עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי 🤩אין על ברייקינג באד 😍
מקס ראית סמוך על סול?
מה זה יצא כבר? אני אראהאין על ברייקינג באד 😍
מקס ראית סמוך על סול?
נגמרה העונה לפני כמה חודשים לול.מה זה יצא כבר? אני אראה
הסדרה הכי טובה והזוייה בו זמנית בעולם.ראיתי 🤩
תרגע אני סטודנט עם מלא ש"ב בפיזיקה 🤬הסדרה הכי טובה והזוייה בו זמנית בעולם.
אגב, עוד ברשימה: חסרי בושה, פשע אמריקאי, כתום זה השחור החדש ( לצערי התחלתי רק מעונה השלישית 😭 ).
לא ראיתי לא ראיתי וכתום זה השחור החדש נמאס לי אחרי העונה השנייה באמצעהסדרה הכי טובה והזוייה בו זמנית בעולם.
אגב, עוד ברשימה: חסרי בושה, פשע אמריקאי, כתום זה השחור החדש ( לצערי התחלתי רק מעונה השלישית 😭 ).
חסרי בושה תתחיל לראות מהעונה הראשונה, אל תעז להתחיל מהעונה האחרונה.לא ראיתי לא ראיתי וכתום זה השחור החדש נמאס לי אחרי העונה השנייה באמצע
מה זה אל תעז לראות מעונה אחרונה מי רואה ככה סדרות?חסרי בושה תתחיל לראות מהעונה הראשונה, אל תעז להתחיל מהעונה האחרונה.
ואגב היו כבר איזה 5 או 6 עונות של פינוק לעיניים.
פשע אמריקאי די משעמם, צפיתי כי התחלתי ולא רציתי להישאר עם קו מחשבה פתוח.
ותראה את העונה החדשה של כתום זה השחור החדש, די אחלה.
אהמ.. אהמ. .. . לא אני.מה זה אל תעז לראות מעונה אחרונה מי רואה ככה סדרות?
אם אתה יכול לראות סדרה מעונה רנדומלית ולהבין אותה היא חרא סדרה.אהמ.. אהמ. .. . לא אני.
🤫
לא ענו לך עדיין אם זה טוב מה שאח שלך הביא לך?טוב חברים אני אוהב אותכם אבל חפרנו 3 עמודים על מייפל סטורי, אנימות וסדרות וכרגע כמות קוראי הלוג שלי ירדה ל3 אז כדי שזה לא ישאר ככה לתמיד בואו נחזור לנושא העיקרי של הלוג הזה, להוסיף משקל לבנץ', להתחטב ולהתבכיין על פציעות.
קיבלתי היום מתנה מאח שלי (גם היה ליפטר/בילדר והיום הוא פצוע בכתף כבר שנה ולא מתאמן ויש לו מלא תוספים שלאט לאט פג תוקפם והם מגיעים אליי חודשיים לפני)
צפה בקובץ המצורף 27423
אני מחכה לתוסף הבא שתוקפו פג בנובמבר אז אני אקבל אותו בסביבות אוגוסט-ספטמבר וזה פריוורקאוט C4 של CELLUCOR שהייתי מת שיהיה לי אבל יקר לי מדי כדי להזמין לבד 😭
אני לא שאלתי אם זה טוב שאלתי איך זה עובד. אני לא מבין הרבה בתוספי BCAA ותוספי "בזמן אימון" אני מאמין שזה לא שווה את הכסף שזה עולה אבל בחינם זה בחינם 😃לא ענו לך עדיין אם זה טוב מה שאח שלך הביא לך?
גם נכון.אני לא שאלתי אם זה טוב שאלתי איך זה עובד. אני לא מבין הרבה בתוספי BCAA ותוספי "בזמן אימון" אני מאמין שזה לא שווה את הכסף שזה עולה אבל בחינם זה בחינם 😃
אל תשכח את @yujinius !!וכרגע כמות קוראי הלוג שלי ירדה ל3
אני לא חושב שאנימה ומייפל זה מה שמעניין את יבגניאל תשכח את @yujinius !!
יבגני בא לפה כשהוא לא מרגיש טוב כדי להבין שהוא במצב הרבה יותר טוב ממה שהוא באמת.אני לא חושב שאנימה ומייפל זה מה שמעניין את יבגני
לא יפה לרדת על מקס 🙁יבגני בא לפה כשהוא לא מרגיש טוב כדי להבין שהוא במצב הרבה יותר טוב ממה שהוא באמת.
😣