הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
מה המשקלים שאתה רוצה להגיע אליהם?
שבוע 12 בטקסס אמור להיות סקוואט 185 ל5 ודד 197.5 ל5 אבל אני מקווה למשוך את זה עוד קצת כדי לתת חמישיית דד עם 200 וסקוואט עם 190 ל5.

דדליפט חזק, 4 פלטות זה לא קל בכלל, גם 3 פלטות דדליפט זה לא פשוט לכל אחד.

דדליפט חזק, 4 פלטות זה לא קל בכלל, גם 3 פלטות דדליפט זה לא פשוט לכל אחד.
תודה 😃
אבל המטרה שלי היא לא להרים כבד ביחס לבנאדם נורמאלי. המטרה שלי היא להרים כבד ביחס לפווארליפטרים 😃

תודה 😃
אבל המטרה שלי היא לא להרים כבד ביחס לבנאדם נורמאלי. המטרה שלי היא להרים כבד ביחס לפווארליפטרים 😃
AKA לקבל פציעה
וכל הכבוד שמן, זה היה נראה קליל.

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 15/12/15 - התאוששות + עדכון בנץ' פרס

סקוואט 2X5X115
בנץ' 3X5X55
צ'ין אפס 1X17 PRRRRR 1X10 1X6

משקל גוף 95

היה אימון נחמד סה"כ. החלטתי ללכת על פיאר בצ'ין אפס והצלחתי 17 חזרות, עד היום השיא היה 15. שמח שהצלחתי למרות שאני משמין 😃. החזרות לא היו עד נעילה מלאה (כמעט עד נעילה מלאה) ו2 אחרונות עם קצת צ'יטינג אבל עדיין.

כשהגעתי לבנץ' חשבתי לשניה, למה בבנץ' כואב לי ובפרס כבר לא? ואז נזכרתי בעצה של @Beast and cheat שלפיה אני אמור בהורדה להמנע מתנועת השראג, וכשיישמתי את זה בבנץ' פתאום הכאב הפסיק כמעט לגמרי ולא הרגשתי אותו ב55! יום שלישי הבא אני אתן התקדמות ל60-65 ונמשיך מפה להתקדם ולראות איך ילך עם תנועה נכונה ללא שראג. מגדת העתידות צדקה שוב 😃 !!!

החלטתי בגלל שהכתף מתקדמת כמו שצריך להמנע מבזבוז זמן על משקלי תינוקות בפרס אז אני אתן בשבועיים הקרובים התקדמות של 5 קילו בשבוע בפרס כדי שעוד ששבוע הבא אחזור לפיאר של 75 ל5 ומשם אתחיל להתקדם ב2.5 לשבוע בתקווה להגיע ל85 קילו לחמישיות עד סוף התוכנית.

יום חמישי
סקוואט 1X5X165
פרס 1X5X70
חתירה 3X12

יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

בפציעה הבאה שלך אני מבטיח לגבות רק חצי ממה שהוצאת על פיזיותרפיסט.

אה ואני מניח שהתכוונת שאמרתי לא לעשות "שראג" בTOP של הבנץ' (בתכלס זה הרחקת שכמות, לא שראג, אבל סמנטיקה)

אה ואני מניח שהתכוונת שאמרתי לא לעשות "שראג" בTOP של הבנץ' (בתכלס זה הרחקת שכמות, לא שראג, אבל סמנטיקה)
התכוונתי לזה שבירידה הייתי גורם לסיבוב הכתף (אם אני לא טועה זה מה שנקרא שראג נכון?). הייתי עושה את זה גם בפרס עד שלימדת אותי לא לעשות את זה. אין לי מושג למה לא הפסקתי לעשות את זה בבנץ' עד עכשיו באמת שאין לי 🤦‍♂️
וכן הכוונה היא בטופ

התכוונתי לזה שבירידה הייתי גורם לסיבוב הכתף (אם אני לא טועה זה מה שנקרא שראג נכון?). הייתי עושה את זה גם בפרס עד שלימדת אותי לא לעשות את זה. אין לי מושג למה לא הפסקתי לעשות את זה בבנץ' עד עכשיו באמת שאין לי 🤦‍♂️
וכן הכוונה היא בטופ
שראג זו ההרמה של הכתפיים בטופ פוזישן של הפרס. אבל גם רוטציה מדיאלית לא תועיל. לא נראה לי שנפצעת מזה, כי לא כל כך קל לעשות את זה מספיק רציני כדי שיפצע. תראה לי ביום חמישי על מה אתה מדבר, למען האמת אני לא לגמרי זוכר מה תיקנתי לך בבנץ' ובפרס, רק זוכר שתיקנתי משהו. בכל זאת, כשכל יום אתה מלמד/מתקן מספיק אנשים - אתה לא טורח לזכור את אלה שהתנדבת לתקן ;)

איך אתה יודע לספור עד 17? מלמדים את זה במכינה? 🤯

איך אתה יודע לספור עד 17? מלמדים את זה במכינה? 🤯
התכוננתי לפיאר הזה בבית לפני האימון ולמדתי במיוחד בשביל זה לספור עד 17. עכשיו כבר שכחתי חח

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 17/12/15 - מתקדמים לאט לאט

סקוואט 1X5X165
פרס 2X5X70
צ'ין אפס 3X5X10

משקל גוף 94.6 (כיף שמשקל הגוף יציב!)

סקוואט לא היה כבד כל כך אבל נכנסתי לא מרוכז, לא נשמתי טוב וחזרה חמישית עלתה קצת לאט והייתי אדום אחרי הסט. צריך לשפר את הריכוז שלי להבא כי שבוע הבא מתחילים כבר המשקלים היותר כבדים.

פרס עשיתי 2 סטים כי טל אמר לי שהשתמשתי בברכיים בסט הראשון והתעצבנתי. לא היה כבד מדי אבל אני לא רגיל לעשות פרסים כבדים אז עדיין היה קצת מפתיע כי מזמן לא הרמתי הרבה בפרס. פציעה כמעט ולא הרגשתי ואני שמח מאוד בגלל זה! שבוע הבא ניתן 75 ל5 ונחזור לPR!

החלטתי בעצתו של טל גם להחליף את החדירות באימון עצימות בצ'ין אפס עם משקל וגם את הצ'ין אפס ביום התאוששות בצ'ין אפס עם משקל. מרוצה מהתוצאה כי אני אוהב צ'ין אפס. נמשיך ככה ונעלה משקל לאט לאט. 10 קילו לא היה כבד.

שבוע הבא עובדים רציני.
סקוואט 5X5X147.5
פרס 5X5X62.5
דדליפט 1X5X182.5 (הולך להיות פיאר)

לילה טוב לכולם ושבת שלום!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה מחליף את החדירות בצ'ין אפס? יש משהו שאתה רוצה לספר לנו? 😃

עדיף היית כותב משהו לפורום הזה 😃
לא משנה מה הייתי כותב לפורום @coldfire היה קוטל כל דבר על המקום וכלום לא היה מתפרסם וסתם הייתי מבזבז את הזמן שלי (מזכיר לי סיפור של מישהו שאני מכיר 😃). שם הרבה יותר קל לפרסם דברים גם אם יש פחות קוראים וגם יש לי את היכולת לתקן/לשנות בהתאם לדברים חדשים שאני לומד וחווה בהמשך האימונים.
חוץ מזה, לגבי טקסס ספציפית, זה ממש לא יהיה מכובד אם אני אכתוב מדריך במקום מקצועי כמו LBS על התוכנית בלי שקראתי את PPST3 ואני בטוח שיש פרטים חשובים שהשמטתי. כשיתפנה לי הזמן מהמכינה אני אקרא את הספר ואולי אכתוב משהו יותר איכותי.
הסיבה שכתבתי בכלל את המדריך הזה היא כי מדריך הטקסס בפורטל ממש קצר וחסר בו הרבה פרטים חשובים, וגם המדריך של T-Nation לא משהו אז עשיתי את "השלמת החסר" לבד מעצות שקיבלתי מ @stitch (אף מדריך לא הסביר חלוקה לסייקלים בטקסס, דילואד וטיפול בכשלים).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית