הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אתה יודע להסביר לי מה הרציונל מאחוריו?
זה צמוד, בבנץ' רואים בבירור אם התחת עלה מהספה או לא, בסקוואט את העומק.
לדעתי זה היה נראה בדיחה אם כל אחד היה בא לבוש במה שבא לו

זה צמוד, בבנץ' רואים בבירור אם התחת עלה מהספה או לא, בסקוואט את העומק.
לדעתי זה היה נראה בדיחה אם כל אחד היה בא לבוש במה שבא לו

ומה הבעיה בלתת אפשרות להגיע באיזה לבוש שבא לך, כל עוד הוא צמוד מספיק, וזה יהיה לשיקולו של השופט (ואז לא להוציא כסף לא מבוטל על חליפה הזויה שאתה יכול ללבוש רק למטרת התחרות)?
בקרוספיט גיימס למשל כולם לבושים בטייצים שונים שבהם גם מתאמנים, ואני בספק אם אתה יכול לקרוא לקרוספיט גיימס בדיחה. בטח שביחס לתחרויות PL בארץ.

ומה הבעיה בלתת אפשרות להגיע באיזה לבוש שבא לך, כל עוד הוא צמוד מספיק, וזה יהיה לשיקולו של השופט (ואז לא להוציא כסף לא מבוטל על חליפה הזויה שאתה יכול ללבוש רק למטרת התחרות)?
בקרוספיט גיימס למשל כולם לבושים בטייצים שונים שבהם גם מתאמנים, ואני בספק אם אתה יכול לקרוא לקרוספיט גיימס בדיחה. בטח שביחס לתחרויות PL בארץ.
לדעתי שני דברים:
1. זה החוקים של התחרויות PL בעולם ו GPA בפרט שנקבעו מתישהו בעבר ואם רוצים לארגן תחרות של איגוד כלשהו בארץ אז צריך להיות כפופים לחוקים האלה.
2. כדי שהשופטים לא יתעסקו עם לבדוק האם הלבוש של כל מתחרה מתאים או לא. ככה זה יותר פשוט, יש סינגלט- מתאים, אין- לא מתאים.

אני לא אומר שתאורתית בלתי אפשרי לעשות את מה שאתה אמרת, אבל כרגע זה המצב ואני פשוט לא חושב שזה כל כך הזוי ו"בדיחה"

ראיתי לפני כמה ימים חלק מהקרוספיט גיימס 2013-2014 וזה נראה פשוט בדיחה משהו לא נורמאלי

אגב מבחינתי לא היה הבדל לבוא עם טייץ או עם סינלגלט כי את שניהם הייתי צריך לקנות, אז מה זה משנה? בכל מקרה יש לבוש רשמי כלשהו

אגב מבחינתי לא היה הבדל לבוא עם טייץ או עם סינלגלט כי את שניהם הייתי צריך לקנות, אז מה זה משנה? בכל מקרה יש לבוש רשמי כלשהו
אלא אם כן אתה מסקביט בטייץ' כמו אנשים פה

אלא אם כן אתה מסקביט בטייץ' כמו אנשים פה
וואלה, אז אם אתה מתאמן עם סינגלט אז יש לך אותו כבר ולא צריך לקנות 😃 דיברתי עליי ספציפית.
בכל מקרה זה הספורט וזה החוקים, אם מישהו מתכוון לבוא לתחרויות אז זה השקעה לא כזאת גדולה בהתחשב בשזה שאין סיבה שהסינגלט לא יחזיק שנים אחר כך. מי שרוצה לבוא פעם אחת להתנסות אז אפשר לנסות להשאיל ממישהו או לקנות ואז למכור כאן

וואלה, אז אם אתה מתאמן עם סינגלט אז יש לך אותו כבר ולא צריך לקנות 😃 דיברתי עליי ספציפית.
בכל מקרה זה הספורט וזה החוקים, אם מישהו מתכוון לבוא לתחרויות אז זה השקעה לא כזאת גדולה בהתחשב בשזה שאין סיבה שהסינגלט לא יחזיק שנים אחר כך. מי שרוצה לבוא פעם אחת להתנסות אז אפשר לנסות להשאיל ממישהו או לקנות ואז למכור כאן
איפה ראית שאמרתי שאני מתאמן עם סינגלט? אני בד"כ מתאמן עם מכנס של נייקי מאוד אורירי ונוח ככה זה לא מפריע

איפה ראית שאמרתי שאני מתאמן עם סינגלט? אני בד"כ מתאמן עם מכנס של נייקי מאוד אורירי ונוח ככה זה לא מפריע
לא דיברתי עליך, זרקתי דוגמה.. אני לא ראיתי מישהו במכון עם סינגלט, האמת שחשבתי לבוא פעם סתם לראות מבטים של אנשים חח

לא דיברתי עליך, זרקתי דוגמה.. אני לא ראיתי מישהו במכון עם סינגלט, האמת שחשבתי לבוא פעם סתם לראות מבטים של אנשים חח
לא ממש.. ראיתי פעם מישהו מתאמן עם חליפה של באנצ'

לא ממש.. ראיתי פעם מישהו מתאמן עם חליפה של באנצ'
חולצת לחיצה אתה מתכוון? אולי התכונן לתחרות בנץ' עם ציוד? כי אני לא רואה סיבה אחרת להתאמן עם זה

חולצת לחיצה אתה מתכוון? אולי התכונן לתחרות בנץ' עם ציוד? כי אני לא רואה סיבה אחרת להתאמן עם זה
אין לי מושג.. אבל הוא לא סתם הוא נראה ליפטר שמתאמן הרבה זמן

ז״א שאם אתה מתחרה רק בבאנצ׳ מותר לך עם ציוד?
אני לא יודע איך זה בתחרות הקרובה, במרץ כנראה שהיה מותר. אבל כנראה שזה היה מקצה אחר, כלומר היה RAW BP והיה EQUIPPED BP הוא פשוט היה היחיד ב EQUIPPED

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 28/06/15 - בנץ' + XTEND ולא הגזמתי בהעמסה!

שבוע 4 יום 1
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 93.4
ירידה משקילה קודמת - 0.4-
ירידה סה"כ - 4.0
משקל מטרה - 75

בנץ' 1X6X102.5 2X5X107.5 2X4X115
לחיצה בדאמלים 1X8X30 1X8X40 1X6X40
הנפות לצדדים 3X8X14
יד אחורית בקאבלים 3X8

20 דקות אופניים

טוב אז קודם כל אני שמח שהעמסה הזאת עברה בשלום ועליתי רק 400 גרם מאז, שגם אותם לא בדיוק עליתי כי שתיתי XTEND במהלך האימון שזה היה משהו כמו 400 מ"ל מים בערך אם לא יותר אז תאכלס לא עליתי משקל אפילו.
הXTEND היה טעים רצח!! לא יודע אם הוא עזר או לא (כנראה שלא) אבל בלי סוכר רק BCAA ופשוט אפשר לשתות את זה כמו מיץ וזה יוצא ממש ממש טעים!

הבנץ' היה סבבה סטים לא היו כבדים מדי ואני מרגיש שאני מסוגל להתקדם בחיטוב בזמן שאני מוריד משקל! חזרתי לעבוד עם השיטה של ALLAN ולא עם כף רגל מלאה כי הרגשתי שיפור בגב, אם אני אראה שהמצב מדרדר אני אוריד את זה אבל בינתיים אחרי שבוע הכל בסדר.

ה6 חזרות בסט דאמבלים היה כי אני פשוט לא רגיל לדאמבלים ורק אימון שני שאני לוחץ בדאמבלים. כנראה עוד כמה אימונים אני בכל מקרה אפסיק לגמרי כי 40 קילו זה הדאמבלים הכבדים ביותר בטכניון והם יהיו קלים בשבילי בקרוב.

כל הספסלים היו תפוסים ולא היה לי כוח לחכות אז עשיתי יד אחורית בקאבל, גם ככה זה לא באמת משנה איפה אני עושה יד אחורית אז זרמתי.

מצפה השבוע לרדת מתחת ל92 קילו לפני ההעמסה הבאה ואני מאוד מרוצה מהקצב עכשיו! חייב לסיים שבוע 4 עם ירידה סה"כ של יותר מ5 קילו!! מה שאני ממש אוהב בחיטוב הזה הוא שאני ממש לא סובל מהתזונה ואני אוהב כל מה שאני אוכל ולא סובל מרעב בכלל!

אימון הבא יום שלישי בערב
הרמת מוט לחזה 3X8
מתח 3X8
בייספס 3X8

יום טוב לכולם!!

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית