הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אבל עדיין השם שלך מוכר שם ואני לא מבין למה כתבת את המאמר הזה של ה ss שם.. או שהעתקת אותו?
חהחהחהחהחהחה תראו מה מצאתי
http://www.***/forumdisplay.php?f=1476
חחחחחחח
לא מזמן היה אירוח של ״דיאטנית כלינית״ והיא ענתה את הדברים הכי דפוקים ששמעתי בחיים שלי
http://www.***/forumdisplay.php?f=6703
אה זה דיאטן

אבל עדיין השם שלך מוכר שם ואני לא מבין למה כתבת את המאמר הזה של ה ss שם.. או שהעתקת אותו?

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
לא מזמן היה אירוח של ״דיאטנית כלינית״ והיא ענתה את הדברים הכי דפוקים ששמעתי בחיים שלי
http://www.***/forumdisplay.php?f=6703
אה זה דיאטן
כתבתי אותו ספונטנית כי זרם לי להסביר לאנשים למה כדאי להם לעשות SS ולא AB. חלק הקשיבו חלק לא. לדעתי כתבתי את זה יפה והסברתי את כל הנקודות כמו שצריך למרות שאני לא מעיז לעלות שום דבר ממה שאני כותב לפה כי הרמה בLBS הרבה יותר גבוה מכל דבר שאני כותב 😃

שמעתי מלא מעט אנשים כאן שהן פוגעות ברצועות בברכיים או משהו כזה.

@Ori.S
@stitch
כמובן שהרצועות בפני עצמן לא פוגעות בברכיים, אבל הרצועות האמיתיות של הגוף, אלו שמייצבות ומחזיקות את המפרק, ביחד עם הגידים ורקמות שונות, מסתגלות ומתחזקות תחת עומס חיובי. הרצועות מנטרלות את אותו העומס ועוצרות את התחזקות המפרק בזמן ששאר הגוף מתחזק בתרגיל, מה שבטווח הארוך עלול ליצור פער בין מה שהגוף מסוגל להרים, לבין היכולת של הברך לעמוד תחתיו.
מעבר לכך, התרומה של הרצועות היא בכך שהן מתנגדות באופן אקטיבי לכפיפה בברך. הן נמתחות כנגד המשקל ומושכות את הגוף בחזרה למעלה, כך שהמשקל שנוסף בעזרת הרצועה לא מורם באמת ע"י המתאמן. בגלל זה בשורה התחתונה, הסיבה היחידה לעבוד עם רצועות היא כהכנה לתחרות שמאפשרת שימוש בהן. (אני מתייחס לאוכלוסיה הכללית ולא לפציעות וכו׳)

כתבתי אותו ספונטנית כי זרם לי להסביר לאנשים למה כדאי להם לעשות SS ולא AB. חלק הקשיבו חלק לא. לדעתי כתבתי את זה יפה והסברתי את כל הנקודות כמו שצריך למרות שאני לא מעיז לעלות שום דבר ממה שאני כותב לפה כי הרמה בLBS הרבה יותר גבוה מכל דבר שאני כותב 😃
*מעז
סליחה הייתי חייב 🤣

חח זה אתה?
איזה ריספקט היה ללבס שם

חח זה אתה?
איזה ריספקט היה ללבס שם
זימנת אותי, באתי, השקעתי והגבתי. דבר ראשון זה לייק+מוניטין ודבר שני זה תגובה. לאחר מכן תתפנה לדבר על fxp. 🤡

(כמובן שההודעה תקפה גם כלפי @Tank + @yujinius )

זימנת אותי, באתי, השקעתי והגבתי. דבר ראשון זה לייק+מוניטין ודבר שני זה תגובה. לאחר מכן תתפנה לדבר על fxp. 🤡

(כמובן שההודעה תקפה גם כלפי @Tank + @yujinius )
אני לא זימנתי אותך אבל יאללה קח מוניטין, נתת מידע מועיל לגבי הרצועות 😃

Tank עדכן/ה את הלוג ״לינארית4לייף לוג כוח בהשראת הכרס של ריפטו!״:

עדכון לוג: 14/04/15 - PR ופציעה

עדכון לעצלנים
דד ליפט - 100 115 135 155x3x3 (החלטתי להוסיף עוד 2 סטים כי הרגשתי שחסר נפח ואני יכול יותר)
פרס - 45 55 65 75 PRRRR - פעם ראשונה במלא זמן חמישיה עם 75 קילו פרס השיא בגיל 18 היה 77.5 על משקל גוף בכ-15 קילו יותר גבוה.
סקוואט - 65 85 110 110

עדכון חופר

קודם כל עדכנתי היום לגבי הפציעה שלי בפורום פציעות שהתחילה לכאוב יותר בימים האחרונים והיום פעם ראשונה הרגשתי אותה באימון קצת בדד ליפט וקצת בסקוואט משהו שמאוד הדאיג אותי. כבר קבעתי תור ל21 לאפריל לאורטופד ול1 למאי לפיזיוטרפיסט אז לפחות זה נעשה. יום שישי אני נותן נסיון לאימון ואם אני מרגיש את הפציעה עוד פעם אני מתחיל לפחות שבוע הפסקה (אין מה לעשות שזה נופל על סוף מסה...). במידה והפציעה תרגיש רע גם לפני האימון אני גם אוותר גם על האימון של יום שישי. לא הולך לעשות שטויות וטעויות עדיף לא להתאמן מהאשר להפצע לכמה חודשים.

דד ליפט - מסתבר שעד היום הטכניקה שלי הייתה נכונה. הייתי עומד עם הברכיים רחב מדי ותופס צר מדי מה שגרם לכך שבעליה הברכיים שלי נכנסו פנימה. סיימון העיר לי על זה באימון והבנתי שזה לא בסדר ובסוף האימון עשיתי סט עם טכניקה טובה, תפסתי באותו עובי אבל רוחב הפיסוק היה צר יותר מה שגרם לכך שהברכיים עלו כמו שצריך ולא נכנסו פנימה. שמח שהטכניקה תוקנה ומהיום אולי המשקלים יעלו יותר מהר ויתכן שזה מה שתקע אותי במשקלים נמוכים.

פרס - ממש שמח שהחברה כל כך אהבו את הרייג' שלי בסט של ה75 שהצליח שאפילו קיבלתי מחיאות כפיים בסוף הסט 😃. עוד 2.5 קילו ואני בשיא של גיל 18 על משקל גוף של כ-15 קילו פחות!!! מאוד גאה בעצמי!

סקוואט - סטים קלים אבל הרגשתי טיפה את הפציעה למאטה. כמו שאמרתי, דיי מדאיג, אם זה יחזור על עצמו ביום חמישי אני אעשה הפסקה עד להודעה חדשה. למזלי שלישי הבא יש תור לאורטופד אז הוא יעזור לי באבחון הבעיה לפחות (או שסתם ישלח אותי לצילום רנטגן שלא יגלה כלום). בכל מקרה לפחות יש גם תור לפיזיוטרפיסט תותח אז אני מסודר.

אימון הבא יום שישי בצהוריים
בנץ' - 55 70 85 100 117.5x3 85x8
סקוואט - 65 85 105 125 150x3 105x8
מתח - 3xMax
דד ליפט - 3x3 135kg ללא חגורה

שיהיה לי בהצלחה!

קרא את שאר עדכון הלוג...

תנסה תמתיחה גם לי היה וזה עושה פלאים

אוקיי אז אחרי כמה מחשבות ונסיונות התכופפות היום הגעתי למסקנה שלא משנה מה, דד ליפט לא עושה לי טוב בזמן הקרוב בגלל הפציעה בגב התחתון. כל דבר שמעורר התכופפות בעצם עושה לי רע ולא משפר לי את המצב של הפציעה.
החלטתי שכרגע אני מוותר על דד ליפט על בסיס קבוע עד שאני לא אעבור את הבדיקות הדרושות והטיפולים הדרושים אצל האורטופד והפיזיוטרפיסט.
נכון להיום הכי חשוב לי זה להשאר בריא אז אין מה לעשות עם כל הצער שבדבר.
אז גם אם שישי אני מפסיק את האימונים וגם אם לא, דד ליפט יורד מהתוכנית על בסיס קבע עד להודעה חדשה ואני אמצא לו תחליף אחר באימון B.

כואב לשמוע שזה המצב, מקווה לשמוע על החלמה בקרוב ומעריך אותך על בליעת האגו ושימת הבריאות במקום הראשון, זה לא פשוט. 😃

כואב לשמוע שזה המצב, מקווה לשמוע על החלמה בקרוב ומעריך אותך על בליעת האגו ושימת הבריאות במקום הראשון, זה לא פשוט. 😃
בהחלט לא פשוט לדרוך ככה על האגו ולהפסיק לעשות את אחד התרגילים שאני הכי אוהב אבל נסיון מ2 פציעות קודמות בקריירת האימונים שלי כבר לימד אותי. כמו שאומרים, אני את הסטירות שלי כבר קיבלתי. אבל אני לא לוקח את זה באיזי כי אם במקרה הטוב אני אוכל בכל זאת להמשיך להתאמן אז זאת תהיה הזדמנות הפז שלי להתחיל לשפר עוד יותר את הלחיצות, משהו שיכול לפצות על בליעת האגו 😁
בכל מקרה אולי הדבר הטקטי לעשות לאחר הבדיקות של הרופא/פיזיוטרפיסט יהיה להקדים קצת את החיטוב ולהחליף בתקופה הזאת לתוכנית פלג גוף עליון עם קצת רגליים כדי לערב את הגב התחתון במינימום. כבר נסתגל למצב עם הזמן.

חבל מאוד, ומקווה שזה יעבור לך הכי מהר שאפשר!!

בהחלט לא פשוט לדרוך ככה על האגו ולהפסיק לעשות את אחד התרגילים שאני הכי אוהב אבל נסיון מ2 פציעות קודמות בקריירת האימונים שלי כבר לימד אותי. כמו שאומרים, אני את הסטירות שלי כבר קיבלתי. אבל אני לא לוקח את זה באיזי כי אם במקרה הטוב אני אוכל בכל זאת להמשיך להתאמן אז זאת תהיה הזדמנות הפז שלי להתחיל לשפר עוד יותר את הלחיצות, משהו שיכול לפצות על בליעת האגו 😁
בכל מקרה אולי הדבר הטקטי לעשות לאחר הבדיקות של הרופא/פיזיוטרפיסט יהיה להקדים קצת את החיטוב ולהחליף בתקופה הזאת לתוכנית פלג גוף עליון עם קצת רגליים כדי לערב את הגב התחתון במינימום. כבר נסתגל למצב עם הזמן.
I smell A Pussy ?

😃

עושה בשכל, הכי חשוב לא להחמיר פציעה.

אוקיי אז אחרי כמה מחשבות ונסיונות התכופפות היום הגעתי למסקנה שלא משנה מה, דד ליפט לא עושה לי טוב בזמן הקרוב בגלל הפציעה בגב התחתון. כל דבר שמעורר התכופפות בעצם עושה לי רע ולא משפר לי את המצב של הפציעה.
החלטתי שכרגע אני מוותר על דד ליפט על בסיס קבוע עד שאני לא אעבור את הבדיקות הדרושות והטיפולים הדרושים אצל האורטופד והפיזיוטרפיסט.
נכון להיום הכי חשוב לי זה להשאר בריא אז אין מה לעשות עם כל הצער שבדבר.
אז גם אם שישי אני מפסיק את האימונים וגם אם לא, דד ליפט יורד מהתוכנית על בסיס קבע עד להודעה חדשה ואני אמצא לו תחליף אחר באימון B.
עצוב לשמוע, מה לגביי התחרות? אפשר להתחרות ולוותר על הדדליפט?
טוב נו.. לפחות תעלה את שאר התרגילים כדי להגיע לטוטאל גבוה יותר.

תרגיש טוב והלוואי ויעבור לך מהר!
ומשקלים יפים, מפלצת קטנה. 🤩

עצוב לשמוע, מה לגביי התחרות? אפשר להתחרות ולוותר על הדדליפט?
טוב נו.. לפחות תעלה את שאר התרגילים כדי להגיע לטוטאל גבוה יותר.

תרגיש טוב והלוואי ויעבור לך מהר!
ומשקלים יפים, מפלצת קטנה. 🤩
יש לי עוד הרבה זמן להחלים. נקווה שיספיק. יש לי תור לאחד הפיזיוטרפיסטים הכי טובים בארץ. מקסימום אני אתחרה רק בבנץ' למרות שאני בטוח ש3 חודשים יספיקו לי עם פגישה שבועית אצל פיזיוטרפיסט.

ותודה רבה 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית