עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא בסט אפ רואים שהשכמות מכווצות וקשת יפה, אבל כשהוצאת את המוט זה נדפק קצת..עכשיו היה פחות כיווץ בגלל שלחצתי עם אולסטארס.
1700 נשמע ממש מעט למשקל שלך. האמת שלדעתי קפצת מהר מדי לקיצוניות כזאת של דל פחמימה עם 1700 קלוריות. פשוט כשהחיטוב מתחיל להיתקע אין ממש לאן לרדת מכאן. זה מה שהבנתי גם כשהתחלתי דל פחמימה עם גירעון גדול, כשהירידה התחילה להיתקע אז אין כל כך מה לעשות וצריך לצאת לנייטרלי בתקופה שהחילוף חומרים יתאזן חזרה.בכל מקרה, אני מעריך שאני על 1700 קלוריות בערך. ההורמונים שלי נדפקו כי עשיתי העמסות קטנות מדי. דודי אמר לי גם שעדיף לי לעשות את זה לפי הספר ואני דאגתי כי עליתי פעם אחת יותר מדי בנוזלים. אולי אני אתחיל לעשות העמסות גדולות אבל פעם ב10 יום במקום פעם בשבוע כדי שאני בכל זאת אתקדם, נראה איך זה יעבוד. בכל מקרה מחר 400 גרם פסטה עם כמה תפוחים ובשר מקווה שיעשה את העבודה.
כה... אני חושב אבל שבינתיים אני יכול לסדר את בבעיות ההורמונים שלי עם העמסה נורמאלית, אחרי שאני אראה איך אני מגיב להעמסה אני כנראה אחליט להעמיס כל 10 יום בצורה טובה. נקווה לטוב, נקפוץ לאכול בזסטי בעזה אחרי המבחן של מחר 😃דווקא בסט אפ רואים שהשכמות מכווצות וקשת יפה, אבל כשהוצאת את המוט זה נדפק קצת..
1700 נשמע ממש מעט למשקל שלך. האמת שלדעתי קפצת מהר מדי לקיצוניות כזאת של דל פחמימה עם 1700 קלוריות. פשוט כשהחיטוב מתחיל להיתקע אין ממש לאן לרדת מכאן. זה מה שהבנתי גם כשהתחלתי דל פחמימה עם גירעון גדול, כשהירידה התחילה להיתקע אז אין כל כך מה לעשות וצריך לצאת לנייטרלי בתקופה שהחילוף חומרים יתאזן חזרה.
בכל מקרה לגבי עליית משקל מספר ימים אחרי העמסה, זה לא משהו שאמור להדאיג אותך כי זה נוזלים שיורדים תוך כמה ימים, אבל אתה יודע את זה 😃
Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:
עדכון לוג: 09/07/15 - לא מרוצה מהירידה אבל הבנץ' היה בסדר
במקבילים חשבתי שאני אצליח לעקוף את דניאל
קרא את שאר עדכון הלוג...
כה אתה חזק מדי בשבילי 🤬moi?
כה אתה חזק מדי בשבילי 🤬
מקס רוצה לעקוף את כולם בהכל, אבל אם הוא לא מצליח הוא רוצה לעקוף לפחות מישהו במשהו 😃moi?
פוטנציאלית יכולה להיות לנו תחרות אבל אני עושה מקבילים עכשיו רק אחרי בנץ' נורא כבד אז אין סיכוי לתחרות כרגע... אני אתקדם לאט לאט וכשאסיים את התוכנית הזאת אודיע לך 😃חח רצית לקפוץ ישר ל55 קילו?
וזה אומר שיש לנו תחרות? 😁
אתה מכיר אותי יותר טוב מכולם 😍מקס רוצה לעקוף את כולם בהכל, אבל אם הוא לא מצליח הוא רוצה לעקוף לפחות מישהו במשהו 😃
פוטנציאלית יכולה להיות לנו תחרות אבל אני עושה מקבילים עכשיו רק אחרי בנץ' נורא כבד אז אין סיכוי לתחרות כרגע... אני אתקדם לאט לאט וכשאסיים את התוכנית הזאת אודיע לך 😃
אתה מכיר אותי יותר טוב מכולם 😍
רגע אבל אתה שוקל איזה 10 קילו יותר מדניאל, זה אומר שאתה אמור לעשות 10 קילו פחותפוטנציאלית יכולה להיות לנו תחרות אבל אני עושה מקבילים עכשיו רק אחרי בנץ' נורא כבד אז אין סיכוי לתחרות כרגע... אני אתקדם לאט לאט וכשאסיים את התוכנית הזאת אודיע לך 😃
רגע אבל אתה שוקל איזה 10 קילו יותר מדניאל, זה אומר שאתה אמור לעשות 10 קילו פחות
פאק... אני חלש :(גם אני חביבי, ה-55 צולם אחרי סינגל עם 130 ושלשה עם 115
לא. זה אומר שאני שמן...רגע אבל אתה שוקל איזה 10 קילו יותר מדניאל, זה אומר שאתה אמור לעשות 10 קילו פחות
מקס ללחוץ 125 ב1700 קלוריות אני לא יודע אם כולם היו מצליחים את זה חחפאק... אני חלש 😭
לא. זה אומר שאני שמן...
ממש לא.1. האם העלאת ווליום הוא תמיד הפתרון לתקיעה בתוכניות כוח בסיסיות?
להוסיף ווליום זה לא כל כך מסובך, השאלה היא רק האם, מתי ולמה לעשות את זה. כל ילד בכיתה א' יכול להגיד לך להוסיף עוד 2 סטים. הבעייה היא לא לדעת איך להוסיף נפח.2. למה האופציות שהוא נתן להוספת ווליום לא תואמות את העולם האמיתי?
זה הדבר היחיד שהוא הסביר שם טוב, וגם ההסבר שלו חלקי, אבל לפחות לא שגוי.3. האם אתה מסכים עם העקרון ששרירים גדולים יותר = יותר כוח?
תודה רבה על התשובות 😃ממש לא.
להוסיף ווליום זה לא כל כך מסובך, השאלה היא רק האם, מתי ולמה לעשות את זה. כל ילד בכיתה א' יכול להגיד לך להוסיף עוד 2 סטים. הבעייה היא לא לדעת איך להוסיף נפח.
זה הדבר היחיד שהוא הסביר שם טוב, וגם ההסבר שלו חלקי, אבל לפחות לא שגוי.
אין שקילה היום, חבל לעשות שקילה ביום העמסה סתם יבאס אותי.
סקוואט 3X8X50
הנפת מוט לסנטר 3X8X38
צ'ין אפס 2X8 1X7
בייספס 1X6X38
הבוקר התחיל עם מבחן מעצבן בכתיבה מדעית שהלך סבבה, אחר כך התחלתי את יום ההעמסה שלי במרכז זיו בחיפה עם 2 דאבל מק בורגרים והיה ממש טעים ומילה אותי בצורה מפחידה. אחר כך בזמן שהמשכתי את טיולי לעבר השופרסל לעשות קניות לשבת חשבתי לעצמי לגבי התוכנית שלי והגעתי למסקנה חשובה בעקבות הקריטריונים הנ"ל:
1) התוכנית שלי מיועדת ל4 פעמים בשבוע אבל אני מבצע אותה ל3 כי אני מתעייף
2) ההעמסות שלי הן ביום שישי, ביום שבו אמור להיות האימון התיאורטי הרביעי
3) לייל מקדונלד ממליץ בחום לעשות אימון ביום העמסה
4) אחרי הדאבל מק הרגשתי יותר אנרגיות מכל פריוורקאוט או קפאין ששתיתי אי פעם
אחרי שחשבתי על זה הגעתי למסקנה שאני אתן נסיון להחזיר את האימון הרביעי בזמן שאני מוסיף פחמימה להעמסות בתקווה שזה יעזור לי לשמור על מסת שריר ולא לטפס יותר מדי בנוזלים במהלך ההעמסה.
נעבור לאימון,
היה לי דיון לפני כשבועיים עם יוני זארך לגבי תאוריה שהייתה לי לגבי הטריגר של הפציעה שלי ולגבי כך שהיי באר סקוואט מקטין את כאבי הפציעה משמעותית ושאני אנסה לבצע סקוואטים בטכניקה הזאת. אומנם הרגשתי את הפציעה היום אך ממש מעט כנראה גם בעקבות התיאוריה שלי בנוגע לשינוי הטכניקה וגם בגלל משקל העבודה הנמוך, למרות שבלואו באר הכאבים חזקים גם במשקל גוף אז כנראה זה קשור יותר לטכניקה וכנראה צדקתי בהערכה שלי לגבי הטריגר. בינתיים נשאיר את הסקוואט באימון הרביעי ונשאיר את האימון הרביעי ביום שישי ואם יהיה צורך להוריד את הסקוואט או האימון הרביעי אני אעשה אדפטציה בהתאם מאוחר יותר.
את כל שאר התרגילים ביצעתי בנפח נמוך יותר מבאימון השני כי לא ישנתי טוב בלילה וגם עשיתי את האימון אתמול מאוחר בערב, להבא האימון של יום חמישי יבוצע אחה"צ על מנת לבוא מוכן יותר ליום שישי. היום נמשיך את ההעמסה עם 200 גרם חזה עוף ו200 גרם פסטה.
אימון הבא ראשון בערב בנוהל מקווה שיהיה בסדר.
שבת שלום לכולם
חחח כה אני יודע שזה מפתיע 😃סקוואט?!?! כשראיתי שעשית סקוואט הסתכלתי פעמיים אם זה הלוג שלך