הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
פרונט סקוואט לא כואב?

קח את זה בעדינות עם הסקוואט, לא חייבים בכוח.
עזר לרגליים כמו מכונות שונות גם כואב?

דווקא מאז שהתחלתי לעשות פרונט סקוואט הפציעה מרגישה טיפה יותר טוב. למרות שאני לא יודע אם זה קשור. בינתיים מגביל את עצמי במשקל של 60 קילו. אם עוד 2-3 שבועות יהיה בסדר אתחיל להוסיף לאט לאט משקל ואולי לשלב וריאציות אחרות של סקוואט גם כן.

דווקא מאז שהתחלתי לעשות פרונט סקוואט הפציעה מרגישה טיפה יותר טוב. למרות שאני לא יודע אם זה קשור. בינתיים מגביל את עצמי במשקל של 60 קילו. אם עוד 2-3 שבועות יהיה בסדר אתחיל להוסיף לאט לאט משקל ואולי לשלב וריאציות אחרות של סקוואט גם כן.
ניסית HB?

גובלט סקוואט ניסית?

לדעתי פרונט סקוואט ישרת אחלה את המטרה בינתיים

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 16/07/15 - כל מיני דברים קרו. אולי לטובה אולי לא

שבוע 6 יום 5
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 91.2
ירידה משקילה קודמת - 0.6
ירידה סה"כ - 6.2
משקל מטרה - 75

בנץ' פרוטוקול פציעות 3X25
פרס נסיון לחזור לפיאר = 75X4
דד ליפט 5X5X40
טרייספס בקאבל 3X12

אוקיי קודם כל לפני שאתם פותחים פיות הכל בסדר לא צריך להשתגע לא נפלתי על הראש. בעקרון יש לי מתיחה בכתפיים ובגלל זה על פי המלצה של דר יוסף האח עברתי לפרוטוקול פציעות בבנץ' ולהמנע מכל תרגיל שמפעיל את המתיחה. זה היה מאוד קשה! לא הצלחתי למצוא תרגילים לשרירים שאני אמור לעבוד עליהם היום שבהם המתיחה לא תעבוד והייתי צריך לאלתר. הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא זה שבזמן האחרון הפציעה מרגישה הרבה יותר טוב, ומה שמוזר, זה קרה בדיוק לאחר שהתחלתי לעשות סקוואטים. בכל מקרה, החלטתי לתת נסיון לפרס אחרי שחודשיים בערך לא עשיתי אותו ולראות עד כמה אני קרוב לפיאר שלי, והצלחתי לסגור 4 חזרות עם 75, שזה חזרה אחת פחות, אבל אני כנראה אוכל לחזור לפיאר עם הזמן אם אני אתחיל לעבוד על זה.

בכל מקרה, בגלל שהפציעה התחילה להרגיש יותר טוב ולא היה לי עוד מה לעשות באימון החלטתי לתת גם נסיון לדד ליפטים קלים אחרי שהביאו למכון פלטות של YORK ויש עכשיו עשיריות בגודל של פלטות של 20. נתתי 5 סטים של 5 עם 40 קילו ולדעתי הטכניקה הייתה בסדר. הפציעה כאבה קצת אבל לא יותר מדי. בינתיים לא הולך להשתגע עם תרגילי בסיס, נראה בהמשך השבוע ובשבוע הבא איך האימון של היום השפיע על הפציעה שלי בגב ועל המתיחה בכתפיים.

התזונה הולכת בסדר גמור, הורדתי 300 קלוריות, החלפתי שומן וחלבון ב15 גרם פחמימה ולדעתי זה עוזר לי קצת בהרגשה, אני הולך להשאר על זה אבל בכל זאת בגלל ההורדה המשמעותית אעמיס מחר למרות שתכננתי חד פעמי לוותר על העמסה, ועכשיו נראה לי שאם ירדתי 800 גרם השבוע זה רעיון לא רע לתת העמסה מחר. סוף שבוע הבא אני מקווה לסיים על 90 וקצת, ואז לוותר על ההעמסה הבאה כדי לרדת למתחת ל90 ולרדת לקטגוריה שתכננתי (עד 90).

דרך אגב, למי שמעוניין לדעת, הנורבגי בתחרות של ה30 ליולי הוא מהמכון של הטכניון, לא באמת מישהו שבא מנורבגיה להתחרות חחח

לא יודע מה יהיה אימון הבא, כנראה המשך של פרוטוקול פציעות. כל השאר תלוי באיך תרגיש הפציעה בגב.
שיהיה בהצלחה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

רגע איך אתה מתכוון להתחרות בבנץ' אם אתה עושה פרוטוקול פציעות?
ומי זה הנורבגי, ראיתי אותו?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית