- פותח/ת השרשור
עברתי על הרשימה של כל מי שאי פעם התאמנתי איתם בטכניון ואני לא מצליח לקלוט למי אתה מתכוון בכינוי "אבו-מאזן". אתה אולי מתכוון לערבי עם ה280 דד ליפט?ומה אם אבו-מאזן ? הוא כבר לא פרטנר ?
אה אני גם בה מחר ב 7:30
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עברתי על הרשימה של כל מי שאי פעם התאמנתי איתם בטכניון ואני לא מצליח לקלוט למי אתה מתכוון בכינוי "אבו-מאזן". אתה אולי מתכוון לערבי עם ה280 דד ליפט?ומה אם אבו-מאזן ? הוא כבר לא פרטנר ?
אה אני גם בה מחר ב 7:30
אני מנסה להבין אם אתה רציני או לא, בינתיים מהיכרות שלי איתך לדעתי אתה רציני, ואני מרחם אליךעברתי על הרשימה של כל מי שאי פעם התאמנתי איתם בטכניון ואני לא מצליח לקלוט למי אתה מתכוון בכינוי "אבו-מאזן". אתה אולי מתכוון לערבי עם ה280 דד ליפט?
גם אני אוהב אותךאני מנסה להבין אם אתה רציני או לא, בינתיים מהיכרות שלי איתך לדעתי אתה רציני, ואני מרחם אליך
אחרי הסיפור עם הסרטון של הסקוואט, ועכשיו אתה אוהב אותי. מתי אתה תודיעה על זה בפומבי ?גם אני אוהב אותך
כשתגיע ל3 פלטות באיזשהו תרגיל. משהו שבחיים לא יקרה 😆אחרי הסיפור עם הסרטון של הסקוואט, ועכשיו אתה אוהב אותי. מתי אתה תודיעה על זה בפומבי ?
אז ברגע שאני מגיעה ל 3 פלטות (כנראה בדדליפט) אתה יוצא מהארון ?כשתגיע ל3 פלטות באיזשהו תרגיל. משהו שבחיים לא יקרה 😆
מצטער אבל שאין לי IQ מספיק גבוה כדי להבין את ההומור שלך
התכוונתי לאבו-מאזן אבל לא משנה. וזה שאתה הומו לא אומר שצריך כל פעם להסיט את השיחה לכיוון הזה לא כולנו כאלה.אז ברגע שאני מגיעה ל 3 פלטות (כנראה בדדליפט) אתה יוצא מהארון ?
סרטון הסקוואט היה עם הבחורה שלקח לך בערך 5 פעמים עד שהבחנתה בה, וזה עוד אחרי שרשמתי להסתכל בשניה הזאת
פרטנר ? אבו מאזן ?התכוונתי לאבו-מאזן אבל לא משנה. וזה שאתה הומו לא אומר שצריך כל פעם להסיט את השיחה לכיוון הזה לא כולנו כאלה.
לא יודע למה אבל זה הזכיר לי את זה (מיועד לקהל הרוסי)פרטנר ? אבו מאזן ?
טוב אולי באמת זה בעיה אצלי.
יש לך את זה בעוד יותר מתנשא ומגעיל?אני מנסה להבין אם אתה רציני או לא, בינתיים מהיכרות שלי איתך לדעתי אתה רציני, ואני מרחם אליך
זה הכי מגעיל ומתנשא שהצלחתי לחשוב אליו.יש לך את זה בעוד יותר מתנשא ומגעיל?
עליו*זה הכי מגעיל ומתנשא שהצלחתי לחשוב אליו.
אני אוטיסט, אני לא מבין למה לנסות לתקן משהו שלא ניתן לתיקוןעליו*
לא הבנתי..כה מהצד נראה כמו לוג של מישהו מפגר אבל כשנכנסים רואים שזה שלי 😆
ברגיל אחיזה הכי מגעיל ומתנשא שהצלחתי לחשוב אליו.
אוקיי כמו שהבטחתי, עדכון מקוצר לעצלנים ועדכון חופר לכל השאר 😃
עדכון מקוצר
בנץ' - 55x5 70x5 85x5 100x5 115x5 PR
סקוואט - 65x5 85x5 105x5 125x5 145x5
מתח - 9 8 7
עדכון חופר
היה אימון טוב מאוד, החלטתי אחרי ה112.5 ל-3 בבנץ' שבוע שעבר לעשות התקדמות כפולה ולסגור היום חמישיה עם 115.
החמישיה הצליחה יפה בלי עזרה של ספוטר אבל אני לא הולך לעשות את זה יותר, פעם ראשונה יצא לי קצת להלחם על החזרה החמישית. מקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב כי סוף שבוע הבא כבר סוגר שלשה עם 120 שזה כבר לדעתי משקל דיי מכובד 😃
סקוואט 145 ל-5 עלה ממש יפה. חוץ מזה שב2 חזרות ירדתי עמוק מדי ונגעתי עם המוט במוטות בטחון.... כרגיל... פאקינג שונא את הראק הזה!!!!!
מתח הצלחתי 9 8 7. למרות שאני לא מתקדם בחזרות של המתח עליתי 15 קילו משקל גוף שזה אומר שזה אומר שאני עושה את אותה כמות חזרות עם 15 קילו יותר שזה גם טוב 😃
אימון הבא יום שלישי בערב
דד ליפט 95 115 135x3 155x3
פרס 45 55 65 75
סקוואט 65 85 105 105
שיהיה לי בהצלחה 😃
לא נורא אחי תבוא יום שלישי הבאתי בשבילך את הזוג השני של האולסטאר רציתי להביא לך כבר היום 😃כל הכבוד!! מצטער שלא יצא לי לבוא היום בערב.. אני מנוזל מאוד 😭