הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
שים לב שבשינויים שעשיתי עבדתי בדיוק לפי ההערות שרשמת עכשיו, הורדתי 3 מתוך ה6 ביצים ו2 מתוך ה4 פרוסות גבנ"צ. סלט קשה לי להכין בגלל מחסור זמן אז אני פשוט אוכל ירקות RAW והוספתי אחד לארוחת צהוריים. מה הבעיה בטונה בשמן כשזה טעים יותר ואני צריך להכניס שומן? על זה אין טעם להתחשבן ועדיף להוריד ממקומות אחרים. בדקתי את הקלוריות בפטריות, רשום 15 קלוריות ל100 גרם ואני צורך כ150 בארוחה. לא משהו משמעותי שצריך לספור לדעתי. תודה על ההערות אבל 😃
סלט כמו שהצעתי, אפשר להכין כמות גדולה כשיש זמן ואז פשוט לחלק למנות/לשקול כל פעם.
טונה בשמן יש יותר קלוריות מאשר במים, קלוריות שיכולות להתפנות למקום אחר.
ותנסה את העוגת חנק/פנקייק חלבון, 5 דקות הכנה במקסימום, לכלוך מינימליסטי ויכול אפילו לשמש כתחליף לפרוסת לחם הלא קשורה שהכנסת.

סלט כמו שהצעתי, אפשר להכין כמות גדולה כשיש זמן ואז פשוט לחלק למנות/לשקול כל פעם.
טונה בשמן יש יותר קלוריות מאשר במים, קלוריות שיכולות להתפנות למקום אחר.
ותנסה את העוגת חנק/פנקייק חלבון, 5 דקות הכנה במקסימום, לכלוך מינימליסטי ויכול אפילו לשמש כתחליף לפרוסת לחם הלא קשורה שהכנסת.
אני שונא טונה במים וזה מגעיל אותי אז אני אוותר. ואני אוהב ללעוס מלפפון ועגבניה לבד אז לא רואה טעם לחתוך אותן, במיוחד שזה הוכח מדעית שכל פעולה שמתבצעת על ירק גורמת לאיבוד ויטמיני, כלומר, ככל שתחתוך ירק יותר הוא יאבד מכך יותר ויטמינים.

אני שונא טונה במים וזה מגעיל אותי אז אני אוותר. ואני אוהב ללעוס מלפפון ועגבניה לבד אז לא רואה טעם לחתוך אותן, במיוחד שזה הוכח מדעית שכל פעולה שמתבצעת על ירק גורמת לאיבוד ויטמיני, כלומר, ככל שתחתוך ירק יותר הוא יאבד מכך יותר ויטמינים.
מה חשבת? שאני אוהב טונה במים?
מחר אני אכין לי חביטונה מטונה עם מים ואגיד לך איך יצא ואם אכיל.
בנוגע לירקות, אני מאמין שאני אשרוד אם אחתוך את הירקות, הכי חשוב להאמין.

לא בגירעון קלורי?! אתה שוקל 92!
אני שוקל 81, אני אוכל 2000 ואני בגירעון.

מה חשבת? שאני אוהב טונה במים?
מחר אני אכין לי חביטונה מטונה עם מים ואגיד לך איך יצא ואם אכיל.
בנוגע לירקות, אני מאמין שאני אשרוד אם אחתוך את הירקות, הכי חשוב להאמין.
אני חושב שאני הבן אדם היחידי בעולם הזה שנגעל מטונה בשמן אבל אוהב טונה במים 🥷

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 14/07/15 - חגיגה! ירדנו מה92!! סוף סוף!!

שבוע 6 יום 3
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 91.8
ירידה משקילה קודמת - 0.8
ירידה סה"כ - 5.6
משקל מטרה - 75

פרונט סקוואט 3X8X60
צ'ין אפס+מתח לRM1 - נסיון מוצלח עם 20 קילו. לצערי לא הצלחתי לעבור את מורן אז לא צילמתי
מתח 2X8 1X7
הרמת מוט לסנטר 3X10X37
בייספס במוט דאבליו 3X10X37

טוב אז סוף סוף ירדתי מה92 ואני מרגיש סבבה לגמרי עם ירידה של כ200-300 קלוריות מהתפריט בינתיים. אם אני ארגיש עייף מדי אפצה על זה בהעמסות אבל אני לא חושב שאני אוסיף קלוריות לתפריט שלי כרגע.
לצערי הכאבים בכתפיים לא עוברים עדיין ומורגשים בצורה דיי חזקה אז בנץ' כבד לא יהיה בינתיים. אתייעץ עם יוני לגבי מה כדאי לי לעשות כרגע בנוגע לזה. החלטתי לעבור בינתיים לעבור לפרונט סקוואט אחרי עצה של בחור מהמכון ובטכניקה הזאת אני לא מרגיש בכלל את הפציעה, אז אני אשאר בה בינתיים במשקל נמוך, בתקווה שיום אחד הפציעה תרגיש יותר טוב ואוכל להוסיף משקל. רציתי לסגור 4 סטים אבל נתפס ה4 ראשי וויתרתי על הסט הרביעי.

ניסיתי את המזל שלי בRM1 למתח בתקווה להרים יותר ממורן אבל משקל הגוף הגבוה שלי קצת הגביל אותי בזה והצלחתי מתח סינגל עם 20 קילו ממש בקושי. אולי כשארד יותר במשקל יהיה יותר טוב. אני ממש מעפן בצ'ין אפס אז בצ'ין אפס אפילו לא ניסיתי לעבור את ה15.

שאר האימון היה קליל, קצת ויכוח לגבי פרסים עם כמה חברה מהמכון לגבי הצורך לשים רצועות כף יד בפרס על מנת למנוע כפיפה מיותרת החוצה של מרפק כף היד, אני חושב שאין בזה טעם ושזה לא אמור להגביל אותך בתרגיל ושרצועות כף יד הם ציוד מיותר בפרס אבל יש הטוענים אחרת. בעיה שלהם 😃

נראה איך תרגיש המתיחה ביום חמישי, אולי יקרה נס ואני אוכל בכל זאת ללחוץ כבד. נראה. בכל מקרה עד אז ממשיך במתכונת הAB שבניתי לעצמי.

אימון הבא חמישי בערב:
בנץ' 5X5 לינארי
פרפר בדאמבלים 3X8
הנפות לצדדים 3X8
תרגיל טרייספס כלשהו 3X8

שיהיה בהצלחה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

כשאתה עושה פרס כבד מפרק כף היד שלך לא "נשבר" חזק?

כשאתה עושה פרס כבד מפרק כף היד שלך לא "נשבר" חזק?
הוא כן נשבר אבל ממש לא חזק ולא בצורה שאני מרגיש אותו אפילו. בחיים לא העליתי בדעתי אפילו את האופציה של לשים רצועות כף יד לתרגיל הזה אבל הבחור שהתווכחתי איתו (סיימון) במקרה אמר לי שהוא קרא את SS חמש פעמים אז בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאני אמשיך איתו את הויכוח אחרי שאני אקרא את הספר

הוא כן נשבר אבל ממש לא חזק ולא בצורה שאני מרגיש אותו אפילו. בחיים לא העליתי בדעתי אפילו את האופציה של לשים רצועות כף יד לתרגיל הזה אבל הבחור שהתווכחתי איתו (סיימון) במקרה אמר לי שהוא קרא את SS חמש פעמים אז בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאני אמשיך איתו את הויכוח אחרי שאני אקרא את הספר

כשאני הולך על משקל שבאמת מאתגר אותי, המפרק נשבר חזק, לא משנה כמה אני מנסה לשים לב לזה. גיליתי שבשביל להיות במצב הכי חזק שלי, אני חייב לתת לו להישבר. שמתי לב שזה קורה גם אצל אנשים אחרים.

כשאני הולך על משקל שבאמת מאתגר אותי, המפרק נשבר חזק, לא משנה כמה אני מנסה לשים לב לזה. גיליתי שבשביל להיות במצב הכי חזק שלי, אני חייב לתת לו להישבר. שמתי לב שזה קורה גם אצל אנשים אחרים.
יש מצב. מזמן לא עשיתי פרסים, אבל אני זוכר שגם הPR החזק ביותר שלי שעשיתי באזור אפריל נראה לי שהיה חמישיה עם 75 זה לא היה משקל שבו הרגשתי שאיכשהו שבירת מרפק כף היד מפריעה לי וצריך לעשות עם זה משהו. זה אפילו לא עלה לי בראש. והקטע הוא שהוא טוען שלפי הספר צריך להוריד את המוט עד למתחת לסנטר למתיחה מקסימלית ואני תמיד הייתי מוריד עד נגיעה או כמעט עד נגיעה בחזה עליון ואפילו לפעמים גורם לבאונס (לרוב לא) ופשוט לא אפשרי להוריד פיזית כל כך למטה עם רצועות כף יד שמגבילות את השבירה כל כך. השאלה עד כמה נמוך צריך להוריד והאם ההגבלה הזאת רלוונטית או לא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית