- פותח/ת השרשור
אני פשוט חושב שאתה באחוז שומן נמוך מדי כדי לעשות חיטוב אבל אולי זה כי אני התרגלתי לעלות מסה עד 22-24
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני פשוט חושב שאתה באחוז שומן נמוך מדי כדי לעשות חיטוב אבל אולי זה כי אני התרגלתי לעלות מסה עד 22-24
אתה טועה.אני פשוט חושב שאתה באחוז שומן נמוך מדי כדי לעשות חיטוב אבל אולי זה כי אני התרגלתי לעלות מסה עד 22-24
אני לא עוקב אחרי הלוג שלך 5 חודשים אז אני לא יודע את כל הפרטים האלה 😃אתה טועה.
עליתי 15 ק"ג בכמעט 5 חודשים, זה די והותר.
אין טעם למשוך מסה עד 24 א.ש לדעתי, בטח שלא להתחיל חיטוב בקיץ.
ואם גם משה וגם תום המליצו לי להתחיל חיטוב, כנראה שיש דברים בגו.
כמות השומן הבטנית שצברתי הייתה גבוהה ביותר, ואומר לך את זה אחד שלמד לחיות עם זה בלי בעיה.
אבל יש גבול.
בסופו של דבר, החיטוב לא נועד כדי לעלות לבמות..
אלא כדי להמשיך לבנות בסיס איתני וחזק ממקום טוב יותר.
כנראה פספסת את הפוסט שלי שבו שמתי לפני/אחרי 😃אני לא עוקב אחרי הלוג שלך 5 חודשים אז אני לא יודע את כל הפרטים האלה 😃
אבל זה בסדר, כל אחד מציב לו סטנדרטים אחרים לתחילת חיטוב, פשוט אתה נראית לי ב15-16 אחוז שומן אבל אולי זה כי לא ראיתי אותך בלי חולצה.
אגב לפי החישוב שלי אתה אמור לקבל זהב ב14850 אז אתה צריך רק עוד 200 נקודות 😃כנראה פספסת את הפוסט שלי שבו שמתי לפני/אחרי 😃
יותר כמו 19-20 א.ש
אשכרה חישבת את זה? 😱אגב לפי החישוב שלי אתה אמור לקבל זהב ב14850 אז אתה צריך רק עוד 200 נקודות 😃
1650 לסגירת כוכב ארדאשכרה חישבת את זה? 😱
טעית במשהו, כי הוא צריך עוד 2 פסים ובמקום השלישי יהיה לו כוכב זהב, וכל פס מהארבע האחרונים זה 160 נק', ככה שיש לו יותר מ 320 עוד 😃1650 לסגירת כוכב ארד
1650 * 3 לסגירת כוכב כסף
2 ארד + 2 כסף + עוד 1650 לסגירת זהב = 3 + 3 + 1 + 1 + 1 = 9
9 * 1650 = 14850
אל תזלזל בתלמידי מכינה בטכניון!
Fuckטעית במשהו, כי הוא צריך עוד 2 פסים ובמקום השלישי יהיה לו כוכב זהב, וכל פס מהארבע האחרונים זה 160 נק', ככה שיש לו יותר מ 320 עוד 😃
אגב כוכב ארד זה 1680 😃
היה אימון נחמד מאוד עם @incin ו @Koller ולקראת הסוף גם הגיע @Aftermath שלא ראיתי כבר קרוב ל4 שנים אני מאמין 😃
היה אימון קטלני מאוד והתעליתי על הציפיות של עצמי!
הLEG DRIVE מהסרטון החדש של ALAN THRALL עזר מאוד בבנץ' והשלשה עם ה107.5 הרגישה קלה! מתחיל להאמין שיבוא היום עוד חודש וחצי שאני אלחץ 120 ל5 😃. מה שעוד יותר נחמד זה שהשמיניה האחרונה עם 80 הרגישה כמו להרים מוט ריק.
סקוואט 135 עלה יפה לשלשה ואני מרגיש שאני יכול להמשיך להתקדם עוד לפחות 15 קילו! אולי בהמשך נעביר את הסקוואט לתחילת האימון אם הבנץ' ימשיך להתקדם והסקוואט לא.
מתח עלה ל 9 8 6 חזרות שזה ממוצע יחסית לכל האימונים שלי
כמו שאמרתי כמה תגובות למעלה, הוספתי 3x3 דד ליפט 120 קילו לסוף האימון לעבוד על טכניקה ולפי @incin הטכניקה שלי היום הייתה יפה והמשקל לא היה כבד מדי בהתחשב בזה שרצחתי את עצמי לפני עם 3 תרגילים קשים ביותר.
אימון הבא יהיה רק ביום שני בגלל נסיבות למיניהן שזה מצער אבל אין מה לעשות.
בנץ' - 57.5 70 82.5 95 107.5
סקוואט - 75 90 105 120 135
מתח 3xMax
שיהיה בהצלחה 😃
בהחלט אחי! שירבו אימונים כאלה שבהם אין 834634523 אנשים בראק 😃כל הכבוד על האימון 😃 היה מהנה
מתי החברה עם הציונים הנמוכים מועפים מהטכניון? 😆בהחלט אחי! שירבו אימונים כאלה שבהם אין 834634523 אנשים בראק 😃
החברה של המכינה יעופו אחרי המבחן הראשון עוד חודש אבל אני כמעט ולא רואה אותם בחד"כמתי החברה עם הציונים הנמוכים מועפים מהטכניון? 😆
ואז יישארו אלה עם הציונים הגבוהים שלומדים יום ולילה ואין להם זמן לבוא למכון 😃מתי החברה עם הציונים הנמוכים מועפים מהטכניון? 😆
רק מקווה שאני לא אצטרך להצטרף אליהם אני ממש לא רוצה לפספס אימונים :(ואז יישארו אלה עם הציונים הגבוהים שלומדים יום ולילה ואין להם זמן לבוא למכון 😃
לדעתי עם כל הלחץ של הלימודים אפשר למצוא זמן 3 פעמים בשבוע לבוא ולעשות אימון. זה לא שמישהו לומד 18 שעות ביממה, פשוט כנראה אם יהיה עומס בלימודים אז צריך לבחור בין ללכת להתאמן לבין ללכת לשתות בירה עם חברים או לראות איזה סרט בבית, ואז כבר תעשה את הסדר עדיפויות שלךרק מקווה שאני לא אצטרך להצטרף אליהם אני ממש לא רוצה לפספס אימונים 😭
במכינה אין דבר כזה הגשת שיעורי בית 😃 חוץ מכתיבה מדעית!!לדעתי עם כל הלחץ של הלימודים אפשר למצוא זמן 3 פעמים בשבוע לבוא ולעשות אימון. זה לא שמישהו לומד 18 שעות ביממה, פשוט כנראה אם יהיה עומס בלימודים אז צריך לבחור בין ללכת להתאמן לבין ללכת לשתות בירה עם חברים או לראות איזה סרט בבית, ואז כבר תעשה את הסדר עדיפויות שלך
בכל אופן תהיה מוכן כן לפספס אימון פה ושם, כי וואלה אם יש לך הגשת שיעורי בית למחר ואתה צריך לסיים את זה אז אולי עדיף לוותר על אימון ולסיים. כמובן שהכי טוב זה לעשות מראש את כל העבודות ולא להשאיר ליום אחרון אבל בפועל זה לא תמיד מצליח
לא דיברתי על המכינה, דיברתי על הלימודי תוארבמכינה אין דבר כזה הגשת שיעורי בית 😃
ונראה לי בתקופה הקשה של הלימודים אני אתקדם הכי הרבה במשקלים כי יהיה לי הרבה מאוד אדרנלין להוציא מכל שיעורי הבית והמבחנים
עד התואר אני כבר אהיה במשקלי עבודה של אלברו אז כבר לא יהיה כל כך לאן להתקדם בכל מקרה 🤣לא דיברתי על המכינה, דיברתי על הלימודי תואר