הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
לא נורא אחי תבוא יום שלישי הבאתי בשבילך את הזוג השני של האולסטאר רציתי להביא לך כבר היום 😃
מממ... הקטע הוא שחמישי סגור ושישי-שבת זה סגור בשבילי 😆 טוב נקבן איזה משהו נבוא שלישי-רביעי אולי נפצל.. (/מה אתה מציע?)

כל הכבוד משקלים מכובדים בהחלט !!! ואתה מתקדם מצויין
תודה רבה אחי! הדבר היחיד שמפריע לי קצת זה האחוז שומן, אבל נסדר את זה בחיטוב 😃
יש לי 4 שבועות לחזור לכל המשקלי PR של גיל 18 ולהגיע למשקל 100 קילו אני מאוד מקווה שאני אצליח!
מממ... הקטע הוא שחמישי סגור ושישי-שבת זה סגור בשבילי 😆 טוב נקבן איזה משהו נבוא שלישי-רביעי אולי נפצל.. (/מה אתה מציע?)
ברביעי הם סוגרים מוקדם נראה לי. למה אתה לא יכול לבוא בשישי?

יש לי 4 שבועות לחזור לכל המשקלי PR של גיל 18 ולהגיע למשקל 100 קילו אני מאוד מקווה שאני אצליח!

אתה תצליח !!!

המנוי שלי הוא ראשון-חמישי

המנוי שלי הוא ראשון-חמישי
מישהו ישים לב אם תבוא בשקט בשישי? או שהכרטיס שלך פשוט לא יעבור? בכל מקרה אם אין אפשרות אז תבוא ראשון שלישי ורביעי.

אני מציע לבוא מחר ולהתאמן איתי 😉

אני מציע לבוא מחר ולהתאמן איתי 😉
מחר יש משהו מסריח בערב על מסע לפולין 🤤
מישהו ישים לב אם תבוא בשקט בשישי? או שהכרטיס שלך פשוט לא יעבור? בכל מקרה אם אין אפשרות אז תבוא ראשון שלישי ורביעי.
הכרטיס לא יעבור
טוב אני אבוא שלישי בטוח רביעי לא בטוח @ אתה בא ברביעי ? yuj

מחר יש משהו מסריח בערב על מסע לפולין 🤤

הכרטיס לא יעבור
טוב אני אבוא שלישי בטוח רביעי לא בטוח @ אתה בא ברביעי ? yuj
טוב אז בשלישי אני מביא לאימון את הזוג השני של האול סטארס 😃

טוב אז בשלישי אני מביא לאימון את הזוג השני של האול סטארס 😃
אחלה.. תודה!!!!!! 😛 ההורים שלי לוחצים עליי לזרוק את הזוג נעליים שאני מתאמן איתם(אם שמת לא או שלא, הם חצי קרועים 😆).. נקווה שהנעליים יהיו טובות עליי

אחלה.. תודה!!!!!! 😛 ההורים שלי לוחצים עליי לזרוק את הזוג נעליים שאני מתאמן איתם(אם שמת לא או שלא, הם חצי קרועים 😆).. נקווה שהנעליים יהיו טובות עליי
רק לפני שאתה זורק את הנעליים האלה תוציא מהם את השרוכים. אם אני לא טועה באחד מהנעליים שאני מביא לך אחד השרוכים קצת מעפן אז כדאי להחליף אותו.

עקפת אותי בבנץ׳..

עקפת אותי בבנץ׳..
רגע איך עקפתי אותך אמרת שהצלחת 115 ל-5 בבנץ' לא?
חוץ מזה זה לא באמת פייר שעקפתי אותך אחרי הכל אני שוקל 20 ומשהו קילו יותר ממך אתה עדיין הרבה יותר חזק ממני מבחינת פרופורציות!

רגע איך עקפתי אותך אמרת שהצלחת 115 ל-5 בבנץ' לא?
חוץ מזה זה לא באמת פייר שעקפתי אותך אחרי הכל אני שוקל 20 ומשהו קילו יותר ממך אתה עדיין הרבה יותר חזק ממני מבחינת פרופורציות!
בחמישי לחצתי 115 ל3..
והיום....תתעדכן בלוג :(
לגבי פרופורציות נשווה את זה כשתהיה בא"ש זהה זהה לשלי

בחמישי לחצתי 115 ל3..
והיום....תתעדכן בלוג 😭
מצטער אחי חזרתי אחרי אימון עם 17 התראות לא הספקתי עדיין לעבור על הכל אפילו לא הספקתי להתקלח ולאכול. נתעדכן עכשיו 😃

מצטער אחי חזרתי אחרי אימון עם 17 התראות לא הספקתי עדיין לעבור על הכל אפילו לא הספקתי להתקלח ולאכול. נתעדכן עכשיו 😃
17 ? ניראה לי @Moran W מקבל פחות 😃
תתחיל יותר ללמוד ופחות להיות פה, אחרת תיהיה כמוני מסיים תואר ראשון ופוגש חברים שמסיימים תואר שני 😃

תתחיל יותר ללמוד ופחות להיות פה, אחרת תיהיה כמוני מסיים תואר ראשון ופוגש חברים שמסיימים תואר שני 😃
אני באמת מקבל פחות 😃
טוב מקס שואף כנראה להגיע לכמות ההודעות שלי 🤣

נהייתי מקובל פה בזמן האחרון מה אני אעשה 😁
סתם זה כי אני עוקב אחרי איזה 10 לוגים אז כל פעם שהם מתעדכנים אני מקבל הודעה.
אני באמת מקבל פחות 😃
טוב מקס שואף כנראה להגיע לכמות ההודעות שלי 🤣
אחי נשבע שאני מנסה להגמל אבל התמכרתי!!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית