אם הייתי מכיר את הפורום ומשוטט בו הייתי יכול להגיד שאתה שקרן כי כל מי שהיה מפקח ופרש מקבל תת ניק מגניב ( ובמקרה שלך אולי פאוורליפטר גאה ), וצבע כתום לניק שלו.פרוטקציות
אבל אני לא מכיר את הפורום ככה שזה בגדר תעלומה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הייתי מכיר את הפורום ומשוטט בו הייתי יכול להגיד שאתה שקרן כי כל מי שהיה מפקח ופרש מקבל תת ניק מגניב ( ובמקרה שלך אולי פאוורליפטר גאה ), וצבע כתום לניק שלו.פרוטקציות
תבדוק את התת ניק שלי עכשיו ותגיד שאין לי פרוטקציותאם הייתי מכיר את הפורום ומשוטט בו הייתי יכול להגיד שאתה שקרן כי כל מי שהיה מפקח ופרש מקבל תת ניק מגניב ( ובמקרה שלך אולי פאוורליפטר גאה ), וצבע כתום לניק שלו.
אבל אני לא מכיר את הפורום ככה שזה בגדר תעלומה.
שלח קישור למשתמש אני דרך טלפוני הנייד.תבדוק את התת ניק שלי עכשיו ותגיד שאין לי פרוטקציות
עלק LoL Naruto איזה אפס אתה נשמע 🤣אתה אפס
מה רק אפסים אוהבים LOL ואנימות? בוא תגיד את זה לבייספס שליעלק LoL Naruto איזה אפס אתה נשמע 🤣
חחחחחח תשבע של איזה קטגוריחה היית מפקחאתה אפס
@Matty אני הייתי נזהר, יש לו פיק רציני ביותר.מה רק אפסים אוהבים LOL ואנימות? בוא תגיד את זה לבייספס שלי
אהבתי אנימה בגיל 11 ואז הבנתי שזה גרוע רק חברה שלי רואה את השטויות האלה.מה רק אפסים אוהבים LOL ואנימות? בוא תגיד את זה לבייספס שלי
נשבע משחק ראשון שלי אני יקרע אותו דוטא זה אלף רמות מעל לול@Matty אני הייתי נזהר, יש לו פיק רציני ביותר.
עד יולי 14 ועוד 3 חודשים חוגג שנה לשחרוראה ומקס,
עד מתי נוב 11 ?
אולי יום אחד 😃שינית בחזרה ילא מגניב תחזיר את המוניטין!
מייפל 😍הייתי מנהל על מייפל סטורי ומשם עליתי לפקח על משחקי תפקידים
עצה טובה 😡
מה אכפת לי אני אקרע אותך בבנץ' פרס 😃אהבתי אנימה בגיל 11 ואז הבנתי שזה גרוע רק חברה שלי רואה את השטויות האלה.
וDota>LoL
מייפל סטורי? רציני? לא רק שהיית מנהלון.. אבל מייפל סטורי?!?!?!הייתי מנהל על מייפל סטורי ומשם עליתי לפקח על משחקי תפקידים
עצה טובה 😡
אני שיחקתי בתקופות שונות (פעם אחרונה ב2014 נראה לי תקופה של כחודש) היה כיף אבל ב2007-2008 היה הכי כיף אבל נראה לי אז עדיין לא נולדת אז אתה לא יודע 😃מייפל 😍
שיחקתי במייפל 7 שנים בערך
#ThugLife
בהחלט! ואני מאוד גאה בעבר שלי 😃מייפל סטורי? רציני? לא רק שהיית מנהלון.. אבל מייפל סטורי?!?!?!
אני שיחקתי ב2008 😁אני שיחקתי בתקופות שונות (פעם אחרונה ב2014 נראה לי תקופה של כחודש) היה כיף אבל ב2007-2008 היה הכי כיף אבל נראה לי אז עדיין לא נולדת אז אתה לא יודע 😃
בהחלט! ואני מאוד גאה בעבר שלי 😃