הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
נהייתי מקובל פה בזמן האחרון מה אני אעשה 😁
סתם זה כי אני עוקב אחרי איזה 10 לוגים אז כל פעם שהם מתעדכנים אני מקבל הודעה.

אחי נשבע שאני מנסה להגמל אבל התמכרתי!!!
אתה עוזר כאן המון, המשך כך!
הורדת ממני עומסים 😃

אתה עוזר כאן המון, המשך כך!
הורדת ממני עומסים 😃
חבל שאין פה איזה מד שיראה ששברתי פה כמה שיאים של לייקים/מוניטין פר שבוע אז היה לי עוד יותר מוטיבציה לעזור פה חחח 😃
צריך למנות אותו לעוזר מנהל פורום אימונים 😃
יש לי בעיה עם אחריות אני חושב שאני לא אתאים לדבר כזה אני סתם אכנס ללחץ. מעדיף להשאר פה בלי אחריות ולהגיב איפה שבא לי ומתי שבא לי

פסגת השאיפות של כל אדם שפוי שאני מכיר!
tumblr_lgedv2Vtt21qf4x93o1_40020110725-22047-38imqt.jpg

קנית רצועות ברכיים בסוף? איזה?

קניתי מ @שוהם. רצועות ברכיים טיטניום של טיטאן והוא הביא לי ממש בזול 😃

הולך עד הסוף עם התחרות אה? 😃

אגב,
לא הבנתי אף פעם למה ללכת עד הקצה עם הרצועות כשחוץ מלגרום לך להרים יותר הן פוגעות לא מעט בברכיים (לפי מה שהבנתי- ואני לא מומחה בהן, מודה)

סבבה, יאללה 300 סקוואט ביולי!!
לא הבנתי אף פעם למה ללכת עד הקצה עם הרצועות כשחוץ מלגרום לך להרים יותר הן פוגעות לא מעט בברכיים (לפי מה שהבנתי- ואני לא מומחה בהן, מודה)
פוגעות? לא שמעתי על זה. דווקא נראה לי הגיוני שהפוך, הן מורידות עומס מהברך, עניין שלא כדאי להתרגל אליהן כי הברך תהיה חלשה או משהו כזה

הולך עד הסוף עם התחרות אה? 😃

אגב,
יש לי גם שרוולים וגם רצועות, רצועות אני אשים רק לקראת תחרות ובתחרות כי אחרת אני לא אוכל להשוות את הכוח שלי לאומת החזקים ביותר. לא מתכוון להשתמש בהן על בסיס קבוע.

פוגעות? לא שמעתי על זה. דווקא נראה לי הגיוני שהפוך, הן מורידות עומס מהברך, עניין שלא כדאי להתרגל אליהן כי הברך תהיה חלשה או משהו כזה
אל תגזים אני מתחיל חיטוף 😁!! מספיק לי 220 עם ק1ב*1ת!

שמעתי מלא מעט אנשים כאן שהן פוגעות ברצועות בברכיים או משהו כזה.

@Ori.S
@stitch

שמישהו כבר ימנטן אותי וייתן לי את הכוכב השלישי DAMIT

שמעתי מלא מעט אנשים כאן שהן פוגעות ברצועות בברכיים או משהו כזה.

@Ori.S
@stitch
יכול להיות, אני לא בקיא בזה. בכל מקרה מי שרוצה להרים הכי הרבה שאפשר בתחרות ישתמש בכל ציוד חוקי שיאפשר לו להרים כמה שיותר.
אני אישית לא חושב שאי פעם אשים רצועות גם לא בתחרות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית