הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אני לא מבין על מה אתם רבים בכלל, מקס מתקדם מעולה והוא ימשיך להתקדם ככה עד שיתקע ואז הוא יחליף תוכנית. למה לתקן מה שלא שבור ?

חוץ מזה, בקשר למה שנאמר פה על "אני לא מקשיב לחלשים ממני " ואביב שתויג פה , אני הרבה יותר חזק מאביב אבל הוא אחד האנשים הראשונים שאני אתייעץ איתם בכל הקשור לאימונים.
אין שום קשר בין ידע לכוח, אם אני לא טועה שייקו מעולם לא נגע במוט וכל מי שחושב שהוא יכול ללמד את שייקו- יותר ממוזמן.
אוי נו אני צחקתי מה יש לכם! הוא אחד האנשים החכמים שאני מכיר והוא מאמן אותי אישית בלחיצות
תוסיף איזה סמיילי או משהו לפחות 😃
זה עוד 2 לחיצות זה גובה באירובי

לא אני לא מטריל, עם כל הידע שלך מפעם אתה עדיין צריך להקשיב לכל משפט זאומרים לך כי מה שחשבת שהיה הכי נכון אז לא חייב להיות הכי נכון היום, אוליי בתקופה שהתאמנת הלינארית הייתה כי טובה אבל יכול להיות שהיום היא לא.
גם הלינארית וגם טקסס קיימים עשרות שנים אז...
השנאה ללינארית התחילה בדור שלי, הדור הקודם (@Guyb , @דני שובבני , @Dave Grohl ) עשו את הלינארית והתקדמו מעולה.

לא אני לא מטריל, עם כל הידע שלך מפעם אתה עדיין צריך להקשיב לכל משפט זאומרים לך כי מה שחשבת שהיה הכי נכון אז לא חייב להיות הכי נכון היום, אוליי בתקופה שהתאמנת הלינארית הייתה כי טובה אבל יכול להיות שהיום היא לא.
הטענה שלי הייתה שהתוכנית ש"עכשיו ברגע זה" מפורסמת היא התוכנית שרוב הפורום יעבדו בה, הסיבה תהיה לא כי התוכנית באמת יותר טובה אלה כי התוכנית נכון לעכשיו יותר "מפורסמת" וזה יכול להשתנות עם הזמן.

קיצור אנחנו סתם מבזבזים פה זמן עם הויכוח המיותר הזה, התוכנית שלי עובדת עליי מעולה ואני מתקדם משקלים משבוע לשבוע ואפילו אתה התרשמת עד כמה התחזקתי מאז שפתחתי את הלוג. אז בוא נסגור את זה פה, אני אבקש מעצת הפורום עוד פעם כשאני אראה שאני לא מסוגל להתקדם יותר בלינארית אם אני לא אמצא תחליף מתאים שיקדם אותי באותה המידה.
גם הלינארית וגם טקסס קיימים עשרות שנים אז...
השנאה ללינארית התחילה בדור שלי, הדור הקודם (@Guyb , @דני שובבני , @Dave Grohl ) עשו את הלינארית והתקדמו מעולה.
על זה אני בדיוק מדבר, אני לא זוכר את החברה האלה ספציפית מהדור של 2008-2011 אבל אני זוכר שהתחלתי לינארית כי היא הייתה מאוד מפורסמת בזמנו.

חוץ מזה, בקשר למה שנאמר פה על "אני לא מקשיב לחלשים ממני " ואביב שתויג פה , אני הרבה יותר חזק מאביב אבל הוא אחד האנשים הראשונים שאני אתייעץ איתם בכל הקשור לאימונים.
אין שום קשר בין ידע לכוח, אם אני לא טועה שייקו מעולם לא נגע במוט וכל מי שחושב שהוא יכול ללמד את שייקו- יותר ממוזמן.
אתה צודק, אבל תדמיין רגע מקרה שבא אליך מישהו שאתה לא מכיר במכון ומתחיל ללמד אותך על דרכים אופטימליות להתאמן כשהוא בדיוק סיים סט של 60 קילו סקוואט. היית לוקח אותו ברצינות?

אתה צודק, אבל תדמיין רגע מקרה שבא אליך מישהו שאתה לא מכיר במכון ומתחיל ללמד אותך על דרכים אופטימליות להתאמן כשהוא בדיוק סיים סט של 60 קילו סקוואט. היית לוקח אותו ברצינות?
אם הוא היה מראה לי את מאלניצ'ב וסארצ'ייב שאותם הוא מאמן אז כן.

אגב הבנתי שהייתי קצת לא בסדר עם הMEME ששמתי פשוט הייתי עצבני על @Majin Buu כי הוא החליט ללמד אותי איך להתאמן כשאני עולה במשקלים משבוע לשבוע בכל מקרה.

"מכל מלמדי השכלתי"
אגב הבנתי שהייתי קצת לא בסדר עם הMEME ששמתי פשוט הייתי עצבני על @Majin Buu כי הוא החליט ללמד אותי איך להתאמן כשאני עולה במשקלים משבוע לשבוע בכל מקרה.
אני רק פקינג שאלתי למה הלינארית ולא טקסס והסברתי את עצמי:suicide:

אם הוא היה מראה לי את מאלניצ'ב וסארצ'ייב שאותם הוא מאמן אז כן.
אתה סתם מתחכם, אני בטוח שלא היית לוקח אותו ברצינות, כל עוד אין איזה הוכחה שהבנאדם באמת מבין באימוני כוח הדבר היחיד שאפשר להסתכל עליו זה כמה הוא מרים

חברים אני אוהב ומעריך את שניכם אבל קצת לקחתם את זה רחוק מידיי..
עמית אתה התעקשת לדחוף למקס רעיונות שללא ספק לא מתאימים לו כרגע מכל מיני בחירות שלו אישיות וגם העובדה שהוא מתקדם נהדר בלינארית,
ומקס אתה התנהגת קצת ביהירות והתנשאות שלא מתאימה לך כלפיו וכל האנטגוניזם הזה סתם יוצר ריבים ואי נעימות לכולנו ובמיוחד לכם.

מספיק 😃

אבל אל תתבלבל
eretz12_06_zehava_WIDE_c.jpg

אגב אם כבר להקשיב למישהו עם סקוואט 60 אז @Moran W בהחלט נכנס לקטגוריה הזא
😲
הלו, אני עם סקוואט של 95!
🤬

😭😭😭

"מכל מלמדי השכלתי"

אני רק פקינג שאלתי למה הלינארית ולא טקסס והסברתי את עצמי:suicide:
התגובה הזאת עצבנה אותי ספציפית ועוד כמה אחרי שניסו לתת תירוץ ללמה אני צריך להפסיק מיד את הלינארית ולעבור לטקסס
למה לא?
כנראה שהוא יתקע יותר מהר במאד קאו ויצטרך להחליף לא עוד הרבה זמן, בנוסף בגלל שהוא במסה אני לא רואה סיבה לא לצבור עוד קצת שריר
אפשר גם לחשוב על זה ככה, אם מאדקאו הייתה עדיפה במסה, אתה לא חושב שרוב הפורום היה עושה אותה על פני טקסס?

אתה סתם מתחכם, אני בטוח שלא היית לוקח אותו ברצינות, כל עוד אין איזה הוכחה שהבנאדם באמת מבין באימוני כוח הדבר היחיד שאפשר להסתכל עליו זה כמה הוא מרים
מסכים, אבל זה גם הגיוני.
שלא תגיד שאני פלצן

חברים אני אוהב ומעריך את שניכם אבל קצת לקחתם את זה רחוק מידיי..
עמית אתה התעקשת לדחוף למקס רעיונות שללא ספק לא מתאימים לו כרגע מכל מיני בחירות שלו אישיות וגם העובדה שהוא מתקדם נהדר בלינארית,
ומקס אתה התנהגת קצת ביהירות והתנשאות שלא מתאימה לך כלפיו וכל האנטגוניזם הזה סתם יוצר ריבים ואי נעימות לכולנו ובמיוחד לכם.

מספיק 😃

eretz12_06_zehava_WIDE_c.jpg

😲
הלו, אני עם סקוואט של 95!
🤬

😭😭😭
אני לא רואה הבדל חעחעחעחעחע 👹👹

האמת, בלי להתנשא. אתה באמת חושב שאתה יכול לעזור למתאמן ברמה של מקס ויותר עם אימוני כוח ?
מבחינת נסיון אישי מורן לא יכול לעזור לי בדברים ספציפיים שהוא לא ניסה בעבר על עצמו ולא יודע בדיוק איך הם עובדים אבל יש לו מאגר ענק של ידע תיאורטי שלימד אותי המון מאז שבאתי לפורום! הבחור יכול היה להיות מאמן מעולה אם לא היו משלמים על זה 24 שקל בשעה 😁

מבחינת נסיון אישי מורן לא יכול לעזור לי בדברים ספציפיים שהוא לא ניסה בעבר על עצמו ולא יודע בדיוק איך הם עובדים אבל יש לו מאגר ענק של ידע תיאורטי שלימד אותי המון מאז שבאתי לפורום! הבחור יכול היה להיות מאמן מעולה אם לא היו משלמים על זה 24 שקל בשעה 😁
תודה על הפירגון 😘

אה אוי חשבתי ציטטת את יבגני כשהוא אמר שאני לא אקשיב למישהו עם סקוואט 60

אני חייב לציין שמאז תקרית בדיחות השואה, אני מרגיש קרירות שבאה מכיוונך.
וחבל.. 🙁

ועכשיו עוד העלבת אותי ככה בפומבי, הלבנת את פניי ברבים..

אני חושב להתפטר מניהול הפורום, ולחזור בכינוי אחר.
😡

תודה על הפירגון 😘

אני חייב לציין שמאז תקרית בדיחות השואה, אני מרגיש קרירות שבאה מכיוונך.
וחבל.. 🙁

ועכשיו עוד העלבת אותי ככה בפומבי, הלבנת את פניי ברבים..

אני חושב להתפטר מניהול הפורום, ולחזור בכינוי אחר.
😡
אתה אדם טוב מורני

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית