הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
טנק, אני רוצה לראות בעדכון הלוג הבא שלך: "התחנפתי לSweetBamba באשכול מזל-טוב שלו, השקעתי בברכה והייתי בטוח שאני אקבל מוניטין, אבל לא הלך"
🤡

טנק, אני רוצה לראות בעדכון הלוג הבא שלך: "התחנפתי לSweetBamba באשכול מזל-טוב שלו, השקעתי בברכה והייתי בטוח שאני אקבל מוניטין, אבל לא הלך"
🤡
אני כבר לא מחפש מוניטינים הגעתי למספר מכובד וגם ככה כבר לא קל להתקדם לינארית 😆
לייקים מספקים אותי.

אגב דפקתי את המערכת. חח‏חח‏חח‏חח‏חח‏חח

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏

????
אגב אני התחכמתי עם הצנזורה של ו-י-ט-ה והייתי בבאן ליומיים, בגלל שאני "מנסה לעבוד על המערכת". אז ראו הוזהרתם:sarcastic:

עניתי לך על השאלה בהודעה הריקה הזאת 😃
רק צריך להבין איך עשיתי את זה. האם אתה יכול? 👑
רמז : רשמתי את התשובה בלוג של ליפטר שמן אחד שמתאמן איתי באותו המכון
????
אגב אני התחכמתי עם הצנזורה של ו-י-ט-ה והייתי בבאן ליומיים, בגלל שאני "מנסה לעבוד על המערכת". אז ראו הוזהרתם:sarcastic:
אני לא חושב שההתחכמויות שלי יפריעו להנהלה כל עוד אני אשמור אותם ללוג שלי 😃

אם הצלחת אז עכשיו תעשה ח'ים

קיצור לא קלטת את השיטה אני אסביר לך
כשאתה לוחץ ctrl + ] המחשב יוצר סימן בקוד שאתה לא רואה אבל הוא קיים. מה שאתה צריך לעשות זה לכתוב 3 ח'ים ואז לעשות ctrl+] ואז לחזור על הפעולה כמה פעמים.

התוצאה:
חחח‏חחח‏חחח‏חחח

אהה חשבתי דיברת על להגיב תגובה ריקה
‎‎‎‎ח‎ח‎ח

אני חושב שכדאי שנפסיק לעשות את זה

תגובה ריקה אותה שיטה אתה פשוט לוחץ ctrl+] כמה פעמים ושולח ויוצא תגובה ריקה

עוקב, המהירות שאתה משיג מוניטין חחח מפחיד ואיך נתת 180 סינגל עם 140*3 😳

עוקב, המהירות שאתה משיג מוניטין חחח מפחיד ואיך נתת 180 סינגל עם 140*3 😳
המוניטין זה לרוב כי אני פשוט משועמם ואין לי מה לעשות רוב היום כשאני לא בלימודים. בסוף הביא אותי ל8 אלף מוניטין ב3 חודשים מהירות לא רעה יחסית לזה שהתחלתי מ-0 😃

בנוגע לאיך נתתי סינגל עם 180 אז עניתי לאליק קודם, יש 3 הסברים
1) אני בן 22, 3 ומשהו שנים לא התאמנתי אבל כשהייתי בן 18 נתתי סינגל עם 190. אני בתקופה לינארית של הוספת 5 קילו משבוע לשבוע ועולה במסה ממש מהר בזכות הזכרון שריר. אז זה שאני עובד עכשיו עם 140 ל5 לא אומר שזה המקסימום שלי, אני מוסיף 5 מאימון לאימון ויום ראשון אני כבר לוקח 145 ל-5.
2) את ה190 בגיל 18 עשיתי בלי שרוולים ועם חגורת בילדרים מעפנה. את ה180 הזה עשיתי עם שרוולים+חגורת INZER+רצועות כף יד אז אם היה לי את הציוד הזה בגיל 18 אולי הייתי סוגר סינגל גם עם 200-210
3) אם תראה שוב את הסרטון של ה140 כפול 3 אז תוכל לראות שהמשקל קל בשבילי

תודה רבה על המעקב וברוך הבא ללוג האנאבולי ביותר בLBS 👋

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית