- פותח/ת השרשור
- #1,621
באיזה שעה? אני לומד עד 4 אז לא יכול לבוא לפני. צריך להרביץ קצת לאלון שהוא לא בא בערב.מחר בצהריים כי המזכירות זה חרא ואני חייב לבוא בצהריים.
אני מביא גם את אלון ואריאל איתי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באיזה שעה? אני לומד עד 4 אז לא יכול לבוא לפני. צריך להרביץ קצת לאלון שהוא לא בא בערב.מחר בצהריים כי המזכירות זה חרא ואני חייב לבוא בצהריים.
אני מביא גם את אלון ואריאל איתי
אהם משהו בסביבות 2-3 כי המזכירות נסגרת ב4.באיזה שעה? אני לומד עד 4 אז לא יכול לבוא לפני. צריך להרביץ קצת לאלון שהוא לא בא בערב.
😅אני מתפלא אם מישהו בפורום הזה היה אי פעם באזור ה70 קילו.
יש מצב ניפגש מחראהם משהו בסביבות 2-3 כי המזכירות נסגרת ב4.
בכ"מ נבוא ביום ראשון בערב.
(אני מקווה)
אז מתי לבוא 2, 3?יש מצב ניפגש מחר
אני לא מאשר את זה!!! אני צריך ספורט לבנץ' :(יש מצב ניפגש מחר
אני למדתי להתאמן בלי ספוטר.אני לא מאשר את זה!!! אני צריך ספורט לבנץ' 😭
אז מתי לבוא 2, 3?
אני לא בטוח עוד מתי אני בא. יש לי מבחן עד 12, אחרי זה נראה לפי המצב רוח...אני לא מאשר את זה!!! אני צריך ספורט לבנץ' 😭
*ספוטרספורט
בהצלחה בלעשות נגאטיב בנץ' עם 135 קילו בלי ספוטר...אני למדתי להתאמן בלי ספוטר.
#thuglife
קרדיו בבנץ 😆*ספוטר
Yoloבהצלחה בלעשות נגאטיב בנץ' עם 135 קילו בלי ספוטר...
@Tank ? לא חשבתי שבלוג שלך צריך לתייג אותך 😆מקס, רוצה לבוא ישר אחרי הלימודים בסביבות 4?
Fabulous only.אז אני מבין שכל המקובלים מתאמנים בטכניון?
גזענותFabulous only.
המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: בשעות האחרונות מתנהלים בנשר חיפושים אחרי כריסטופר בביצ'ב בן ה-10, שנעלם סמוך לשעה 10:00 מקייטנה בשכונת רמות יצחק. כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש להתקשר למוקד 100Fabulous only.
מה חיים? 😳גזענות
המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: בשעות האחרונות מתנהלים בנשר חיפושים אחרי כריסטופר בביצ'ב בן ה-10, שנעלם סמוך לשעה 10:00 מקייטנה בשכונת רמות יצחק. כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש להתקשר למוקד 100
*אחר
אתה גר בנשר. מסתבר שהוא לא שומם כמו שחשבתימה חיים? 😳
זאת לא הפואנטה אני לא הבנתי את מי זה מעניין שאיזה ילד נעלם חחחאתה גר בנשר. מסתבר שהוא לא שומם כמו שחשבתי
ילד חראזאת לא הפואנטה אני לא הבנתי את מי זה מעניין שאיזה ילד נעלם חחח
תודה מותק 🤭ילד חרא