הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
קיבלת מוניטין על השקעה 😃

לרוב אני לא מרגיש רעב כנראה בגלל כמות החלבון הגדולה שאני צורך אבל כמות הקלוריות אצלי לא ממש גבוהה ולמרות שאני לא מרגיש רעב יש לי קבוע חלומות בלילה על איך שאני אוכל מתוק והורס לעצמי את הדיאטה וזה סימן שהגוף שלי כן רעב למרות שאני לא מרגיש את זה אבל בינתיים אני מתחזק בבנץ' בזמן ירידה במשקל אז אני לא עושה עם זה כלום.
ותודה 😃
באימון הבא תוסיף לדעתי במקום חתירה לכתפיים תעשה עוד תרגיל לגב שיהיה פרופורציה בין משיכות ללחיצות זה יקדם אותך !
ומשקל יפה מאוד בבנצ

nkmpk.jpg

באימון הבא תוסיף לדעתי במקום חתירה לכתפיים תעשה עוד תרגיל לגב שיהיה פרופורציה בין משיכות ללחיצות זה יקדם אותך !
ומשקל יפה מאוד בבנצ
תודה! ובעקרון יש בתוכנית פרופורציה בין משיכות ללחיצות פשוט היא מיועדת ל4 אימונים בשבוע ואני יכול לשרוד רק 3 אז אני אשנה אותה אבל כנראה רק את אימון C שבו אני אוסיף עוד תרגיל לגב ותרגיל ליד קדמית.

nkmpk.jpg

תודה! ובעקרון יש בתוכנית פרופורציה בין משיכות ללחיצות פשוט היא מיועדת ל4 אימונים בשבוע ואני יכול לשרוד רק 3 אז אני אשנה אותה אבל כנראה רק את אימון C שבו אני אוסיף עוד תרגיל לגב ותרגיל ליד קדמית.
מצויין מקס בסוף תשקול 80 ותלחץ 140

לרוב אני לא מרגיש רעב כנראה בגלל כמות החלבון הגדולה שאני צורך אבל כמות הקלוריות אצלי לא ממש גבוהה ולמרות שאני לא מרגיש רעב יש לי קבוע חלומות בלילה על איך שאני אוכל מתוק והורס לעצמי את הדיאטה וזה סימן שהגוף שלי כן רעב למרות שאני לא מרגיש את זה אבל בינתיים אני מתחזק בבנץ' בזמן ירידה במשקל אז אני לא עושה עם זה כלום.
ותודה 😃
הכל בזכות הטונה והפטריות!

הלוג היחיד שגורם לילדי קוביות לגדל כרס?

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 30/06/15 - שברנו את מחסום ה93!!

שבוע 4 יום 3
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 92.8
ירידה משקילה קודמת - 0.6
ירידה סה"כ - 4.6
משקל מטרה - 75

מתח 1X10 2X8
הרמת מוט לצוואר 3X8X41
בייספס עם דאבליו 3X8X41

אופניים 20 דקות

טוב אז קודם כל סוף סוף אחרי שבועיים של תקיעה ב93 בעקבות העמסה לקויה התקדמתי!! למרות שאני ממש לא בקצב שציפיתי להיות בו בתחילת החיטוב אני עדיין מבסוט מההתקדמות כי אני לא סובל מהתזונה ויורד במשקל בלי להחלש ואפילו להתחזק!!
מקווה בשקילה של יום חמישי לשקול כבר באזור ה92.4 ולהגיע ל5 קילו ירידה ב4 שבועות הראשונים אז אני אהיה מבסוט לגמרי!
האימון הזה היה קליל יחסית לבנץ' אז אין הרבה מה להגיד עליו, אין לי מטרה להיות מפלצת בייספס אז אני לא מנסה לתת לחלפון פייט על משקלי עבודה לבייספס, למרות שאם הייתי ממש רוצה הייתי עוקף אותו תוך שבוע 😃
אימון הבא אני מצלם בנץ' 122.5 לזוג עם כף רגל מלאה על הרצפה! אומנם זה לא PR כי צילמתי כבר רביעיה עם 120 אבל זה יהיה עם משקל יותר גבוה ובטכניקה קשה יותר כי הטווח תנועה גדל בכף רגל מלאה על הרצפה.
עד התחרות צריך לרדת לפחות ל90 קילו כי אני חייב להכנס לקטגוריה.

קצת מעבר לאימון, הכנתי היום PRE WORKOUT עם XTEND, בטא אלנין, קריאטין וכדור קפאין. לדעתי עבד מצוין הגשתי מאוד אנרגטי באימון.
בנוסף, אני מאוד מאוכזב מעצמי כי לא הצלחתי לגרום לעצמי להמשיך לגדל את הזקן והורדתי אותו... סליחה לכל מי שהאמין בי :(

אימון הבא
בנץ' 2X3X115 2X2X122.5 1XNEGX135
מקבילים 3X8X10
מתח 3X8

שיהיה בהצלחה!

קרא את שאר עדכון הלוג...
הלוג היחיד שגורם לילדי קוביות לגדל כרס?
בהחלט!

pre workout וכדורי קפאין?
תעשה טקסס לבייספס 🤣

20 דקות אופניים!!!
@White Walker אתה חלש לעומת מקס 😆
הזקן מדכא אבל נסלח. 👎
@Majin Buu יש לך מתחרה. 🤣

זה טרייפה. התכוונתי למה שמת כדורי קפאין בפרה וורקאווט

זה טרייפה. התכוונתי למה שמת כדורי קפאין בפרה וורקאווט
כי זה לא פרי וורקאוט "קנוי" זאת פורמולה שאני בניתי ואחד מהמרכיבים שלה הוא כדור קפאין

צריך קדם אימון רק כדי לקום מהספה בבית.
למען האמת מאז שהתחלתי דל פחמימה אני לוקח כדור קפאין לפני כל יום לימודים ולפני זה לא הייתי צורך קפאין מעבר לצורך ב"קדם אימון". אני לא יודע איזה חלק מהדיאטה גורם לי להיות ישנוני יותר אבל כשאני אסיים את הספר של לייל אני כנראה אדע 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית