עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגע מייפל סטורי זה הדבר המושלם הזה עם הפטריות?
זה MMORPG תחפש הגדרה.אני מרגיש פתאום מוזר שבחיים לא שיחקתי בזה.. הייתע משחק ב dave mirra bmx אבך בקושי אפשר למצוא אותו כבר להורדה..
מה אמורים לעשות במייפל הזה
כה זה החרא הזה עם הפטריות אבל פעם פשוט היית הורג את הפטריות והיום אתה מביא להם 3 דמג' ויכול להרוג אותם רק אם אתה משלם 10$ לחברה כל שבוע.רגע מייפל סטורי זה החרא הזה עם הפטריות?
ילדי מייפל הם כמו נמלים. הם קטנים אך רבים, וביחד הם יכבשו את העולם!אני מרגיש פתאום מוזר שבחיים לא שיחקתי בזה.. הייתע משחק ב dave mirra bmx אבך בקושי אפשר למצוא אותו כבר להורדה..
מה אמורים לעשות במייפל הזה
חחחחחל אופק היה מנהל של פורום אנימה בגיל 13אהבתי אנימה בגיל 11 ואז הבנתי שזה גרוע רק חברה שלי רואה את השטויות האלה.
וDota>LoL
אין לי כוח אני מהפלאפוןזה MMORPG תחפש הגדרה.
מה אתה דפוק? תראה ONE PIECE ותגיד לי שזה גרוע... ותכיר לי את חברה שלך אולי היא מתאימה לי יותר 😉אהבתי אנימה בגיל 11 ואז הבנתי שזה גרוע רק חברה שלי רואה את השטויות האלה.
וDota>LoL
נולדתי ב98 אז הייתי בערך בן 10 מה הבעיה זה הגיל להתחיל אבל התחלתי לשחק במייפל היפני לא גלובל.כה זה החרא הזה עם הפטריות אבל פעם פשוט היית הורג את הפטריות והיום אתה מביא להם 3 דמג' ויכול להרוג אותם רק אם אתה משלם 10$ לחברה כל שבוע.
ילדי מייפל הם כמו נמלים. הם קטנים אך רבים, וביחד הם יכבשו את העולם!
@Matty בן כמה היית ב2007? חשבתי אתה בגיל של אלון והוא בן 17 אז מה היית בן 9 אז?
ראיתי גם one pieceמה אתה דפוק? תראה ONE PIECE ותגיד לי שזה גרוע... ותכיר לי את חברה שלך אולי היא מתאימה לי יותר 😉
אני תמיד הייתי אפס בזה כל פעם הייתי מגיע ללבל 70 ואז אומר "פאק יש לי 500 אלף וכל בגד עולה 80 מיליון כוסעממק" והייתי פורש. הפעם האחת שהיה לי שחקן בסדר היה כשחבר שלי פרש והביא לי ת'משתמש שלו + פרצתי 2 משתמשים וגנבתי לשותף משתמש אחד וחיברתי את הכסף ביחד. וגם זה נעלם לי מהר.נולדתי ב98 אז הייתי בערך בן 10 מה הבעיה זה הגיל להתחיל אבל התחלתי לשחק במייפל היפני לא גלובל.
רק בסביבות גיל 13 מצאתי את גלובל ואז הפצצתי בחרישת על על המשחק והייתי אחד הטחונים.
ראיתי גם one piece
ממש לא! זה ממש טוב עכשיו! אני קורא עכשיו מנגות וגם רואה את האנימות וזה ממש ממש טוב עכשיו באמת כדאי לך להשלים. אם אתה רוצה רשימה של אנימות טובות לראות אני אסדר אותךוואי אהבתי וואן פיס אבל לא ראיץע מגיל 10 בערך והבנתי שזה נהיה פורנו
גם אני ראיתי הרבה סדרות, בין הטובות ביניהן היו דקסטר וBREAKING BAD ולא הגעתי אחריהן למסקנה שאנימה זה חרא. זה דברים שונים עם עלילות שונות ואת שניהם אני אוהבשלא תבין לא נכון ראיתי את כול האנימה למיניהם אבל פשוט אחרי שראיתי משחקי הכס ושובר שורות שום דבר כבר לא משתווה.
כמה עונות יש לוואן פיס? אולי אראה עכשיו בחופשאני תמיד הייתי אפס בזה כל פעם הייתי מגיע ללבל 70 ואז אומר "פאק יש לי 500 אלף וכל בגד עולה 80 מיליון כוסעממק" והייתי פורש. הפעם האחת שהיה לי שחקן בסדר היה כשחבר שלי פרש והביא לי ת'משתמש שלו + פרצתי 2 משתמשים וגנבתי לשותף משתמש אחד וחיברתי את הכסף ביחד. וגם זה נעלם לי מהר.
אם לא אהבת את ONE PIECE אין לי מה להגיד לך אולי אנימה לא בשבילך 🫤
ממש לא! זה ממש טוב עכשיו! אני קורא עכשיו מנגות וגם רואה את האנימות וזה ממש ממש טוב עכשיו באמת כדאי לך להשלים. אם אתה רוצה רשימה של אנימות טובות לראות אני אסדר אותך
גם אני ראיתי הרבה סדרות, בין הטובות ביניהן היו דקסטר וBREAKING BAD ולא הגעתי אחריהן למסקנה שאנימה זה חרא. זה דברים שונים עם עלילות שונות ואת שניהם אני אוהב
חחחחחח מניאקאני תמיד הייתי אפס בזה כל פעם הייתי מגיע ללבל 70 ואז אומר "פאק יש לי 500 אלף וכל בגד עולה 80 מיליון כוסעממק" והייתי פורש. הפעם האחת שהיה לי שחקן בסדר היה כשחבר שלי פרש והביא לי ת'משתמש שלו + פרצתי 2 משתמשים וגנבתי לשותף משתמש אחד וחיברתי את הכסף ביחד. וגם זה נעלם לי מהר.
אם לא אהבת את ONE PIECE אין לי מה להגיד לך אולי אנימה לא בשבילך 🫤
ממש לא! זה ממש טוב עכשיו! אני קורא עכשיו מנגות וגם רואה את האנימות וזה ממש ממש טוב עכשיו באמת כדאי לך להשלים. אם אתה רוצה רשימה של אנימות טובות לראות אני אסדר אותך
גם אני ראיתי הרבה סדרות, בין הטובות ביניהן היו דקסטר וBREAKING BAD ולא הגעתי אחריהן למסקנה שאנימה זה חרא. זה דברים שונים עם עלילות שונות ואת שניהם אני אוהב
לא יודע איך זה בעונות אני רואה את זה דרך האתר WATCHOP יוצא שם פרק כל יום ראשון ויום ראשון האחרון יצא פרק 698.כמה עונות יש לוואן פיס? אולי אראה עכשיו בחופש
אני זוכר שראעתי פרק אחד בוואן פיס שההוא עם האף נלחם עם מישהו במים והייתע כזה איך הוא נושם ככ הרבה זמן במים חחחחחחלא יודע איך זה בעונות אני רואה את זה דרך האתר WATCHOP יוצא שם פרק כל יום ראשון ויום ראשון האחרון יצא פרק 698.
מנגה זה מה שמבססים עליו את האנימה. זה כמו קומיקס שחור לבן שסופר מצייר ואז על בסיסו מייצרים אנימה
אם מעניין אותך אתה יכול לראות את המנגה של ONE PIECE פה
http://www.mangapanda.com/103/one-piece.html
המנגה תמיד נמצאת במרחק כלשהו מהאנימה (בד"כ של 50-100 פרקים) אז מי שקורא מנגות יודע תמיד מה יקרה בעתיד באנימה..
שיחקת בטח בתקופה שהיה קשה לעלות רמות. ב2014 פתחתי משתמש ועליתי לרמה 192 בחודש.אני הייתי תותח במייפל היה לי משתמש רמה 189 והיה לי בערך 1.2 מיליארד בשיא. ותקשיב אני ראיתי אנימה בגיל 10 אולי אני יראה את זה בעין אחרת עכשיו. וזה ברור שזה לא אותו הדבר.
חחח לא ידעתי ששידרו ואן פיס בארץ מענייןאני זוכר שראעתי פרק אחד בוואן פיס שההוא עם האף נלחם עם מישהו במים והייתע כזה איך הוא נושם ככ הרבה זמן במים חחחחחח
היו משדרים את זה בג'טיקס
נראה לי זה היה מדובב בגלל שאין סיכוי שהייתי מבין.. קיצר תשלח לי מאיפה אפשר לראות אני עוד שניה נרדםשיחקת בטח בתקופה שהיה קשה לעלות רמות. ב2014 פתחתי משתמש ועליתי לרמה 192 בחודש.
וכן אתה תראה את זה בעין אחרת כנראה יש בהרבה אנימות דברים שאתה פשוט לא מבין בגיל 10.
חחח לא ידעתי ששידרו ואן פיס בארץ מעניין
שידרו איך אתה חושב שראיתי את זה בתור ילד מהאינטרנט שלא היה לי?שיחקת בטח בתקופה שהיה קשה לעלות רמות. ב2014 פתחתי משתמש ועליתי לרמה 192 בחודש.
וכן אתה תראה את זה בעין אחרת כנראה יש בהרבה אנימות דברים שאתה פשוט לא מבין בגיל 10.
חחח לא ידעתי ששידרו ואן פיס בארץ מעניין
http://www.watchop.eu/נראה לי זה היה מדובב בגלל שאין סיכוי שהייתי מבין.. קיצר תשלח לי מאיפה אפשר לראות אני עוד שניה נרדם