עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט! בלעדיך זה בטוח היה כשל 😃הדדליפט הייה בסדר גמור רק בגלל שאני הייתי שם
הגעתי להחלטה שאני רוצה לשנות את הטקסס מת'וד לשבועות הקרובים.
הסיבה העיקרית היא שבזמן האחרון אימוני הנפח פשוט רוצחים אותי מבחינה פיזית ונפשית וזה מאוד מקשה עליי. יש לי כאבי גב תחתון כנראה בגלל כל הלחץ של נפח סקוואט + נפח פרס + פיאר דדליפט באותו אימון ויום אחרי האימון אני מרגיש מאוד חלש ועייף במשך כל היום גם אחרי 10 שעות שינה.
כרגע השיאים הם:
סקוואט - 177.5 ל5 ו160 ל5X5
פרס - 80 ל5 ו75 ל5X5
דדליפט 192.5 ל5
בנץ' לא עושה בגלל פציעה בזרוע
משקל גוף 95
כרגע התוכנית היא לפי המבנה הסטנדרטי של ריפטו במדריך של T-NATION רק ללא בנץ' פרס ומחליף קלינים בצ'ין אפס.
אשמח לשמוע הצעות שלכם לשינויי
@incin
@Beast and cheat
@coldfire
@Ori.S
@לוטם
להירשם למכון.אשמח לשמוע הצעות שלכם לשינויי
לפי האופציות הרשומות פה אופציה 3 הכי מתאימה לי.
לא יודע. לפי מה שאני הבנתי פשוט מתחילים עם משקל של 90 אחוז ומשם מתקדמים פשוט ב2.5-5 קילו כל שבוע. זה מה שאני עושה לפחות כי זה נראה הגיוני כי אין לתרגיל הזה הפרדה לנפח ועצימות.אבל בכלל לא עושים דדליפט ל-RM5 אז איך נקבעים המשקלים כל שבוע?
אבל אצלי הוא כן עולה. התחלתי את הטקסס לפני 10 שבועות עם RM5 של 177 וחצי קילו. אתמול נתתי חמישיה עם 192 וחצי קילו שזה כבר התקדמות של 15 קילו, ואני מרגיש שאני יכול גם להמשיך להתקדם עוד 7.5-10 קילו לפחות, אז גם אם מבחינה תיאורטית זה לא הגיוני משום מה זה עובד בשבילי. בכל מקרה, מה אתה היית חושב לעשות במצב שלי? הבעיה העיקרית היא כרגע שפשוט נקרע לי עכשיו הגב התחתון ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי.אז זה בכלל תכנון נוראי שאין סיכוי שהדדליפט יעלה ליניארית רק מנפח בסקוואט וסט בודד של 90% בדדליפט, לפחות לדעתי
אם אתה מעלה כל שבוע אז מתישהו זה כבר לא יהיה 90% מ-RM5, זה יתחיל להתקרב ל-RM5 ואז שיאים ישברו כל יום ראשון בדדליפט.לא יודע. לפי מה שאני הבנתי פשוט מתחילים עם משקל של 90 אחוז ומשם מתקדמים פשוט ב2.5-5 קילו כל שבוע. זה מה שאני עושה לפחות כי זה נראה הגיוני כי אין לתרגיל הזה הפרדה לנפח ועצימות.
אם אתה מתקדם במשיכות בלי למשוך כמעט, אז מצויין, תמשיך ככה.אבל אצלי הוא כן עולה. התחלתי את הטקסס לפני 10 שבועות עם RM5 של 177 וחצי קילו. אתמול נתתי חמישיה עם 192 וחצי קילו שזה כבר התקדמות של 15 קילו, ואני מרגיש שאני יכול גם להמשיך להתקדם עוד 7.5-10 קילו לפחות, אז גם אם מבחינה תיאורטית זה לא הגיוני משום מה זה עובד בשבילי. בכל מקרה, מה אתה היית חושב לעשות במצב שלי? הבעיה העיקרית היא כרגע שפשוט נקרע לי עכשיו הגב התחתון ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי.
הגעתי למסקנה שמה שאני עושה עכשיו לא עושה לי טוב. הפציעות/כאבים שיש לי כרגע הם:
כתף ימין
זרוע שמאל
מרפק שמאל
כף יד שמאל
גב תחתון
ברך ימין
הגעתי למסקנה שצריך להפסיק את הטקסס ולשנות הכל. המטרה של התוכנית שאעשה עכשיו היא לשקם אותי ולהפוך אותי לאזרח בריא ומתפקד במשך תקופה של 3 חודשים.
ב3 החודשים האלה אעשה תוכנית אימונים שונה מאוד שמטרתה העיקרית היא לחזק שרירי עזר ולגרום למעבר חלק של הפציעות.
מסיבות כאלה ואחרות שאני לא רואה צורך לציין הגעתי להחלטה גם לעזוב את כל קבוצות הווטסאפ שאני נמצא בהן שקשורות לכושר ולהתנתק מLBS גם כן.
אתחבר לפה פעם הבאה ב20 לאפריל לעדכן מצב. חלק אולי יראו אותי לפני כי במרץ אני חוזר לטכניון.
יום חמישי הקרוב (מחר) יהיה אימון הכוח האחרון שלי עם 82.5 פרס ו180 סקוואט. במידה והם יצליחו הסרטונים יעלו לפייסבוק.
עד אז, שיהיה לכולם בהצלחה בהתקדמות שלכם! נתראה עוד 3 חודשים ב20 לאפריל!
![]()
קצת עדכון לכל המתעניינים.
סמסטר ראשון לתואר ראשון במדמ"ח בטכניון.
קורסים הסמסטר:
אינפי 1מ
אלגברה א'
מערכות ספרתיות
מבוא למדמ"ח מ
מבחינת פציעות, הפציעה בגב לא עוברת למצב שיתאפשר לי להסקוויט או לדדלפט. היא ממצב של חוסר יכולת לתפקד כמו בנאדם בחיי היום יום למצב שבו כואב לי בעיקר בתנועות חדות ובתרגילי בסיס בחדר כושר. כירופרקט לא עזר. כרגע יש הפניה לפיזיוטרפיה מאורטופד אבל אין זמן כרגע להתעסק בזה בגלל הלימודים. אדחה את זה לקיץ כנראה.
לא יכול לעשות שום תרגיל בסיס חוץ מבנץ'. היום נתתי סינגל של 130 על משקל גוף של 94 והיה מאוד כבד. אין זמן גם להשקיע כל כך באימונים בגלל הלימודים לצערי. המטרה של הסינגל הייתה כדי אולי פוטנציאלית להתחיל סמולוב אבל עם הלחץ של הלימודים וחוסר הכוח והזמן להתעסק בתזונה אני לא בטוח שאלך על זה. כרגע לאכול מסודר ולהתאמן 3 פעמים בשבוע מספיק קשה לי גם בלי כל המסביב אפילו על תוכנית בסיסית כמו FBW.
כל שאר הפציעות דיי עברו. הפציעה בכתף עדיין כואבת אבל לא ברמה שתפריע יותר מדי בחיי היום יום ובאימונים אז הזנחתי אותה.
בקיצור, למי שרוצה עוד פרטים מוזמן לשלוח פרטית. אני לא הולך לעדכן את הלוג הזה יותר כי אין לי תקווה כל כך להעביר את הפציעה בזמן הקרוב או לחזור להרים כבד בצורה כלשהי.
שיהיה לילה טוב לכולם.