- פותח/ת השרשור
- #2,761
לחיצה בטאמבליםיענו פלייס?
אני ראיתי אבודים, ואני בהחלט אוכיח לו 😃מי שראה אבודים
Dont tell me what i cant do!!
תוכיח לו טנק
נכון מאודולהיכנס רגוע ומקס לא הולך ביחד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לחיצה בטאמבליםיענו פלייס?
אני ראיתי אבודים, ואני בהחלט אוכיח לו 😃מי שראה אבודים
Dont tell me what i cant do!!
תוכיח לו טנק
נכון מאודולהיכנס רגוע ומקס לא הולך ביחד.
סהכ יאר, פשוט בסט אפ תוך כדי הרייג' תגיד לעצמך שהמוט חייב להיות באמצע הרגל לא כזה קשהלחיצה בטאמבלים
אני ראיתי אבודים, ואני בהחלט אוכיח לו 😃
נכון מאוד
כה אני קצת יותר מתון במשקלי חמישיה אז זה יתוקן. בפיארים של סינגלים אני ממש ממש ממש משוגע.סהכ יאר, פשוט בסט אפ תוך כדי הרייג' תגיד לעצמך שהמוט חייב להיות באמצע הרגל לא כזה קשה
סקוואט 3X5X160 טריפל פיאררררררררר
צ'ין אפס עם 7.5 קילו
תרגילי פיזיוטרפיה לכתף
קודם כל, בעצתו של @stitch החלטתי להוסיף קצת נפח לסקוואט ולעבור ל3X5 מ1X5. הסט הראשון היה בסדר, השני היה כבד והשלישי שבר אותי פיזית. היה מאוד מאתגר, לא חושב שיש בי יכולת להתקדם עוד הרבה ב3X5. אולי אחרי ה165 כבר אפסיק, למרות שעדיין יש בי קצת תקווה להגשים חלום ולתת חמישיה עם 4 פלטות.
רציתי להעלות סרטון אבל הסרטון היחיד של צילמתי היה קצת 18+ כי הייתי עם מכנס גדול עליי בלי גומייה והוא קצת נפל למטה באמצע וגילה את הBUTTCRACK.
חוץ מזה לא היה משהו מעניין אז אספר 2 סיפורים מהמכון
1. ראיתי בחור רוסי ודיי גדול שלא ראיתי בחיים שנתן כמה חמישיות דד ליפט עם 180 קילו, נראה כאילו הוא שוקל בערך 90-100. התרשמתי מאוד 😃. אחר כך הוא נתן סינגל עם 200 שנראה מאוד קליל.
2. ראיתי בחור שעושה בנץ' עם רצועות קשירה של דד ליפט וקושר מסביב למוט הבנץ' בזמן הלחיצה. הבנתי שהוא מצא דרך יצירתית להתאבד וצחקתי בלב
כל השאר לא כזה מעניין. אעדכן לגבי התזונה ביום חמישי אחרי שאשקל. הורדתי את כמות הקלוריות שאני אוכל באיזה 1000 (בעיקר ממשקאות מתוקים וממתקים) וירדתי קצת בנוזלים. נראה לי יום חמישי כבר אשקול בסביבות ה91-92. נראה.
טוב, זה היה הכל, יום חמישי ניתן נסיון לחמישיית דד ליפט עם 175, מקווה שיעלה כמו שצריך. כנראה יהיה גם סרטון.
לילה טוב לכולם!
תודה 😃מעלה שני סטים ומשקל. יאר
קודם כל אתה תותח. כל הכבוד.Tank עדכן/ה את הלוג ״המסע לעקוף את כולם בהכל״:
עדכון לוג: 03/11/15 - Triple PR
קרא את שאר עדכון הלוג...
וואלה? אין בעיה, מיד תקבל.א. יוסי סתם אפס, הוא לא באמת מבין.
ב. אתה השמנת, אז לא נחשב.
ג. אני בבאן.
אני סומך על אנשים שעברו הרבה פציעות בחייהם. אני יודע שהם יודעים על מה הם מדברים 😃א. יוסי סתם אפס, הוא לא באמת מבין.
jelly more?? 🤪ב. אתה השמנת, אז לא נחשב.
סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו!ג. אני הייטר.
תודה רבה זה מאוד מחמיא 🤭קודם כל אתה תותח. כל הכבוד.
מתלבט עדיין איך לשלב את זה עם העובדה שאני עדיין לא עושה לחיצות. אם יש לך רעיונות כלשהם לתוכנית שתוכל גם לתת את זה וגם להמשיך לקדם אותי במשקלי עבודה מדי שבוע אני אשמח לשמועדבר שני - תזכור שסטיץ' גם הציע לך לזרוק קצת התאוששות לתוך המיקס, לא רק נפח.
מה רע במתכונת מקוצצת של טקסס?מתלבט עדיין איך לשלב את זה עם העובדה שאני עדיין לא עושה לחיצות. אם יש לך רעיונות כלשהם לתוכנית שתוכל גם לתת את זה וגם להמשיך לקדם אותי במשקלי עבודה מדי שבוע אני אשמח לשמוע
זאת אופציה אבל אני לא רוצה עדיין לעשות 5X5. אני חושב שאני אוכל להמשיך במה שאני עושה לפחות עד 180 דד ליפט ו165 סקוואט, אחר כך אתן נסיון אולי לטקסס בלי לחיצות.מה רע במתכונת מקוצצת של טקסס?
נפח עם סקוואט וחתירה, התאוששות מתח והשאר למי אכפת, ועצימות עם סקוואט ודדליפט.
טקסס בלי לחיצות יהיה באמת מעולה, תוכל להגיע רחוק איתהזאת אופציה אבל אני לא רוצה עדיין לעשות 5X5. אני חושב שאני אוכל להמשיך במה שאני עושה לפחות עד 180 דד ליפט ו165 סקוואט, אחר כך אתן נסיון אולי לטקסס בלי לחיצות.
המטרה שלי עד ינואר הייתה סקוואט 180 ל5 ודד ליפט 200 ל5 אבל אני חושב שאני קצת חי בסרט אם אני חושב שאני אצליח את זה. אבל לפחות חמישיה עם 185-190 דד ו170-175 סקוואט באמת תגרום לי להרגיש גאה בהישגים שלי 😃טקסס בלי לחיצות יהיה באמת מעולה, תוכל להגיע רחוק איתה
אני צריך לנסות על עצמי הרבה דברים. יש לי 0 נסיון בנפח. בשנה האחרונה רק עשיתי לינארית ואז הייתי פצוע ואז עבדתי רק ב1X5 אז אני עוד לא יודע איזה נפח יעבוד עליי יותר ופחות. מי שימשיך לעקוב אחר הלוג שלי יגלה בהמשך 😃תוכל לתת גם נפח דד בינוני כזה אחרי העצימות דד בשביל אקסטרה נפח כמה אנשים בפורום עבדו ככה
זה היה ציטוט של מקס. 🙄 אתה בטוח שאני צריך לקבל באן?וואלה? אין בעיה, מיד תקבל.
דד ליפט 1X5X175 פיאררר
צ'ין אפס 1X5 1X4 1X3 עם 16.25 קילו גם פיאר
תרגילי פיזיוטרפיה
משקל גוף 92.4 (ירידה של קילו ב4 יום)
הדד ליפט לא היה כבד כמו שחשבתי ולדעתי אני יכול להמשיך להתקדם עוד בלי בעיה. לא יודע עד כמה הטכניקה הייתה טובה, מחכה ליום ראשון הבא שבו אצלם את ה180.
גאה בזה שירדתי קילו והצלחתי לרסן את עצמי מכל המאכלים המתוקים שהייתי אוכל לפני. אני רוצה להמשיך לרדת במשקל ולעמוד על 90-91 בלי לזוז למטה מדי או למעלה מדי. למען האמת חשבתי שיהיה לי יותר קשה להתקדם במשקלים אחרי שאוריד קלוריות אבל כנראה הקלוריות שהורדתי היו חרא קלוריות בכל מקרה אז זה השפיע עליי לטובה בכל מקרה.
בזמן האחרון יש לי יותר כאבים בגב התחתון ממה שהיה לי קודם ואני חושב שזה קשור לעומס שאני נותן (פיאר כל אימון). החלטתי שביום ראשון הבא אני מסיים את התוכנית המשוגעת שלי לשבירת פיארים כל אימון ונותן לשרירים שלי שבוע מנוחה.
התוכנית היא כזאת (בתקווה שלא יהיו כשלים):
יום ראשון - סקוואט 3X5X162.5
יום שלישי - דד ליפט 1X5X177.5
יום חמישי - סקוואט 3X5X165
יום ראשון - דד ליפט 1X5X180 וסיום התוכנית
יום ראשון שאחרי זה (22.11) אני מתחיל תוכנית טקסס מקוצרת. אולי עד אז גם המצב בכתף ישתפר ואתחיל לאט לאט לחזור למוטות ריקים בבנץ' ובפרס, נראה בהתאם לתוצאות מהפיזיוטרפיה.
משם המטרה תהיה למשוך את הטקסס עד שאשתקם לגמרי בכתף ומקווה להתחיל חיטוב עם סינגלים של כ-210-220 בסקוואט ובדד ליפט.
תודה על הקריאה ולילה טוב לכולם!
תודה רבה אחי! בהחלט אעשה כל מה שאוכל כדי להשיג את המטרה שהצבתי לעצמי!סוף סוף שם איכותי ללוג! בהצלחה במשימה
לא הבנתי. מה זאת אומרת משקלים קצת גבוהים? אני לא מתחיל את הטקסס מהמשקלים האלה. אני אסיים במשקלים שציינתי את התוכנית שלי ואעשה דילואד לטקסס.ב. המשקלים לא קצת גבוהים בישביל תחילת תוכנית? אתה אמור להתקדם לינארית...
אני לא מרוכז אחריי אימון, ואני רעב.לא הבנתי. מה זאת אומרת משקלים קצת גבוהים? אני לא מתחיל את הטקסס מהמשקלים האלה. אני אסיים במשקלים שציינתי את התוכנית שלי ואעשה דילואד לטקסס.