הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
מה הכי כבד שהרמת בין הנסיון הקודם לנסיון האחרון?
לפני ה130 הכי כבד שהרמתי היה 102.5 לחמישיות שבוע לפני. זה אולי נראה הבדל גדול אבל עשיתי רק סטים של סינגלים.

לא הבנתי מה זה אומר "עשיתי רק סטים של סינגלים".
בעיניי, אחרי חודש שהגוף שלך לא הרגיש עומס של מעל 102.5 קילו, לשים כמעט 30 קילו יותר זה לא בדיוק הצעד הכי טוב שאפשר לעשות. אבל אולי זה רק אני...

בעיניי, אחרי חודש שהגוף שלך לא הרגיש עומס של מעל 102.5 קילו, לשים כמעט 30 קילו יותר זה לא בדיוק הצעד הכי טוב שאפשר לעשות. אבל אולי זה רק אני...
אולי אתה צודק... בכל מקרה מה שקרה לי לטרפז ולמרפק היה באימון של אתמול ולפני זה הכל היה בסדר.

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 22/06/15 - החלטה קשה

החלטתי שבגלל הכאבים בכתף ובטרפז אני מפסיק אימונים עד סוף השבוע ומאפס את התוכנית שבוע הבא. התזונה תשאר זהה בתקופה הזאת. מקווה שהכאבים יעברו עד אז ואני לא אצטרך להפסיק ליותר זמן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

החלטתי להשקיע קצת בממים כדי להעלות לעצמי את המצברוח מכל הפציעות
n95ik.jpg

n95l4.jpg

n95nj.jpg

n95pl.jpg

n95qt.jpg

n95ty.jpg

n95x4.jpg

n962g.jpg

n965f.jpg

n9685.jpg

n96yp.jpg

n970p.jpg

n96ev.jpg

n96gd.jpg

n972i.jpg

n96kt.jpg

n973y.jpg

n96p7.jpg

n96s0.jpg

טוב מספיק לבינתיים אולי יהיו עוד בהמשך

עדכון לוג: 23/06/15 - סתם הייתי לחוץ

שבוע 3 יום 3
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 93.4
ירידה משקילה קודמת - 1.0
ירידה סה"כ - 4.0
משקל מטרה - 75

טוב אז יום ראשון סתם הייתי לחוץ כבר 2 הפציעות כמעט ולא כואבות ויהיה בסדר עד הלחיצות של יום חמישי.

היום היה
מתח 3X8
הרמת מוט לסנטר 3X8X38
בייספס במוט 3X8X38

היה אימון סבבה אני אוהב אימונים קצרים ובגלל זה בחרתי את התוכנית הזאת. עכשיו צריך לנוח ולהתאושש כי יום חמישי אני עובד עם משקלים כבדים, מה שאומר שאו שאני הולך למות או שאני אצליח 😃
הרבה זמן לא דיברתי על הפציעה שלי בגב, אז לדעתי אני מרגיש שהיא במגמת שיפור ומשבוע לשבוע אני מרגיש אותה פחות ופחות וחושב עליה פחות ופחות. אם ההתקדמות תהיה בקצב הזה אני חושב שכבר עוד כחודש אני לאט לאט אתחיל להחזיר סקוואטים ודד ליפט לאימון ואראה איך זה משפיע עליי.
קצת מבאס שמשקל הגוף יורד לאט יותר בגלל ההעמסה אבל העיקר שאני לא מאבד הרבה שריר ואני מרגיש שאני מתחזק, בעיקר התחזקתי במתח מאז תחילת החיטוב ועברו רק שבועיים וחצי.

הגעתי לעוד החלטה, לא קשורה לאימונים, אני רוצה לגדל זקן, בצורה רצינית אבל, ולשמור על שיער קצר, לדעתי זה יראה עליי מגניב. בינתיים יש לי כבר זקן יחסית מכובד ופעם אחרונה הורדתי אותו לפני יותר מחודש ועד סוף החיטוב -אני מקווה שהוא יהיה פי 2 יותר ארוך ונראה איך זה יראה!

טוב נעדכן לגבי אימון הבא:
ROTATOR CUFF - 3X12-15
בנץ' פרס - 110X2X3 120X2X2 132.5X1XNEGATIVE
מקבילים עם משקל - 3X6

שיהיה בהצלחה ומקווה שלא יהיו עוד פציעות!

קרא את שאר עדכון הלוג...

שלא היו פציעות .
אמן.

החלטת שאם לא יהיה לך את הסקוואט הכי כבד במכון אז לפחות יהיה לך זקן הכי ארוך? 😆

שמע ,אני הולך להציע לך משהו ,שכנראה אני אוכל ממך אגרוף לבטן :
אני מחפייש שותף רציני בלבד לאימוני בודיבילדינג ,או שכולם אצלנו במכון חושבים שהם פאוואליפט ,או שכל השאר מפמפמים אמות ולאחר מכן טרפזים . מציע לך אימונים מתישים עם דם יזע והרבה דמעות ,אבל ללא פציעות .
אה,וצריך לקצץ את הזקן ולהוריד שערות עם שעווה בגוף .

תאמת אני חצי רציני , אם הפציעות שלך נובעות ממשקל כבד , למה שלא תחליף את המשקל בintensity ? בוא נתאמן ביחד ,אני מבטיח לך שזה לא פחות קשה מלנסות להרים דברים כבדים .

מקס במילים אחרות של דניאל אתה מפגר.
לא ראיתי את זה לפני שבאתי למכון היום אחרת הייתי אומר לך את זה גם בפנים, פעם הבאה שתראה אותי תזכיר לי להגיד לך שאתה מפגר.

אני מחפייש שותף רציני בלבד לאימוני בודיבילדינג ,או שכולם אצלנו במכון חושבים שהם פאוואליפט ,או שכל השאר מפמפמים אמות ולאחר מכן טרפזים . מציע לך אימונים מתישים עם דם יזע והרבה דמעות ,אבל ללא פציעות .

תאמת אני חצי רציני , אם הפציעות שלך נובעות ממשקל כבד , למה שלא תחליף את המשקל בintensity ? בוא נתאמן ביחד ,אני מבטיח לך שזה לא פחות קשה מלנסות להרים דברים כבדים .
🫤

אני מודה לך על ההצעה אבל לצערי הרב אני מעדיף שכל הגוף שלי יהיה שבור מהאשר שאני אעשה תוכנית בילדינג אז בצער רב אני אאלץ לסרב להצעה.
מקס במילים אחרות של דניאל אתה מפגר.
לא ראיתי את זה לפני שבאתי למכון היום אחרת הייתי אומר לך את זה גם בפנים, פעם הבאה שתראה אותי תזכיר לי להגיד לך שאתה מפגר.
אתם אולי כולכם חושבים שאתם חכמים ואני מפגר אבל האמת היא שאני ידעתי את זה עוד מזמן 😃

עדכון לוג: 25/06/15

שבוע 3 יום 5
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 93.0
ירידה משקילה קודמת - 0.4
ירידה סה"כ - 4.4
משקל מטרה - 75

בנץ' 2X3X110 2X2X120 1X132.5XNEG
מקבילים 3X8

טוב אז אני חושב ששבוע שעבר קצת הגזמתי עם ההעמסה כי המשקל שלי עכשיו זה אותו משקל שהייתי בו חמישי שעבר לפני. השבוע אני אתן העמסה יותר קטנה ויותר מתונה בתקווה שההתקדמות תמשיך.
בנוגע לאימון, איכשהו 2 התרגילים הספיקו כדי לשבור לי את כל השרירים לגמרי. בנץ' נגאטיב היה ממש קשה ופשוט פיצץ לי את השריר, בנוסף לזה גם לא היה מישהו נורמאלי לשמור עליי אז לא יכולתי לסמוך על הבחור שבחרתי וזה קצת הרס את הסט.
למרות שעוד לא הורדתי הרבה אני מרגיש שלא איבדתי הרבה כוח ואני יכול להמשיך להוריד משקל ולהוריד במשקלי העבודה. אני מצמצם קצת בתזונה כי לפעמים הייתי אוכל יותר מדי בלי לשים לב (במיוחד בארוחת צהריים הייתי אוכל איזה 8 כפיות טחינה בלי ששמתי לב אפילו + 20 זיתים) וכנראה בחלק מהימים הייתי קרוב מאוד לנייטראלי.
שבוע הבא מקווה להמשיך להתקדם במשקלי העבודה.
מבחינת אימונים, התוכנית מיועדת ל4 אימונים בשבוע אבל אני מרגיש שאני מטיש את עצמי מספיק גם ב3 אז אני החלטתי לשנות קצת את המבנה מPUSH PULL למבנה קצת יותר מעורבב ו3 פעמים בשבוע.

אימון הבא:
בנץ' 102.5X1X6 107.5X2X5 115X2X4
לחיצה בדאמבלים 3X8
הנפות לצדדים 3X8
לחיצה צרפתית 3X8

שיהיה בהצלחה ושבת שלום!

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית