הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 06/12/15 - אימון קליל ותוצאות נאות

סקוואט 5X5X140
פרס 5X5X52.5
דדליפט 1X5X175

היום הייתה קצת פדיחה כי שרוולי הברכיים שלי הסריחו ולא יכולתי להשתמש בהם, נאלצתי לבצע גם את הסקוואט וגם את הדדליפט בלעדיהם אבל זה לא הפריע לי. סקוואט 140 כבר לא מרגיש כבד, עשיתי את הנפח בקלילות ויש לי לפחות עוד 2-3 שבועות להתקדם ב5 קילו לשבוע לנפח. לקח המון זמן כי היינו הרבה אנשים על הכלוב (ביחד עם החימום לקח לי שעה וחצי...)

פרס היה קליל, 52 קילו זה באמת פשוט בשבילי. כמעט ולא הרגשתי את הפציעה וסיימתי את כל הסטים בכ10-15 דקות.

דדליפט היה פשוט גם כן ואני מרגיש בטוח לחלוטין ללכת על ה180 ל5 שבוע הבא. נראה איך ילך.

אימון הבא יום שלישי
סקוואט 2X5X112.5
פרס 3X5X47.5
מתח 3XMAX

לילה טוב לכולם

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
ואיזה סינגלים אתה מתכנן? אחכ חיטוב או ממשיך סביב הניטרלי ?
ביומולדת שלי 😃
200-210 סקוואט
200-210 דדליפט
85-90 פרס
בנץ' כנראה לא כי אני עדיין פצוע, אבל אולי ירגיש כבר טוב עד אז אז נראה (בכל מקרה לא אלך על שיאים רציניים או משהו אולי 120-130 קילו)
לגבי חיטוב, קצת קשה לי להגיד. מצד אחד רציתי לחטב אחרי סבב אחד של טקסס ומצד שני נהייתי ממש רעב למשקלים. אני אראה איך אני מרגיש אחרי הסבב של הטקסס. אם אני באמת אצליח לסיים אותו עם ההתקדמות שתכננתי יהיה לי סקוואט בסביבות ה185 ל5 ודדליפט בסביבות ה200 ל5. אם אני באמת לא אכשל ואסיים אותו כמו שצריך וארגיש שיש לי עוד דלק בטנק אני אלך על עוד סבב לפני חיטוב. אני מרגיש שאני עכשיו לא שמן ברמה "בלטי נסבלת" ואני יכול למשוך את זה עוד.

200-210 סקוואט
200-210 דדליפט
85-90 פרס
בנץ' כנראה לא כי אני עדיין פצוע, אבל אולי ירגיש כבר טוב עד אז אז נראה (בכל מקרה לא אלך על שיאים רציניים או משהו אולי 120-130 קילו)
לגבי חיטוב, קצת קשה לי להגיד. מצד אחד רציתי לחטב אחרי סבב אחד של טקסס ומצד שני נהייתי ממש רעב למשקלים. אני אראה איך אני מרגיש אחרי הסבב של הטקסס. אם אני באמת אצליח לסיים אותו עם ההתקדמות שתכננתי יהיה לי סקוואט בסביבות ה185 ל5 ודדליפט בסביבות ה200 ל5. אם אני באמת לא אכשל ואסיים אותו כמו שצריך וארגיש שיש לי עוד דלק בטנק אני אלך על עוד סבב לפני חיטוב. אני מרגיש שאני עכשיו לא שמן ברמה "בלטי נסבלת" ואני יכול למשוך את זה עוד.
שיהיה בהצלחה תישאר במתכונת שלך 😃

עדכון לוג: 08/12/15 - עייף

אימון התאוששות
בנץ' 4X5X60
סקוואט 2X5X112.5
צ'ין אפס 1X15 1X13
מתח 1X7

משקל גוף 95.8

משקל הגוף כבר קצת פחות מעניין אותי. אני מתחיל להרגיש שהעליה שלי היא נקיה ולמרות שאני שוקל כל כך הרבה אני לא מרגיש "שמן" בצורה קיצונית. אני מרגיש יותר שאני מתרחב וגדל במסה. אז אני אפסיק את הפאניקה המיותרת שעשיתי בעדכונים הקודמים ואזרום עם המשקל בזמן שאני ממשיך לאכול 2600 קלוריות ביום (ואיכשהו עדיין לעלות במשקל).

באתי לאימון עייף אחרי יום לימודים ארוך ששבר אותי. החלטתי ספונטאנית לנסות את שיפור הפציעה שלי בבנץ' פרס. סט ראשון קצת הרגשתי את הכתף ובסטים הבאים תפסתי רחב יותר והרגשתי ממש טוב. אני חושב שאני מוכן לחזור למתכונת הטקסס המקורית עם משקל קליל בבנץ' פרס (60 קילו) ולטפס 5 קילו כל שבוע, ולאט לאט לחזור לעצמי לגמרי בזמן שאני מבריא מהפציעה. יום חמישי הזה נסיים עם פרס ושבוע הבא כבר נתחיל את המתכונת המחודשת ונכלול גם את הבנץ' באימון.

סקוואט הרגיש בסדר, אבל לפני האימון קצת מתחתי את הגב בזמן שהכנתי ארוחת צהוריים והרגשתי את זה קצת בסקוואט, אבל לא משהו רציני.

יום חמישי מסיימים שבוע 4 בטקסס:
סקוואט 1X5X160
פרס 1X5X65
חדירה 3X5

יום טוב לכולם

קרא את שאר עדכון הלוג...

יפה מקס
לדעתי תן התקדמות בהתחלה של 2.5 תראה איך הולך ולא 5 ..אם הפציעה לא החלימה לגמרי זה יהיה יותר טוב יותר לקחת את הזמן.

יפה מקס
לדעתי תן התקדמות בהתחלה של 2.5 תראה איך הולך ולא 5 ..אם הפציעה לא החלימה לגמרי זה יהיה יותר טוב יותר לקחת את הזמן.
אני אתן התקדמות ל65 ואראה איך ירגיש. פעם אחרונה ניסיתי 70 לפני חודש בערך וכאב מאוד אבל עכשיו ה60 הרגיש טוב ואם ה65 גם ירגיש טוב אני לא רואה סיבה להתקדם לאט יותר.

לדעתי עדיף לך להשאיר את הפרס כתרגיל מרכזי

עדכון לוג: 10/12/15 - פציעה אנד שיט

סוף שבוע 4 בטקסס, אימון עצימות
סקוואט 1X5X160
פרס 1X5X65
חתירות במכונה 3X12
קצת מתח

משקל גוף 94.4

הסקוואט לא היה כבד במיוחד. הרגיש הרבה יותר בסדר ממה שהיה לפני כחודש כשעשיתי 160 פעם קודמת. הרבה יותר בסדר. בקצב הזה אני באמת מאמין שאצליח לסגור חמישיה עם 185 לקראת שבוע 12 בטקסס. לפי @Matty העומק היה בסדר והיה רק קצת באט ווינק בחזרה השניה, שזה מאוד מרשים יחסית לזה שזה קטן רק ב10 קילו מהRM5 שלי ובד"כ הטכניקה במשקל הזה כבר הייתה דיי נדפקת.

ה65 פרס היה ממש קליל. הרגיש כאילו שהייתי יכול לסגור היום גם 75, וזה למרות שהכלובים היו תפוסים והייתי צריך להתחיל את הסט מפווארקלין. מצד אחד כבר בא לי לקפוץ במשקלים ולשבור שיאים אבל מצד שני לא בא לי להכאיב לפציעה ולהתקדם מהר מדי. אשאר בהתקדמות העכשווית, כלום לא דחוף לי כרגע ואני שמח שאני לאט לאט מתקדם בכל מקרה.

החלטתי שהבנץ' ביום שלישי בסוף לא עשה לי טוב לכתף והמצב שלה קצת הדרדר. ניסיתי היום להכנס גם לסט אחד עם 75 קילו והרגשתי בו את הפציעה במידה בינונית, ואחר כך הרגשתי אותה גם במתח משקל גוף. החלטתי לעשות את הטקסס שלי במבנה שלפיו אעבוד כל ראשון וחמישי על הפרס ואקדם אותו כל שבוע בזמן שאני אעשה בנץ' קל (50-60 קילו) ביום התאוששות. אם ארגיש שבוע הבא שהבנץ' לא עושה לי טוב גם במתכונת התאוששות אולי אוותר עליו לגמרי.

שבוע הבא סוף סוף מתחיל לשבור שיאים, אומנם רק בדדליפט בינתיים.
סקוואט 5X5X145
פרס 5X5X57.5
דדליפט 1X5X180

שיהיה לילה טוב לכולם ושבת שלום!

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה, הפרס טוב לך לכתף והבנץ' לא??? וואו בטח היית חייב לנסות כדי לדעת, לא היה מישהו שיכול לחזות את זה! ;)

מה, הפרס טוב לך לכתף והבנץ' לא??? וואו בטח היית חייב לנסות כדי לדעת, לא היה מישהו שיכול לחזות את זה! ;)
עכשיו רק צריך שתחזה לי את מספרי הלוטו למחר 😉

עכשיו רק צריך שתחזה לי את מספרי הלוטו למחר 😉
אני חושש שהם לא קשורים לאנטומיה של הגוף, אז אני מניח שהניחוש שלי לא יהיה יותר טוב משל אף אחד אחר 😃

מכיר אותם 😃 אבל שמעתי את הדברים הישנים שלהם, לא ידעתי שהם עוד קיימים

מכיר אותם 😃 אבל שמעתי את הדברים הישנים שלהם, לא ידעתי שהם עוד קיימים
לא רק קיימים, מצאתי אותם כשעברתי על אלבומים חדשים בMETAL ARCHIVES. מסתבר שהם הולכים להוציא אלבום ב5 לינואר 😃

עדכון לוג: 13/12/15 - נפח קל

סקוואט 5X5X145
פרס 5X5X57.5
דדליפט 1X5X180 פיארררר

משקל גוף 94.4

באמת שהיה אימון קל. למרות שזה שבוע 5 גם הסקוואט היה קל, גם הפרס היה קל, וגם בדדליפט היה לי עוד איזה 5 קילו לפחות לתווך החזרות הזה. אני הולך להפציץ בצורה מאוד רצינית בטקסס הזה ולסיים עם משקלים מאוד כבדים בהבטחה כדי להפציץ כמו שצריך באפריל.

12 השבועות של טקסס יגמרו ב4 לפברואר לפי החישוב, ואז יהיה לי כחודשיים לבנות פיק לתחרות ולתת כמה שאני יכול לתת.

שמח שהמשקל גוף יציב. זה מה שאני רוצה, שמשקל הגוף ישאר יציב והכוח יעלה.

יום שלישי אימון התאוששות
סקוואט 2X5X115
בנץ' 3X5X50-60
צ'ין אפס 3XMAX

לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...
כתבתי מדריך מפורט על טקסס מת'וד והעליתי אותו לכספ למי שמעוניין לקרוא
The Texas Method. תוכנית כוח למתקדמים הטובה ביותר בעולם! - FXP

מה המשקלים שאתה רוצה להגיע אליהם?

מצב
השרשור נעול
Back