הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
עד התואר אני כבר אהיה במשקלי עבודה של אלברו אז כבר לא יהיה כל כך לאן להתקדם בכל מקרה 🤣
תשמע, ראיתי שאתה משווה את עצמך עם אחרים הרבה. אני לא יודע עד כמה זה ברצינות אבל אני לא חושב שזה גישה טובה. לדעתי מה שחשוב זה אתה ביחס לעצמך. אם עשית שבוע שעבר משקל שהיה קשה לך והיום הצלחת 2.5 קילו יותר ושבוע הבא תצליח עוד 2.5 קילו זה מה שחשוב באמת ולא אם אתה מרים יותר מ א' או פחות מ ב'. ראיתי שיש לך את החשק והתשוקה לעניין, תתרכז לעבוד חזק (כמו שאתה עכשיו) ולשבור שיאים של עצמך
אני צריך לקחת את הלימודים ממש ברצינות בתקופה הזאת ולהיגמל מLBS ו9GAG
אכן כן, תיקח אותם ברצינות 😃

תשמע, ראיתי שאתה משווה את עצמך עם אחרים הרבה. אני לא יודע עד כמה זה ברצינות אבל אני לא חושב שזה גישה טובה. לדעתי מה שחשוב זה אתה ביחס לעצמך. אם עשית שבוע שעבר משקל שהיה קשה לך והיום הצלחת 2.5 קילו יותר ושבוע הבא תצליח עוד 2.5 קילו זה מה שחשוב באמת ולא אם אתה מרים יותר מ א' או פחות מ ב'. ראיתי שיש לך את החשק והתשוקה לעניין, תתרכז לעבוד חזק (כמו שאתה עכשיו) ולשבור שיאים של עצמך

אכן כן, תיקח אותם ברצינות 😃
זה לא יותר מדי רציני הרוב בצחוק, אבל אני נהיה מאוד מאוד תחרותי כשאני משווה את עצמי לאחרים, וכשאני תחרותי אני עושה הכל כדי לנצח והכל כדי להצליח. אולי עליך הגישה התחרותית לא עובדת כל כך טוב אבל אצלי זה אחרת, ובגלל זה אני כל פעם משווה את עצמי לאחרים כי זה מה שנותן לי את הפוש להוסיף משקלים משבוע לשבוע!!

זה לא יותר מדי רציני הרוב בצחוק, אבל אני נהיה מאוד מאוד תחרותי כשאני משווה את עצמי לאחרים, וכשאני תחרותי אני עושה הכל כדי לנצח והכל כדי להצליח. אולי עליך הגישה התחרותית לא עובדת כל כך טוב אבל אצלי זה אחרת, ובגלל זה אני כל פעם משווה את עצמי לאחרים כי זה מה שנותן לי את הפוש להוסיף משקלים משבוע לשבוע!!
תראה, גם אני משווה את עצמי לאחרים בקטע הזה, וההשוואה הזאת נותנת לי תכלס מוטיבציה. אבל אצלי עדיין העיקר זה לעשות יותר ממה שהייתי יכול לפני שבוע/שבועיים/חודש.
פשוט מתגובות שלך בפורום היה נראה לי שאתה קצת אולי יותר מדי אובססיבי לגבי זה אבל אולי אני טועה 😃

תראה, גם אני משווה את עצמי לאחרים בקטע הזה, וההשוואה הזאת נותנת לי תכלס מוטיבציה. אבל אצלי עדיין העיקר זה לעשות יותר ממה שהייתי יכול לפני שבוע/שבועיים/חודש.
פשוט מתגובות שלך בפורום היה נראה לי שאתה קצת אולי יותר מדי אובססיבי לגבי זה אבל אולי אני טועה 😃
כה אפשר להגיד שאני אובססיבי. יש לי כל פעם את ההרגשה הזאת בפנים שאני אמור להיות הרבה יותר חזק מכולם, וזה שאני לא יותר חזק מכולם אומר שמשהו פה לא בסדר וצריך לתקן את זה. יש לי את זה גם בלימודים, כנראה אני פרפקציוניסט או משהו. מקווה שזה יעבור בעתיד, למרות שיש בזה גם את היתרונות של זה כמו התקף מוטיבציה קטלני כל פעם שאני רואה ילד בן 16-20 מרים משקלים יותר גבוהים ממני. זה למה להתאמן עם @Koller זאת חוויה מועילה בשבילי 😉

כה אפשר להגיד שאני אובססיבי. יש לי כל פעם את ההרגשה הזאת בפנים שאני אמור להיות הרבה יותר חזק מכולם, וזה שאני לא יותר חזק מכולם אומר שמשהו פה לא בסדר וצריך לתקן את זה. יש לי את זה גם בלימודים, כנראה אני פרפקציוניסט או משהו. מקווה שזה יעבור בעתיד, למרות שיש בזה גם את היתרונות של זה כמו התקף מוטיבציה קטלני כל פעם שאני רואה ילד בן 16-20 מרים משקלים יותר גבוהים ממני. זה למה להתאמן עם @Koller זאת חוויה מועילה בשבילי 😉
טוב אחי מה שנותן לך את המוטיבציה 😃

Tank עדכן/ה את הלוג ״לינארית4לייף לוג כוח בהשראת הכרס של ריפטו!״:

עדכון לוג: 29/03/15 - הפכתי למפלצת

היה אימון קטלני עם @incin ו @Koller שגרם לי להבין שנהייתי הרבה יותר חזק בשבועות האחרונים (למרות שאני עצבני קצת כי עוד פעם שכחתי להשקל לפני אימון)
קודם כל מדדתי היקפים אתמול אחרי המדידה האחרונה בראשון למרץ ובייספס גדל מ38.5 ל39 והיקף בטן גדל מ92 ל93. מאמין שאני עכשיו שוקל באזור ה90.

בנץ' פרס - 107.5 היה קל!!! 5 חזרות קלות בלי עזרה של ספוטר אני ממש גאה בהתקדמות שלי וסקרן לדעת כמה זמן אני יכול להתקדם ככה. חייב שוב לתת קרדיט לLEG DRIVE ולמוטיבציה שאני מקבל מלראות את @Koller עושה סקוואטים עמוקים עם 160 קילו

סקוואט - 135 היה קל!!! 5 חזרות קלילות ואני ממשיך להוסיף 5 כל אימון כבר 10 שבועות רצוף! אני רוצה לעשות חמישיה לפחות עם 180 עד התחרות! מטרה קצת יותר רחוקה 200 קילו לחמישיה בחודש ספטמבר

מתח - הצלחתי 9 9 8 משקל גוף שזה שיפור מפעם קודמת למרות שאני עדיין לא כל כך זזתי במשקל

קצת פמפומי בייספס/טרייספס לכיף.

רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לכל החברים שתמכו בי והביאו אותי לכוכב הכסף שקיבלתי! תודה ל @yujinius שהביא לי איזה 4000 נקודות מוניטין בחודשיים האחרונים ותודה ל @Moran W ול @THE BEAR שהביאו לי את כל השאר!

אימון הבא סוף סוף מעלה משקלים בדד ליפט מקווה שילך!

סקוואט - 75 90 105 105
פרס - 47.5 55 62.5 70
דד ליפט - 85 105 125 145

רוצה להודות גם ל @Daniel Barack שבזכותו סגרתי היום הזמנה של ויטמינים מינראלים וקריאטין שעלתה לי 300 שקל ל6 קופסאות!

שבוע טוב לכולם ותודה רבה לכל התומכים והעוקבים שסובלים את החפירות שלי מעדכון לעדכון!

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמישהו יעדכן אותי כמה incin נתן בבנץ' (בהודעה פרטית מפאת כבוד לחשאיות המשקלים שלו) 🙄

או שתכתבו כמה אחוז מהRM1 טרום סמולוב שלו

שיפרתי היום את ה1RM ב5 ק"ג, ניסיתי גם ב10 ק"ג אבל עדיין לא עלה למרות שהרגשתי חזק והמוט הרגיש קל, אלון נאלץ לעזור לי כי המוט ירד למטה (אני לא הרגשתי את זה אבל מאמין לו).

מנסה שוב ביום חמישי 🏋️😅

אגב, אני תמיד מופתע מחדש עד כמה הרייג' גורם למשקלים להרגיש קלים, אפילו אם קשה לי לעלות אותם - אני פשוט לא מרגיש את המשקל כשאני מחזיק את המוט.

הבנץ' שלי מתחזק בצורה יוצאת דופן, קשה להאמין שכשנרשמתי לפורום הייתי צריך שמירה עם 70 ק"ג 😃

הבנץ' שלך באמת התחזק יפה ומהר, אם לומר את האמת קצת מוזר לי שה+10 ל1RM לא עלה (בקטע טוב כמובן, אחרי שראיתי אותך מעיף סט אחרי סט ואימון אחרי אימון של סמולוב בקלות מטורפת). יום חמישי זה שלך!

אגב, אני תמיד מופתע מחדש עד כמה הרייג' גורם למשקלים להרגיש קלים, אפילו אם קשה לי לעלות אותם - אני פשוט לא מרגיש את המשקל כשאני מחזיק את המוט.
כן, מפתיע אותי גם הקטע הזה, רייג' עוזר ממש. אני אתחיל נראה לי לבקש כאפות בכל נסיון PR 😃
הבנץ' שלי מתחזק בצורה יוצאת דופן, קשה להאמין שכשנרשמתי לפורום הייתי צריך שמירה עם 70 ק"ג 😃
עכשיו הורדת קצת מהמסתוריות, אנשים יבינו שאתה לוחץ יותר מ 70

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית