הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אני לא מאמין שפרגנת לי גם אחרי שזיהמתי לך את הסביבה באמצע הבנץ'! שמח שאני מעביר לך את הזמן, אני גם קורא תמיד את כל העדכונים הארוכים שלך מעביר לי גם את הזמן
זה משהו יחסית חדש אצלי אם תראה בהתחלה הייתי כותב ממש בקצרה, ניסיתי את זה בהמלצה של דודי, ותאכלס ניראה לי יותר מעניין, פלוס זה מעביר לי גם זמן בעבודה לחשוב על העדכון 😃

זה משהו יחסית חדש אצלי אם תראה בהתחלה הייתי כותב ממש בקצרה, ניסיתי את זה בהמלצה של דודי, ותאכלס ניראה לי יותר מעניין, פלוס זה מעביר לי גם זמן בעבודה לחשוב על העדכון 😃
אני רושם חפירות כי אני רוצה יום אחד לעבור על כולן ביחד ולקרוא אותן לכיף 😃

תוכל להקריא אותם לילדים שלך לפני שינה 😃
"וביום חמישי ילדים שתיתי פריוורקאוט ובגלל שהייתי ממש עייף הוספתי גם כדור קפאין"
משפט אחד מספיק כדי להרדים אותי אפילו זה רעיון גאוני!!
קצת נוסטלגיה.
רציתי להזכר למה פתחתי את המשתמש הזה ומצאתי את הפוסט הראשון שפתחתי במשתמש הזה, עושה לי זכרונות טובים לימים של הצעירות:
https://www.lbs.co.il/threads/16430/ - מסתבר שבפורום הזה המליצו לי לעשות חצאי בנץ' מהאמצע למעלה שעזרו לי לשפר את הבנץ'! (שכחתי מזה לגמרי, תרדו לתגובה 11 יש שם סרטון)

אשכרה הייתי אז בן 17 וחייתי בסרט שאם הבנץ' שלי 120 הסקוואט 155 והדד ליפט 170 (הכל לRM5) אז הבנץ' מפגר מאחור וצריך לשפר אותו 😆😆
הילדים של היום הרבה יותר חכמים ממה שהייתי אז

נערך לאחרונה:
אצלי הנושא הראשן שפתחתי היה שאלה כזאת:
"אני מתחיל לקחת קריאטין, ומעניין אותי האם באמת יש יתרונות בלעשות העמסה בהתחלה או פשוט לקחת 5 גרם ביום?"
והנושא השני, באותו יום שנרשמתי:
"אני רוצה לקנות חגורה חדשה, הבנתי שהחגורות של אינזר ממש טובות, אבל לא זולות... השאלה אם באמת יש הבדל משמעותי לעומת למשל RDX שעולה שליש ממנה? אם למישהו יש ניסיון עם שתיהן, ואולי גם המלצות למשהו אחר, אשמח לדעת"
כמו שאתה יודע בסוף הלכתי על אינזר 😃

אצלי הנושא הראשן שפתחתי היה שאלה כזאת:
"אני מתחיל לקחת קריאטין, ומעניין אותי האם באמת יש יתרונות בלעשות העמסה בהתחלה או פשוט לקחת 5 גרם ביום?"
דווקא זה לא תמיד היה מובן מאליו בסביבות 2009-2010 לפי מה שאני זוכר עוד לא היו מחקרים שבדקו יעילות של 5 גרם לאומת תקופת העמסות (יכול להיות שאני טועה) ואני זוכר שחלק היו בעד העמסות וחלק בעד 5 גרם.

כשנכנסתי למשתמש הראשון שלי וראיתי איזה שאלות שאלתי פה ב2008 רציתי לבכות עוד יותר חח. כל סרטון שהעלתי מ2010 אכלתי ירידות של אלכס שאני לא יודע בכלל איך מבצעים טכניקה 😁

דווקא זה לא תמיד היה מובן מאליו
כן, סתם קיבלתי פרץ של נוסטלגיה 😃
עכשיו ראיתי גם סרטונים שלי מלפני כמעט שנה מתקשה עם 120 סקוואט לחמישייה בחגורת בילדרים 😃

כן, סתם קיבלתי פרץ של נוסטלגיה 😃
עכשיו ראיתי גם סרטונים שלי מלפני כמעט שנה מתקשה עם 120 סקוואט לחמישייה בחגורת בילדרים 😃
תדחוף לי לייק איפשהו אני על 999 😁

WOOOOOOOOOOOOOO
😈😈😈😈
1000 לייקים ב3-4 חודשים PR!

תודה רבה על איזה 800 מהם 😍

אגב טעית, אני לא מתחרה עם אליק.
הפרופורציה אצלו היא 7.92 תגובות פר עדכון.
הפרופורציה אצלי היא 17.12 תגובות פר עדכון.

I win by far!

את זה אני לא מחשיב לPR כי אליק לא ניסה אפילו להתחרות ואני הבאתי לפה את כל הספאמרים של LBS.
אני בטוח שאם הוא היה מנסה זה היה קרב צמוד יותר.

את זה אני לא מחשיב לPR כי אליק לא ניסה אפילו להתחרות ואני הבאתי לפה את כל הספאמרים של LBS.
אני בטוח שאם הוא היה מנסה זה היה קרב צמוד יותר.
הספאם אצלי יותר איכותי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית