נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אין לי מושג, למה שלא תיהיה כרגיל? (התחבורה הציבורית)בגלל הקטע ששבוע הבא אני צריך להתאמן בשני רביעי שישי הייתי מעדיף לבוא שבוע אחרי השאלה איך תהיה תחבורה ציבורית בחג
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי מושג, למה שלא תיהיה כרגיל? (התחבורה הציבורית)בגלל הקטע ששבוע הבא אני צריך להתאמן בשני רביעי שישי הייתי מעדיף לבוא שבוע אחרי השאלה איך תהיה תחבורה ציבורית בחג
אני אדבר עם יבגני על זה כי כנראה ניסע ביחד. נחכה שהוא יגיבאין לי מושג, למה שלא תיהיה כרגיל? (התחבורה הציבורית)
✌️אני אדבר עם יבגני על זה כי כנראה ניסע ביחד. נחכה שהוא יגיב
הנה אני מגיב 😃בגלל הקטע ששבוע הבא אני צריך להתאמן בשני רביעי שישי הייתי מעדיף לבוא שבוע אחרי השאלה איך תהיה תחבורה ציבורית בחג
ברור שיהיה פתוח.הנה אני מגיב 😃
מבחינתי לא משנה שבוע הבא או שבוע אחרי, אם למקס נוח שבוע אחרי אז סבבה.
בכל המועד אני די בטוח שיש תחבורה כרגיל. המכון אצלכם יהיה פתוח?
לא 😍ברור שיהיה פתוח.
אתה באמת חושב שסוגרים חדר כושר בחול המועד? 😱
כי בלינארית ההתחזקות היא בעיקר עצבית ולכן היא טובה לחיטוב לעומת תוכניות בעלות הרבה נפח שיגדיל אותך יותר, אבל אין ספק שאפשר להתקדם בה משבוע לשבוע למרות שיותר קל להתקדם בטקסס לדוגמה כי הנפח גבוה יותרכל הכבוד מקס, מתחזק מיום ליום!
למה לא בעצם?
יש כאלה שלא מפריע להם להתקדם בצורה איטית יותר, עם פחות נפח.
במיוחד כאלה שלא אוכלים הרבה ומנסים לעלות כמה שיותר נקי, ולמקס כאן גם ככה קשה לאכול הרבה.
זה כבר תלוי ביכולת ההתאוששות של המתאמן מבחינת השיגרה שלו והגיל ועוד הרבה פאקטוריםכי בלינארית ההתחזקות היא בעיקר עצבית ולכן היא טובה לחיטוב לעומת תוכניות בעלות הרבה נפח שיגדיל אותך יותר, אבל אין ספק שאפשר להתקדם בה משבוע לשבוע למרות שיותר קל להתקדם בטקסס לדוגמה כי הנפח גבוה יותר
התאוששות? בטקסס אין כל כך הרבה נפח... 5*5 פעם בשבוע ועוד יומיים אחרי זה יש לך יום התאוששות. ברמה שלו אני ללא ספק הייתי הולך על טקססזה כבר תלוי ביכולת ההתאוששות של המתאמן מבחינת השיגרה שלו והגיל ועוד הרבה פאקטורים
אם הוא מתקדם בלינארית (פחות נפח) למה לעבור לטקסס (יותר נפח)?ברמה שלו אני ללא ספק הייתי הולך על טקסס
למה לא?אם הוא מתקדם בלינארית (פחות נפח) למה לעבור לטקסס (יותר נפח)?
ממה שריתי בפורום יש אנשים שפשוט לא מתקדמים במאד קאו לכן עושים טקסס, אם הוא מתקדם אז לדעתי שיתקדם וכשיתקע אז יעבור לטקססלמה לא?
כנראה שהוא יתקע יותר מהר במאד קאו ויצטרך להחליף לא עוד הרבה זמן, בנוסף בגלל שהוא במסה אני לא רואה סיבה לא לצבור עוד קצת שריר
אפשר גם לחשוב על זה ככה, אם מאדקאו הייתה עדיפה במסה, אתה לא חושב שרוב הפורום היה עושה אותה על פני טקסס?
במוקדם או במאוחר הוא יצטרך לעבור, אי אפשר להחזיק במאד קאו הרבה זמן עם תוצאות יפותממה שריתי בפורום יש אנשים שפשוט לא מתקדמים במאד קאו לכן עושים טקסס, אם הוא מתקדם אז לדעתי שיתקדם וכשיתקע אז יעבור לטקסס
נכון, אז שיעבור כשיתקע ולא לפניבמוקדם או במאוחר הוא יצטרך לעבור, אי אפשר להחזיק במאד קאו הרבה זמן עם תוצאות יפות
לדעתי היה מיותר להתחיל אותה מלחתחילהנכון, אז שיעבור כשיתקע ולא לפני
טוב אני לא מסכים איתך, מהסיבה שאם הוא מתקדם הנפח נמוך אז עדיף ככה מאשר להרגיל את הגוף לנפח גבוה מוקדם יותרלדעתי היה מיותר להתחיל אותה מלחתחילה
בדיוק בגלל זה צריך לבלבל את הגוף! כל אימון עושים תרגילים לבייספס ואוכלים ממגוון של מקורות חלבון!להרגיל את הגוף
אין לי שום אינטרס לדחוף לך את התוכנית, ולא לפי רוב התשובות שלך בפורום לא ממש ראיתי עלייך שאתה יודע על מה אתה מדבר, אני לא מבין למה אתה אגרסיבי אבל בכל מקרה לחשוב שטקסס לא תעשה את העבודה ומאד קאו כן זה חשיבה מאוד תמימהאוקיי אני רואה שאתה מנסה ללמד פה גם שני חברה שמבינים יותר ממך באימונים וגם בחור שמתקדם במשקלי העבודה מאימון לאימון, ומנסה בכל זאת לדחוף לי תוכנית שאני יודע שבשלב הזה לא תעשה לי את העבודה לאומת התוכנית שאני עושה עכשיו. אתה לא רואה עליי שאני דיי יודע על מה אני מדבר? לא אמרתי שיש לי נסיון של 2-3 שנים בליפטינג בנוסף לתקופה שלי עכשיו אחרי שחזרתי להתאמן? אני לא כמו בנאדם שיודע מה הוא עושה?
בקיצור, כדי לסכם, הנה התשובה שלי:
![]()