כמו שאמרתי לפני כן, יש גבול, ויש גם דרך לעשות דברים. כמו שאני מכיר אותך אני לא חושב שתהיה מרוצה גם כשתגיע ל 300, כי כבר לא תראה את אלה שמרימים 250 אלא את אלה שמרימים 350 ושוב תהיה מתוסכל. אני חושב שהרוב שמרימים ושואפים להתקדם יש להם את המיינדסט הזה במידה מסויימת, אני יכול להעיד על עצמי שלפני שנתיים ראיתי אנשים במכון עושים סקוואט של 120 והתבאסתי על ה 80-90 קילו שלי ורציתי רק להגיעל 100+, כשהגעתי לזה התחלתי לשים לב שפחות מ 140 זה לא באמת משקל כבד, כשהגעתי לשם ראיתי שתכלס 140 זה כלום ופחות מ 180 זה נמוך וכו'...
העניין שכשאתה עושה החלטות של רגע ומחליט לעשות 190 קילו סקוואט כי מישהו במכון הרגע עשה 180, למרות שבתכנית לא היה לך משהו קרוב לזה, כאן יכולה להיות בעיה. אז במקרה שלך עשית את זה (כל הכבוד - ברצינות) אבל לא נראה לי שזה הדרך הנכונה להתנהל מבחינת תכנון אימונים.
וזה עוד לפני שאני מדבר על זה שאותו אחד שלא נציין את שמו שעשה את ה 180 המדובר בכה בבית יומיים אחרי זה שהוא חלש 😡
זאת הייתה פאשלה חד פעמית שלא תחזור על עצמה ועכשיו כל הRM1 שאני אעשה בעתיד יהיה מתוכנן חודש מראש לפחות.

אותו האחד שלא נציין את שמו בקרוב יבין שהוא גם רעב לPRים כי זה לא הוגן שמתאמן פצוע עקף אותו והוא לא יוותר ויתקדם עד שהוא יעקוף אותי 😃

במקום להספים, אתם באים ב7?

אותו האחד שלא נציין את שמו בקרוב יבין שהוא גם רעב לPRים כי זה לא הוגן שמתאמן פצוע עקף אותו והוא לא יוותר ויתקדם עד שהוא יעקוף אותי 😃
אני רעב ל PRים כבר מלא זמן, אבל בסקוואט קורים לפעמים דברים שלא מאפשרים לי לעבוד בעצימות מקסימלית, יש גם את העניין של הפחד מכשל בסקוואט (למרות שזה קרה לי כבר ואין שום דבר נורא בזה). אבל בדדליפט עוד כמה שבועות מצפה ל PR, וגם עדיין לא עקפת אותי בזה 😛
התכוונתי כמובן לאותו אחד שלא נציין את שמו, התיקון האוטומטי רשם "אני"
במקום להספים, אתם באים ב7?
1. אתה לא תחליט כמה ספאם יהיה בלוג של מקס.
2. כן

אני רעב ל PRים כבר מלא זמן, אבל בסקוואט קורים לפעמים דברים שלא מאפשרים לי לעבוד בעצימות מקסימלית, יש גם את העניין של הפחד מכשל בסקוואט (למרות שזה קרה לי כבר ואין שום דבר נורא בזה)
כמו שאמרתי לך גם קודם, כל הבעיות שלך הן פסיכולוגיות בלבד. יודע מה פתר לי בעיות פסיכולוגיות? הליפטר מהמכון של סופטי שאחרי 8 חודש עשה סקוואט 180 ל3X5. איך אני יכול אחרי שראיתי את הסרטון הזה לחשוב ש180 זה כבד? הכל מתחיל מהראש 😃
אבל בדדליפט עוד כמה שבועות מצפה ל PR, וגם עדיין לא עקפת אותי בזה 😛
דד ליפט זה התרגיל היחיד שיקח לי עוד המון זמן לעקוף אותך בו, הפער בינינו עדיין עצום ואין לי מושג כמה זמן יקח לי לצמצם אותו, אבל נראה, כרגע אני סוגר את הפער בצורה יפה ועולה 2.5 כל אימון

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית