הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
שמעתי שאתה לא יכול לקבל באן בכספ

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 12/07/15 - הרפתקאות מקס הגריאטרי 2

שבוע 6 יום 1
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 92.6
ירידה משקילה קודמת - 0.6-
ירידה סה"כ - 4.8
משקל מטרה - 75

בנץ' פרס - 2X5X110 2X3X117.5 1X3X120
הנפות לצדדים 3X8X14
דאמבל מאחורי הראש טרייספס 3X10X14

אופניים 20 דקות

קודם כל,עליה מתוכננת מההעמסה אז אין עם זה בעיה. יש לי בעיה בכללי עם קצב הירידה שלי במשקל. אחרי 5 שבועות תכננתי לפחות לגרד את ה7 קילו ואני עדיין ב4.8 עם התקדמות ממש איטית. אני מרגיש שהעמסות גדולות עובדות עליי יותר טוב מהעמסות קטנות אבל העמסה פעם בשבוע מעכבת לי מאוד את התוצאות. מהיום אני מוריד את ההעמסה השבועית להעמסה של פעם בשבועיים ואראה איך תהיה ההתקדמות עד יום שישי שבעוד שבוע עם הפסקה מההעמסה. המטרה היא בשבועיים הקרובים עד להעמסה הבאה לרדת 2 קילו מעכשיו למשקל של 90.6. נראה איך ילך 😃

בנוגע לאימון, לצערי גופי הגריאטרי התחיל לתקוף אותי שוב בשבועיים האחרונים. מסתבר שהגוף שלי לא אוהב שנותנים לו ללחוץ משקל כבד לטווח חזרות נמוך פעמיים בשבוע והחליט להגיב לכך במתיחה סימטרית בכתף הקדמית בשני הכתפיים שלי כמעט באותו המקום! זאת מתיחה שכואבת גם בלחיצות עם מוט ריק. ההמלצה שקיבלתי מהגורו הייתה להפסיק לחיצות כבדות לשני אימוני הבנץ' הקרובים (חמישי וראשון) וללחוץ עד 60 קילו, ולראות איך המתיחה מגיבה לזה. אולי אפצה קצת בתרגילים אחרים כל עוד הם לא מפעילים לחץ על הכתף הקדמית, שזאת גם הסיבה שהורדתי מהאימון בינתיים לחיצות עם דאמבלים כי לחיצות עם דאמבלים מבוצעות לטווח תנועה גדול יותר מלחיצות רגילות ורק מפעילות עוד יותר לחץ על הכתף הקדמית ומגדילות את המתיחה.

זה בעקרון מה שהיה לי לספר על היום, חוץ מזה ממשיך בשגרה, אז כמו שאמרתי, מפסיק ללחוץ ומתכנן לרדת ל90.6 עד יום שישי הבא.

אימון הבא שלישי בערב:
מתח 3X8
הנפת מוט לסנטר 3X8
בייספס 3X8

אופניים 20 דקות

שיהיה בהצלחה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

אולי עכשיו תתחיל לפמפם בייספס?

גופך הגיריאטרי אינו תומך באימונים כלל.

אולי עכשיו תתחיל לפמפם בייספס?
נשבע לך שעם כל הפציעות בסופו של דבר אני אעבור למשקל גוף + בייספס עם אלמנטים של STREET WORKOUT. אולי בסוף החיטוב אעשה גם דגל 🤣🤣
גופך הגיריאטרי אינו תומך באימונים כלל.
אני עוד הבר מזל במשפחה. אנחנו משפחה של גריאטרים ואח שלי לא מתאמן כבר יותר משנה בגלל פציעת כתף שנגרמה בעקבות פציעה ישנה של דד ליפט והוא בכלל לא יכול להתאמן כנראה לעוד הרבה מאוד זמן כי רק להרים את היד שתקביל לרצפה כואב לו.

נשבע לך שעם כל הפציעות בסופו של דבר אני אעבור למשקל גוף + בייספס עם אלמנטים של STREET WORKOUT. אולי בסוף החיטוב אעשה גם דגל 🤣🤣
לא ראיתי שכל ה SW הם ילדי קוביות
אני לא אתפלא אם אצטרך להחזיר אותך בתשובה

לא ראיתי שכל ה SW הם ילדי קוביות
אני לא אתפלא אם אצטרך להחזיר אותך בתשובה
כה אה. אני עכשיו כבר מתפלל ללוציפר שיפסיקו הכאבים בכתפיים. בבקשה לוצי אל תיקח ממני את תרגיל הבסיס היחיד שאני עוד יכול לבצע :(
לאחר חשיבה רבה הגעתי למסקנה שגופי הגריאטרי לא תמוך בבנץ' דו שבועי לטווח חזרות נמוך. אני פורש מתוכנית הבנץ' שעבדתי בה ומתחיל לעבוד במתכונת AB תלת שבועית, כי אני מעוניין להוסיף בנץ' לינארי וסקוואט 1וחצי שבועי וזה לא יהיה נוח במתכונת FBW, ואין כנראה לגוף שלי את היכולת להתאושש מ4 אימונים בשבוע, לפי התגובה של הכתפיים שלי לפחות.

בכל מקרה האימון יראה כך:
A:
בנץ' 5X5 לינארי
פרפר בדאמבלים / קאבל קרוס 3X10
הנפות לצדדים 3X8
תרגיל יד אחורית שלא תפוס 3X8
B:
סקוואט קל 4X8
מתח 3X8
הרמת מוט לסנטר 3X8
בייספס עם דאבליו 3X10

אין צורך לתת ביקורת לתוכנית, היא מעולה לתנאים שלי, לפציעות שלי ולצרכים שלי כרגע.

עד סוף השבוע אבצע אימוני התאוששות קלים בתקווה שהפציעה בכתפיים תעבור ושבוע הבא נתחיל את העבודה בFBW.
מחר אעשה תוכנית בסגנון הB עם פחות נפח.

נראה כיאלו העתקת את התוכנית שלי אבל החסרת תרגיל או שניים

נראה כיאלו העתקת את התוכנית שלי אבל החסרת תרגיל או 7
תיקנתי אותך. ובניתי את התוכנית לפי מה שראיתי שעבד עליי ומה שאני יכול לבצע לא הסכלתי בכלל על התוכנית שלך חח

תיקנתי אותך. ובניתי את התוכנית לפי מה שראיתי שעבד עליי ומה שאני יכול לבצע לא הסכלתי בכלל על התוכנית שלך חח
בהצלחה בתוכנית מקס
אתה עדיין מתכוון להתחרות ?

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 13/07/15 - אני לא חכם במיוחד

זוכרים שהתלוננתי שאני לא יורד במשקל? החלטתי לנסות לחשב קלוריות פעם ראשונה בעקבות ההערה של לייל שטוען שהרבה נוטים לאכול יותר מדי בלי לשים לב, ומה קרה? בדיוק מה שלורד לייל אמר קרה!

החישוב שלי הביא אותי לכמות הבאה (ללא חישוב ירקות שיוסיף עוד כ50 קלוריות שרובן מפחמימה:
200 גרם חלבון
116 גרם שומן
5 גרם פחמימה
1904 קלוריות

אז בעצם אני כמעט ולא נמצא בגרעון קלורי למרות שחשבתי שאני בקושי אוכל... מצחיק ביותר. מחר הולך לצמצם את הכמות ב200 על ידי הורדת 2 פרוסות גבינה + חלק מהטחינה והזיתים בתקווה לסדר את המצב.

התפריט שלי כרגע נראה ככה:

בוקר - חביתה מ3 ביצים, פטריות, 2 פרוסות גבנ"ץ וסקופ חלבון
צהריים - 200 גרם חזה עוף עם 5 כפיות טחינה ו10 זיתים
ערב - חביתה מ3 ביצים, טונה אחת, 2 פרוסות גבנ"ץ וסקופ חלבון

למי שיש רעיון מאיפה להוריד אשמח לקבל ביקורת!

קרא את שאר עדכון הלוג...

תפריט זוועתי ולא מגוון..
תוריד סקופ אחד של חלבון, ו3 ביצים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית