הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אין לי שום אינטרס לדחוף לך את התוכנית, ולא לפי רוב התשובות שלך בפורום לא ממש ראיתי עלייך שאתה יודע על מה אתה מדבר, אני לא מבין למה אתה אגרסיבי אבל בכל מקרה לחשוב שטקסס לא תעשה את העבודה ומאד קאו כן זה חשיבה מאוד תמימה
אתה עוד צעיר בתחום חבר. בקרוב אני הולך להגיע פה למשקלים ענקיים שאתה אפילו לא חלמת עליהם בזמן שאתה תמשיך לחיות באשליה שצריך לבלבל את השריר כדי שהוא יגדל.

אפשר גם לחשוב על זה ככה, אם מאדקאו הייתה עדיפה במסה, אתה לא חושב שרוב הפורום היה עושה אותה על פני טקסס?

אני הייתי בLBS מ2008 עד 2011 לפני שפרשתי מהתחום והתגייסתי, הייתי פה בתקופה עוד לפני ש90% מהגולשים פה עכשיו עוד התחילו להתאמן ונרשמתי לאתר כשהוא רק התחיל את קיומו. לא תמיד טקסס הייתה מפורסמת יותר, והתוכנית ה"מפורסמת" משתנה כל כמה זמן. מה יהיה עוד כמה שנים? יבוא עוד מישהו מכובד ברמה של כבודו @coldfire ויכתוב סיכום על עד כמה תוכנית סומולוב ג'וניור הרבה יותר עדיפה מטקסס למתאמן מתחיל (סתם דוגמא) ובגלל שכולם מכבדים אותו פתאום יתחילו להפתח לוגים של סומולוב ג'וניור והתוכנית תתגלגל ותהיה ה"טרנד" החדש של בפורום, בדיוק כמו שטקסס נהייתה בשנים האחרונות.
נראה לך שאם תלך לפורומים של ליפטינג אתה תראה אנשים עובדים לפי התוכניות שLBS דוגלת בהם?

בקיצור, אני יודע מה עובד על הגוף שלי ומה לא, הגוף שלי מגיב טוב לנפח נמוך וזה מה שמקדם אותו טוב במשקלי העבודה ואני יודע את זה בזכות הנסיון המכובד שיש לי בתחום. אני לא מחפש בייספס גדול, אני מחפש להיות יותר חזק מכולם, וזה מה שאני הולך להשיג
@Tank קצת תמונה/תשובה מפגרת מצידך, אתה מודד את הידע של בן אדם על פי הגודל שלו ?
המים קצת לא מדויק, הכוונה שלי היא שאני אזכור את העצה שלו בפעם הבאה שהוא יהיה יותר חזק ממני, אני לא יודע את משקלי העבודה שלו אבל אני חושב שכבר עברתי אותו

אתה עוד צעיר בתחום חבר. בקרוב אני הולך להגיע פה למשקלים ענקיים שאתה אפילו לא חלמת עליהם בזמן שאתה תמשיך לחיות באשליה שצריך לבלבל את השריר כדי שהוא יגדל.
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, זה היה הטרלה, הוא חושב ככה ובצדק ולא היה לי מה לומר אז סגרתי את הדיון בצורה "מצחיקה"
במוקדם או במאוחר הוא יצטרך לעבור, אי אפשר להחזיק במאד קאו הרבה זמן עם תוצאות יפות
נכון, אז שיעבור כשיתקע ולא לפני
רק בשביל להראות לך שאני לא מדבר שטויות

המים קצת לא מדויק, הכוונה שלי היא שאני אזכור את העצה שלו בפעם הבאה שהוא יהיה יותר חזק ממני, אני לא יודע את משקלי העבודה שלו אבל אני חושב שכבר עברתי אותו[/QUOTE]

אז עכשיו אתה מודד ידע לפי כמה הבן אדם מרים ? זה אותו דבר כמו להקשיב ליוסי יד 50. זה שמישהו גדול ממני או חזק ממני לא בהכרח אומר שהידע שלו יותר טוב ממני, יש מספיק אנשים במכון שגדולים או/וגם חזקים ממני ועדיין רצים לשתות אבקה אחרי אימון כי זה החלון הזדמנויות לגדול.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, זה היה הטרלה, הוא חושב ככה ובצדק ולא היה לי מה לומר אז סגרתי את הדיון בצורה "מצחיקה"

רק בשביל להראות לך שאני לא מדבר שטויות
אי אפשר תמיד להבין כשאתה מטריל, כשאני מטריל אני בדרך כלל עושה בסוף ההטרלה משהו כזה : 😆🤣🤩
ממליץ לך לאמץ חלק מהסמיילים פה כדי שאני לא אבזבז את הזמן שלי ואגיב בצורה רצינית להטרלה או שפעם הבאה : :Sync-0h5y1d7:😖

בנוסף עם כל הכבוד ל"נסיון" שלך זה אומר בדיוק כלום על הידע שלך, הנה לדוגמא יש לי מר ישראל לשעבר מכון שמתאמן 30 שנה ולא מפסיק לדבר שטויות על חלונות הזדמנויות ובלבול שרירים,
עוד דוגמא שאתה קצת יותר מכיר, מארק ריפטו
אי אפשר תמיד להבין כשאתה מטריל, כשאני מטריל אני בדרך כלל עושה בסוף ההטרלה משהו כזה : 😆🤣🤩
אני לא ^.^

המים קצת לא מדויק, הכוונה שלי היא שאני אזכור את העצה שלו בפעם הבאה שהוא יהיה יותר חזק ממני, אני לא יודע את משקלי העבודה שלו אבל אני חושב שכבר עברתי אותו

אה יוסי יד 50 הוא זה שאמר לי לקחת את הלינארית 🤩
בנוסף עם כל הכבוד ל"נסיון" שלך זה אומר בדיוק כלום על הידע שלך, הנה לדוגמא יש לי מר ישראל לשעבר מכון שמתאמן 30 שנה ולא מפסיק לדבר שטויות על חלונות הזדמנויות ובלבול שרירים,
עוד דוגמא שאתה קצת יותר מכיר, מארק ריפטו

אני לא ^.^
קשה לי להתווכח איתך כי הויכוח הולך ככה:
אני : נפח נמוך עובד עליי, יש לי זכרון שריר כי הרמתי משקלים גבוהים כשהייתי מתאמן לפני 3 שנים, אני מתקדם עכשיו מאימון לאימון ובחודש וחצי האחרון העליתי את הבנץ' ב15 קילו ואת הסקוואט ב30.
אתה : אתה טועה והנסיון שלך לא אומר כלום, תעשה טקסס זה יותר טוב כי יש יותר נפח וצריך לבלבל את השריר, אתה לא מבין הרבה בנושא ואין לך מושג על מה אתה מדבר, אה ועל הדרך גם מורן ויבגני טועים.

אגב לא בטוח שזה כל כך רלוונטי אבל לא היו מקפיצים לי את המוניטין ל4 אלף בחודשיים אם לא הייתי יודע על מה אני מדבר.

אה יוסי יד 50 הוא זה שאמר לי לקחת את הלינארית 🤩

קשה לי להתווכח איתך כי הויכוח הולך ככה:
אני : נפח נמוך עובד עליי, יש לי זכרון שריר כי הרמתי משקלים גבוהים כשהייתי מתאמן לפני 3 שנים, אני מתקדם עכשיו מאימון לאימון ובחודש וחצי האחרון העליתי את הבנץ' ב15 קילו ואת הסקוואט ב30.
אתה : אתה טועה והנסיון שלך לא אומר כלום, תעשה טקסס זה יותר טוב כי יש יותר נפח וצריך לבלבל את השריר, אתה לא מבין הרבה בנושא ואין לך מושג על מה אתה מדבר, אה ועל הדרך גם מורן ויבגני טועים.
לא אמרתי שמורן ויבגני טועים ויבגני הצדיק אותי, חוץ מהדעה וההטרלה שלי מה היה לא נכון?
ואני חושב שאתה יותר מידי בטוח בידע שלך

אז עכשיו אתה מודד ידע לפי כמה הבן אדם מרים ? זה אותו דבר כמו להקשיב ליוסי יד 50. זה שמישהו גדול ממני או חזק ממני לא בהכרח אומר שהידע שלו יותר טוב ממני, יש מספיק אנשים במכון שגדולים או/וגם חזקים ממני ועדיין רצים לשתות אבקה אחרי אימון כי זה החלון הזדמנויות לגדול.
נכון, זה לא אומר את זה, אבל כשמישהו יבוא ויתחיל לייעץ לך מה הדרך הכי טובה להתחזק אתה באמת תקשיב לו אם יש לו סקוואט 60?

לא אמרתי שמורן ויבגני טועים ויבגני הצדיק אותי, חוץ מהדעה וההטרלה שלי מה היה לא נכון?
ואני חושב שאתה יותר מידי בטוח בידע שלך
אני לא מדבר בביטחון על הידע שלי כמו שאני מדבר בביטחון על הידע שלי בנוגע לגוף שלי. יצא לי לעבוד בתוכניות רבות ולראות שנפח נמוך עובד עליי טוב. חוץ מזה, שוב פעם יש לנו פה את אלמנט זכרון השריר שמשחק תפקיד חשוב ואני רוצה לנצל אותו, יש לי את היכולת עם תזונה נכונה להוסיף משקלים משבוע לשבוע עד שאני אחזור לשיאים שלי מפעם והתוכנית שמבטיחה התקדמות שבועית הכי טוב זאת הלינארית.

אני לא מדבר בביטחון על הידע שלי כמו שאני מדבר בביטחון על הידע שלי בנוגע לגוף שלי. יצא לי לעבוד בתוכניות רבות ולראות שנפח נמוך עובד עליי טוב. חוץ מזה, שוב פעם יש לנו פה את אלמנט זכרון השריר שמשחק תפקיד חשוב ואני רוצה לנצל אותו, יש לי את היכולת עם תזונה נכונה להוסיף משקלים משבוע לשבוע עד שאני אחזור לשיאים שלי מפעם והתוכנית שמבטיחה התקדמות שבועית הכי טוב זאת הלינארית.
אין ספק, אבל אל תתבלבל, זה לא הנפח הנמוך עובד עליך טוב, זה העצימות הגבוה.
נכון, זה לא אומר את זה, אבל כשמישהו יבוא ויתחיל לייעץ לך מה הדרך הכי טובה להתחזק אתה באמת תקשיב לו אם יש לו סקוואט 60?
@pala^

אין ספק, אבל אל תתבלבל, זה לא הנפח הנמוך עובד עליך טוב, זה העצימות הגבוה.

@pala^
נפח נמוך ועצימות גבוהה באים ביחד, וכן אתה צודק זה העצימות הגבוהה עובדת עליי, עכשיו תגיד לי, מה אתה היית עושה אם היית מסקוויט בעבר 165 קילו לחמישיה וחוזר עכשיו להתאמן עם סקוואט של 80 קילו כי לא התאמנת כמה שנים בידיעה שהלינארית/SS הביאו לך את כל התוצאות שאי פעם ראית? היית הולך על תוכנית של התקדמות משבוע לשבוע כמו התוכניות הנ"ל כדי לחזור לשיאים שלך או על טקסס שפחות מיועדת לזה?

אגב אם כבר להקשיב למישהו עם סקוואט 60 אז @Moran W בהחלט נכנס לקטגוריה הזאת אבל הוא לדוגמא הוכיח את עצמו כאחד שמבין מעולה בנושא. אם הייתי פוגש אותו פעם ראשונה בחד"כ, רואה את הסקוואט שלו ואז הוא היה מתחיל להסביר לי איך להתאמן סביר להניח שלא הייתי לוקח אותו ברצינות

הוא בחור חזק ממה שראיתי, אולי רחוק להיות הכי חזק אבל עדיין...תראה אני לא אומר שכמה מישהו מרים זה באמת מדד לידע, אבל מישהו ממש חלש שבא ללמד אותך איך להתחזק זה מצחיק. אני כמובן לא דיברתי עליך ועל TANK, ולדעתי המים הזה שהוא שם לא קשור לכלום ובכלל לא במקום. אני פשוט הגבתי לגודלין על מקרה כללי

נפח נמוך ועצימות גבוהה באים ביחד, וכן אתה צודק זה העצימות הגבוהה עובדת עליי, עכשיו תגיד לי, מה אתה היית עושה אם היית מסקוויט בעבר 165 קילו לחמישיה וחוזר עכשיו להתאמן עם סקוואט של 80 קילו כי לא התאמנת כמה שנים בידיעה שהלינארית/SS הביאו לך את כל התוצאות שאי פעם ראית? היית הולך על תוכנית של התקדמות משבוע לשבוע כמו התוכניות הנ"ל כדי לחזור לשיאים שלך או על טקסס שפחות מיועדת לזה?
"מכל מלמדי השכלתי"

הוא בחור חזק ממה שראיתי, אולי רחוק להיות הכי חזק אבל עדיין...תראה אני לא אומר שכמה מישהו מרים זה באמת מדד לידע, אבל מישהו ממש חלש שבא ללמד אותך איך להתחזק זה מצחיק. אני כמובן לא דיברתי עליך ועל TANK, ולדעתי המים הזה שהוא שם לא קשור לכלום ובכלל לא במקום. אני פשוט הגבתי לגודלין על מקרה כללי
הטרלתי 😆

סתם תייגתי אותו כי אני צוחק עליו שהוא שחיף כמו שהוא צוחק עליי שאני שחיף
אני לא מבין למה עדיין לוקחים אותי ברצינות בהטרלות

אתה מטריל? לא הבנתי אותך
לא אני לא מטריל, עם כל הידע שלך מפעם אתה עדיין צריך להקשיב לכל משפט זאומרים לך כי מה שחשבת שהיה הכי נכון אז לא חייב להיות הכי נכון היום, אוליי בתקופה שהתאמנת הלינארית הייתה כי טובה אבל יכול להיות שהיום היא לא.

אני לא מבין על מה אתם רבים בכלל, מקס מתקדם מעולה והוא ימשיך להתקדם ככה עד שיתקע ואז הוא יחליף תוכנית. למה לתקן מה שלא שבור ?

חוץ מזה, בקשר למה שנאמר פה על "אני לא מקשיב לחלשים ממני " ואביב שתויג פה , אני הרבה יותר חזק מאביב אבל הוא אחד האנשים הראשונים שאני אתייעץ איתם בכל הקשור לאימונים.
אין שום קשר בין ידע לכוח, אם אני לא טועה שייקו מעולם לא נגע במוט וכל מי שחושב שהוא יכול ללמד את שייקו- יותר ממוזמן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית