הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 26/06/15 - העמסה

היה 5 שעות העמסה ע"פ הספר של לייל.
3 ארוחות שמתוכן 2 של אורז + בשר ואחת של 2 צ'בורקי. היה טעים ונחמד. נקווה שלא יקרה שוב פעם מה שקרה שבוע שעבר עם קפיצה של קילו וחצי במשקל + ושבוע שלקח לי להוריד את זה אבל אני מרגיש שהפעם לא השתגעתי יותר מדי בכמויות.

שבת שלום לכולם 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

מקס, 2 דברים:
1) איפה הרשימה של הספרים ממולצים של לייל שמשה המליץ לך?
2) יכול להיות שהפציעות שלך נובעות מיותר מדי רייג'? זתומרת מרוב שאתה נכנס לסט באטרף אתה בא להעיף את המשקל ולא ממש מרוכז בטכניקה וכו? (רק השערה)

מקס, 2 דברים:
1) איפה הרשימה של הספרים ממולצים של לייל שמשה המליץ לך?
2) יכול להיות שהפציעות שלך נובעות מיותר מדי רייג'? זתומרת מרוב שאתה נכנס לסט באטרף אתה בא להעיף את המשקל ולא ממש מרוכז בטכניקה וכו? (רק השערה)
1)
1. A Guide to Flexible Dieting
2. THE PROTEIN BOOK
3. STUBBORN FAT SOLUTION
4. THE ULTIMATE DIET 2.0
5. THE RAPID FAT LOSS HANDBOOK
6. THE KETOGENIC DIET
2) חשבתי על זה וזה נכון חלקית. אני עובד על לשנות את זה רק בלי להוריד יותר מדי מהרייג'.

מה הסיבה שלייל ממליץ על העמסה של 5 שעות בלבד?
כי אישית אני מעדיף לקחת יום ולהתפרע כאוות נפשי.

מה הסיבה שלייל ממליץ על העמסה של 5 שעות בלבד?
כי אישית אני מעדיף לקחת יום ולהתפרע כאוות נפשי.
זה תלוי בפאקטורים כמו רגישות/עמידות לאינסולין ואחוז שומן. אני לדוגמא שבוע שעבר העמסתי 5 שעות, עליתי 1.4 קילו ולקח לי מיום ראשון עד יום חמישי רק לחזור למשקל הקודם אז השבוע הורדתי אפילו מזה את הכמות של ההעמסה בתקווה שהפעם לא תהיה קפיצה כל כך משמעותית. לייל נותן 3 מודלים להעמסה בפרקים 12-15 של הספר וגם שילובים של העמסות עם צ'יט מילס. לאחוז השומן שלי לא חכם להעמיס הרבה ואני אפילו עושה את זה בכמויות פי 2 יותר קטנות מההמלצות שלו ועדיין מרגיש שזה לא הכי חכם בשבילי.
בכל מקרה תקרא את הספר יש שם אופציות להעמסה של 5 שעות, העמסה יומית והעמסה דו יומית. גם בספר UD2 יש הרבה הסברים על זה אני מקווה להגיע אליו עד סוף יולי

זה תלוי בפאקטורים כמו רגישות/עמידות לאינסולין ואחוז שומן. אני לדוגמא שבוע שעבר העמסתי 5 שעות, עליתי 1.4 קילו ולקח לי מיום ראשון עד יום חמישי רק לחזור למשקל הקודם אז השבוע הורדתי אפילו מזה את הכמות של ההעמסה בתקווה שהפעם לא תהיה קפיצה כל כך משמעותית. לייל נותן 3 מודלים להעמסה בפרקים 12-15 של הספר וגם שילובים של העמסות עם צ'יט מילס. לאחוז השומן שלי לא חכם להעמיס הרבה ואני אפילו עושה את זה בכמויות פי 2 יותר קטנות מההמלצות שלו ועדיין מרגיש שזה לא הכי חכם בשבילי.
בכל מקרה תקרא את הספר יש שם אופציות להעמסה של 5 שעות, העמסה יומית והעמסה דו יומית. גם בספר UD2 יש הרבה הסברים על זה אני מקווה להגיע אליו עד סוף יולי
לצערי הקריאה של flexible diet נעצרה בגלל כמה סיבות (בעיקר עצלנות אך היו עוד כמה).
בכל מקרה, איזה ספר זה בדיוק?

לצערי הקריאה של flexible diet נעצרה בגלל כמה סיבות (בעיקר עצלנות אך היו עוד כמה).
בכל מקרה, איזה ספר זה בדיוק?
FLEXIBLE DIET. אחי תהיה חזק זה רק 90 עמודים גם לי היה קשה כי אני לא נוהג לקרוא הרבה אבל בסופו של דבר שרדתי אז גם אתה יכול!

FLEXIBLE DIET. אחי תהיה חזק זה רק 90 עמודים גם לי היה קשה כי אני לא נוהג לקרוא הרבה אבל בסופו של דבר שרדתי אז גם אתה יכול!
הוא מאוד מעניין, אבל הבעיה שאני מסתכל בטלפון על המסך ומתחיל לבהות באותיות ולהזות, והבעיה היא אצלי ככה שאני לא יכול לקרוא יותר מדי ברצף.
תוסיף לזה שבחצי מהזמן ביום אני מכין לעצמי לאכול.

הוא מאוד מעניין, אבל הבעיה שאני מסתכל בטלפון על המסך ומתחיל לבהות באותיות ולהזות, והבעיה היא אצלי ככה שאני לא יכול לקרוא יותר מדי ברצף.
תוסיף לזה שבחצי מהזמן ביום אני מכין לעצמי לאכול.
אין לך מחשב בבית? ואתה פאקינג בן 16 אין לך איזה בני משפחה שיכולים להכין לך אוכל? חוץ מזה אני בדל פחמימה ואני לא מבזבז יותר מ30-40 דקות ביום על להכין לעצמי אוכל איך זה לוקח לך כל כך הרבה זמן?

אין לך מחשב בבית? ואתה פאקינג בן 16 אין לך איזה בני משפחה שיכולים להכין לך אוכל? חוץ מזה אני בדל פחמימה ואני לא מבזבז יותר מ30-40 דקות ביום על להכין לעצמי אוכל איך זה לוקח לך כל כך הרבה זמן?
אני נהנה לבשל, ומתפנק כל יום.
ואמנם לא הכי דל פחמימה ויותר פליאו, אבל אני יכול להכין משהו במשך 2 דקות מצד אחד ומצד שני המחבת יכולה לשבת פתאום שעה על הגז בלי שאני ארגיש אפילו, למה? כי אני שמנמן שמתפנק ואוהב לבשל.
ואגב אין קשר למחשב או טלפון, זה בכללי ככה, פתאום האותיות מתחילות לזוז ואני מתחיל להזות.

אני נהנה לבשל, ומתפנק כל יום.
ואמנם לא הכי דל פחמימה ויותר פליאו, אבל אני יכול להכין משהו במשך 2 דקות מצד אחד ומצד שני המחבת יכולה לשבת פתאום שעה על הגז בלי שאני ארגיש אפילו, למה? כי אני שמנמן שמתפנק ואוהב לבשל.
ואגב אין קשר למחשב או טלפון, זה בכללי ככה, פתאום האותיות מתחילות לזוז ואני מתחיל להזות.
תנסה להיות שבוע בלי אינטרנט, אולי זה ישנה אותך, תאתגר את עצמך 😃

לא יכול, אני יותר מדי אוהב להטריל פה ובפורום שאני לא נמצא בוא בכלל ושאסור להגיד את שמו.
מה? ממתי לVOLDEMORT יש פורום משלו? יש לך לינק?

מה? ממתי לVOLDEMORT יש פורום משלו? יש לך לינק?
להזכירך פעם היית מפקח בפורום של הבחור שאסור להגיד את שמו.
אגב, וולדמורט זה סתם כינוי, ארז זה שמו האמיתי.

אני לא יכול לסמוך על אמא שלי שהיא לא תשרוף את הבית אם היא תבשל
העעץ
להזכירך פעם היית מפקח בפורום של הבחור שאסור להגיד את שמו.
אגב, וולדמורט זה סתם כינוי, ארז זה שמו האמיתי.
היית מפקח? חחחחחחח של איזה קטגורייה

אני לא יכול לסמוך על אמא שלי שהיא לא תשרוף את הבית אם היא תבשל
העעץ

היית מפקח? *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* של איזה קטגורייה
מה עובר עליך?
מקס הוא הכתום, לא אני.

מה עובר עליך?
מקס הוא הכתום, לא אני.
אה זה היה נראה כאילו כתבת הייתי
מקס למה נשאר לך הכתום והכינוי? היית "בחיר" או משהו?
חחחח תשלח פה עוד הפעם קישור לאירוח LBS

אה זה היה נראה כאילו כתבת הייתי
מקס למה נשאר לך הכתום והכינוי? היית "בחיר" או משהו?
חחחח תשלח פה עוד הפעם קישור לאירוח LBS
פרוטקציות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית