עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תפריט זוועתי ולא מגוון..
תוריד סקופ אחד של חלבון, ו3 ביצים
א. למה אתה עושה רק 3 ארוחות ביום. תעבור ל4-5 ארוחות אתה תהיה הרבה פחות רעב והרבה פחות עצבני.
ב.תגוון קצת הייתי נחנק מתפריט כזה.
זה כי אמרת שעד עכשיו לא היית כמעט בגירעון קלורי. 🙄אין לי בעיה של רעב
אחרי כמה נסיונות התחלתי לאהוב טחינהממתי אתה אוכל טחינה
טחינה זה אלוהיאחרי כמה נסיונות התחלתי לאהוב טחינה
לדעתי זה ממש מעט קלוריות ועלול לתקוע אותך בהמשך כי פשוט לא יהיה לאן לרדתטוב לאחר צמצום ושינויים ככה התפריט שלי נראה:
27 גרם פחמימה
184 גרם חלבון
91 גרם שומן
1700 קלוריות
ועוד קצת קלוריות מפטריות שלא חישבתי משהו שולי כמו 20 קלוריות
הארוחות יראו ככה:
בוקר : פרוסת לחם עם טונה בשמן + 2 פרוסות גבינה צהובה עם סקופ חלבון ומלפפון
צהוריים : 200 גרם חזה עוף עם 5 כפיות טחינה ו10 זיתים + עכבניה
ערב : חביתה מ3 ביצים עם פטריות וסקופ חלבון
נראה סביר עכשיו? החלטתי לא להוריד את הסקופ חלבון כי אני צריך להשאר על חלבון גבוה לדיאטת קטו.
@yujinius
@Ori.S
@White Walker
תודה
ננסה ונראה. בינתיים על ה1900+ שגם זה היה לא מדויק במיוחד כי לפעמים הייתי רעב וטרפתי איזה 10 כפיות טחינה לא הייתה התקדמות משמעותית מאז הורדת הנוזלים ההתחלתית. אני חושב שאני אתן שבוע נסיון ממחר על 1700 ונראה מה התוצאהלדעתי זה ממש מעט קלוריות ועלול לתקוע אותך בהמשך כי פשוט לא יהיה לאן לרדת
הבנתי, טוב תנסה, אם אני אראה אותך עם רעב מטורף בעיניים אני אדע שהתחלת 😃ננסה ונראה. בינתיים על ה1900+ שגם זה היה לא מדויק במיוחד כי לפעמים הייתי רעב וטרפתי איזה 10 כפיות טחינה לא הייתה התקדמות משמעותית מאז הורדת הנוזלים ההתחלתית. אני חושב שאני אתן שבוע נסיון ממחר על 1700 ונראה מה התוצאה
יש לי תאוריה שנובעת מביולוגיה, שלפיה חיה רעבה בדרך כלל עצבנית יותר עם יותר מוטיבציה להשיג את הטרף. זה אומר שאם אני אהיה רעב יותר הרייג' שלי יהיה חזק יותר, וכפי שאתה יודע כל ההצלחות שלי מבוססות על רייג', מה שאומר שאני אצליח לשבור PRים דווקא כשאני אוסיף לגרעון הקלורי!הבנתי, טוב תנסה, אם אני אראה אותך עם רעב מטורף בעיניים אני אדע שהתחלת 😃
מקס=חיה רעבה? 😕יש לי תאוריה שנובעת מביולוגיה, שלפיה חיה רעבה בדרך כלל עצבנית יותר עם יותר מוטיבציה להשיג את הטרף. זה אומר שאם אני אהיה רעב יותר הרייג' שלי יהיה חזק יותר, וכפי שאתה יודע כל ההצלחות שלי מבוססות על רייג', מה שאומר שאני אצליח לשבור PRים דווקא כשאני אוסיף לגרעון הקלורי!
אני לא אגיב כדי לשמור לך על אפקט הפלסיבו שיצרת לעצמך ושתעשה PRים.יש לי תאוריה שנובעת מביולוגיה, שלפיה חיה רעבה בדרך כלל עצבנית יותר עם יותר מוטיבציה להשיג את הטרף. זה אומר שאם אני אהיה רעב יותר הרייג' שלי יהיה חזק יותר, וכפי שאתה יודע כל ההצלחות שלי מבוססות על רייג', מה שאומר שאני אצליח לשבור PRים דווקא כשאני אוסיף לגרעון הקלורי!
כשאני רעב עדיף לא להתקרב אליי אלה אם יש לך סנדוויץ' ביד.מקס=חיה רעבה? 😕
ד"א זאת גם אחת הדרכים שבזכותה אני משיג פיארים. אין לך מושג איך זה כשאתה נכנס מתחת למוט של 120 קילו בנץ' עם הרגשה שהוא יהיה קליל. זה באמת עוזר!אני לא אגיב כדי לשמור לך על אפקט הפלסיבו שיצרת לעצמך ושתעשה PRים.
זה טוב לא כל אחד יכול ליצור לעצמו כאלו דברים. 😃ד"א זאת גם אחת הדרכים שבזכותה אני משיג פיארים. אין לך מושג איך זה כשאתה נכנס מתחת למוט של 120 קילו בנץ' עם הרגשה שהוא יהיה קליל. זה באמת עוזר!
לפי מה שקראתי אצל לייל לא חייב להיות על 0 פחמימה כדי להכנס לקטוזיס, אפשר להכנס גם עם כמות של 20-30 שבה אני נמצא כרגע וזה יעזור לי קצת לשימור אנרגיה ולהרגשה הכללית + לא לאכול טונה בלי כלום... מבחינת לשרוד שיעורים במכינה 0 פחמימה לא מועיל במיוחד... בכל מקרה ניתן נסיון ונדע איך הגוף שלי מרגיש בהבדל של תוספת 20 גרם פחמימה וירידה של 250 קלוריותנראה סבבה, רק שאם אתה רוצה להיכנס לקטוזיס אולי כדאי להיפטר מלחם.. עד כמה שזה נשמע מבאס
הגעתי ל 20-30 ללא לחם או אורז פחמימה כלשהי כזאת..לפי מה שקראתי אצל לייל לא חייב להיות על 0 פחמימה כדי להכנס לקטוזיס, אפשר להכנס גם עם כמות של 20-30 שבה אני נמצא כרגע וזה יעזור לי קצת לשימור אנרגיה ולהרגשה הכללית + לא לאכול טונה בלי כלום... מבחינת לשרוד שיעורים במכינה 0 פחמימה לא מועיל במיוחד... בכל מקרה ניתן נסיון ונדע איך הגוף שלי מרגיש בהבדל של תוספת 20 גרם פחמימה וירידה של 250 קלוריות
שים לב שבשינויים שעשיתי עבדתי בדיוק לפי ההערות שרשמת עכשיו, הורדתי 3 מתוך ה6 ביצים ו2 מתוך ה4 פרוסות גבנ"צ. סלט קשה לי להכין בגלל מחסור זמן אז אני פשוט אוכל ירקות RAW והוספתי אחד לארוחת צהוריים. מה הבעיה בטונה בשמן כשזה טעים יותר ואני צריך להכניס שומן? על זה אין טעם להתחשבן ועדיף להוריד ממקומות אחרים. בדקתי את הקלוריות בפטריות, רשום 15 קלוריות ל100 גרם ואני צורך כ150 בארוחה. לא משהו משמעותי שצריך לספור לדעתי. תודה על ההערות אבל 😃בביצים יש המון קלוריות ביחס ל״מה שהן נותנות״, כי בוא נודה, ביצים בסופו של יום זה לא כל כך משביע.
כנ״ל גבינות למיניהן, בגביע קוטג׳ אחד יש 25 גרם חלבון מצד אחד, אבל גם 300 קלוריות מצד שני.
סלטים, בסלט גדול יש כלום קלוריות, ומשביע מאוד, ובוא נודה בזה, כמה ירקות לא יהרגו אותך.
אתה יכול לחתוך מראש כמות גדולה ולשקול לך כמות מסויימת כל פעם.
עם אבקת חלבון, להכין פנקייק חלבון / עוגת חנק, אחלה נשנוש, יתרון החנק משביע אותך (גם אם לא משביע עדיין דורש מים בשביל להעביר את היובש, והמים עוזרים לתחושת השובע).
תוסיף ירקות גם בארוחת צהריים, 200 גרם חזה עוף עם טיפה טחינה וזיתים לא משביע אף אחד.
טונה במים ולא בשמן אם לא ברור, יש מספיק מתכונים שהופכים אותה לאכילה.
תבדוק את הקלוריות בפטריות, לכל הפחית, יכול להיות שבסופו של דבר יש שם הרבה קלוריות שלא שמת לב אליהן.
הייתי מציע גם סקיני פסטה, אבל אתה סטודנט שצריך להשקיע את הכסף שלו על דברים יותר חשובים.