נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
🚴אתה צריך 18,480 יש לך עוד כמעט 100 אל תמהר 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🚴אתה צריך 18,480 יש לך עוד כמעט 100 אל תמהר 😃
כבר פחות מ 50 😃אתה צריך 18,480 יש לך עוד כמעט 100 אל תמהר 😃
החלטתי בסוף לתרום גם את שליכבר פחות מ 50 😃
יאללה עוד 22!! אנחנו יכולים לעשות את זההחלטתי בסוף לתרום גם את שלי
🥰🕴👏
תקשיב אל תגזים זה לא עובד ככה, תיצור תוכן איכותי בפורום תקבל מוניטין. באמת, לא לענייןחחח עם המוניטין שלכם כל לייק נותן איזה 9 נקודות בואו על הדרך אז תסגרו לי גם כוכב זהב צריך רק עוד איזה 6 אלף 🤣🤣
וכל מוניטין איזה 50 נקודותחחח עם המוניטין שלכם כל לייק נותן איזה 9 נקודות בואו על הדרך אז תסגרו לי גם כוכב זהב צריך רק עוד איזה 6 אלף 🤣🤣
יאללה הלכתי לעשות קומפילציה של הסקוואטים שלך ולבנות מזה סרטון מוטיבציה זה יהיה תוכן איכותי 🏋️😅תקשיב אל תגזים זה לא עובד ככה, תיצור תוכן איכותי בפורום תקבל מוניטין. באמת, לא לעניין
אבל תתייג אותי שאני אגיב ואקבל הרבה מוניטין גםיאללה הלכתי לעשות קומפילציה של הסקוואטים שלך ולבנות מזה סרטון מוטיבציה זה יהיה תוכן איכותי 🏋️😅
זונות מוניטין 🤣
סוג של עדיין...לא לראשונה בחיי הייתי מאוד מקובל פעם בכספ 😁
עכשיו זה רק כי השם שלי מופיע הרבה בלינקייה. פעם הייתי בכספ כמו משה פה, כל מילה שלי הייתה ברזל ולא התווכחו איתי. הייתי מקבל גם באזור ה5-8 הודעות פרטיות ליום עם שאלות + בקשות לאימונים אישיים למרות שאני אפילו לא מאמן 🫤סוג של עדיין...
מהההההה??? אין סיכוי! מתי זה היה?עכשיו זה רק כי השם שלי מופיע הרבה בלינקייה. פעם הייתי בכספ כמו משה פה, כל מילה שלי הייתה ברזל ולא התווכחו איתי. הייתי מקבל גם באזור ה5-8 הודעות פרטיות ליום עם שאלות + בקשות לאימונים אישיים למרות שאני אפילו לא מאמן 🫤
הזכרת לי גם שפעם אחת עשיתי למשה אירוח בכספ ואיזה יומיים הוא ענה שם על השאלות הכי מפגרות בארץ 😆