לא יפה לרדת על מקס 🙁
צודק, הוא עושה את זה מצויין לבד.אתם אולי כולכם חושבים שאתם חכמים ואני מפגר אבל האמת היא שאני ידעתי את זה עוד מזמן 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יפה לרדת על מקס 🙁
צודק, הוא עושה את זה מצויין לבד.אתם אולי כולכם חושבים שאתם חכמים ואני מפגר אבל האמת היא שאני ידעתי את זה עוד מזמן 😃
My mom says everyone has a beautiful side. So I guess I'm a circleצודק, הוא עושה את זה מצויין לבד.
אחרי החיטוף תהיה פחות מעגל ויותר אליפסהMy mom says everyone has a beautiful side. So I guess I'm a circle
אחרי החיטוף תהיה פחות מעגל ויותר טבלת שוקולד 😃
מה זה? כמה שעות אני לא בפורום וחפרתם 3 עמודים על חרא כלשהו!! התחלתי לקרוא מהתמונה של התוסףאל תשכח את @yujinius !!
ועלינולא יפה לרדת על מקס 🙁
אנימה זה לא חרא! ומסתבר שגם מייפל סטורימה זה? כמה שעות אני לא בפורום וחפרתם 3 עמודים על חרא כלשהו!! התחלתי לקרוא מהתמונה של התוסף
מקס זה בשבילך.
אני צריך לעשות על זה מים!מה זה? כמה שעות אני לא בפורום וחפרתם 3 עמודים על חרא כלשהו!! התחלתי לקרוא מהתמונה של התוסף
יאללה תפציץ!!! נבוא לעודד אותך 😃http://www.powerlifting.co.il/רשימת-המשתתפים-באליפות-ישראל-2014-של-100-RAW.html
אני הג'וניור היחיד בבנץ' פרס. יהיה מעניין 😃
בקצב הזה זה יותר דומה לך בעוד שנה
כן וכןגם בשביל להתחרות ב push&pull צריך סינגלט? ומה לגבי bench only?
שבוע אחרון למסה :(בקצב הזה זה יותר דומה לך בעוד שנה
כן וכן
למה בדיחה? זה תחרות ויש לבוש רשמי/תקני כלשהו שאמורים ללבוש🫤
איזה בדיחה עצובה
אתה חושב שאני אהיה נשוי עוד 20 שנה? איזה כיף לפחות מישהו מאמין בי 😃
כה צריך סינגלט לכל התחרויות לפי מה שאני יודע. אני גם בBENCH ONLY ואני צריך.גם בשביל להתחרות ב push&pull צריך סינגלט? ומה לגבי bench only?
משתתף בצערךשבוע אחרון למסה 😭
למה בדיחה? זה תחרות ויש לבוש רשמי/תקני כלשהו שאמורים ללבוש