הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
49 פחמימה 17 שומן איזה קטלני כאילו יצרו את ההמבורגר הזה בשבילי 😃
תודה!
אל תתפוס אותי במילה, זה ערכים של מק רויאל שמצאתי באתר של מקדונלדס. יכול להיות שמק דויד יותר שמן/פחות שמן. וקח בחשבון שאתה לוקח כפול אז זה כמעט כפול שומן (כמעט כל השומן הרי זה בהמבורגר לא בלחמניה)

המבורגרים של מקדונלדס ובכללי מזון מהיר זה אוכל מעובד שעבר המון תהליכים וזה כבר לא בשר מה שיושב שמה לכן הערכים נראים טובים לעין.
חלאס לשפוט אותי! העיקר זה טעים 😃
אל תתפוס אותי במילה, זה ערכים של מק רויאל שמצאתי באתר של מקדונלדס. יכול להיות שמק דויד יותר שמן/פחות שמן. וקח בחשבון שאתה לוקח כפול אז זה כמעט כפול שומן (כמעט כל השומן הרי זה בהמבורגר לא בלחמניה)
יהיה בסדר 😃
כואב לי באמת.
נשבע אני מזמין אותך לאגאדיר.✌️
פשש איזה ג'נטלמן 🤭

חלאס לשפוט אותי! העיקר זה טעים 😃
זאת לא הייתה הכוונה הכוונה הייתה שערכים של מק רויאל לא קרובים לערכים של המבורגר אפילו חצי אמיתי.

שמע, לך תאכל המבורגר ותיהיה מבסוט שאני ומתי מקנאים בך וחולמים על המבורגר בסקייפ. איפה שאי אפשר למצוא ערכים זה סתם דפוק להתחיל לשער ובסוף זה לא קרוב בכלל..

אל תשכח שיש לי סטנדרטים נמוכים לטעם. אני גרוע במטבח וכל מה שאני אוכל/מכין צריך לעבור סטנדרט אחד, הוא צריך להיות אכיל! 😛

שמע, לך תאכל המבורגר ותיהיה מבסוט שאני ומתי מקנאים בך וחולמים על המבורגר בסקייפ. איפה שאי אפשר למצוא ערכים זה סתם דפוק להתחיל לשער ובסוף זה לא קרוב בכלל..
☝️

ותביא לנו תמונה של הבורגרים

ותביא לנו תמונה של הבורגרים
אולי לצעירים של היום אין בעיה לצלם אוכל אבל אני מרגיש דיי מובך לצלם את האוכל שאני אוכל בפומבי. זה מרגיש מוזר... אני כבר לא מהדור הזה 🫤

אל תדאג אני הולך להנות סה"כ בא לי לדעת מה אני אוכל!

חח לא קשור למרום אני מתכוון לדור הINSTAGRAM. זה נראה מוזר ואידיוטי בשבילי לצלם אוכל.
מסכים איתך... לעתים רחוקות אני מצלם, בשביל לשלוח למישהו שיזיל ריר, או ששמתי כאן בלוג פה ושם, אבל אני מסתכל שלא רואים אותי מצלם 😆

מסכים איתך... לעתים רחוקות אני מצלם, בשביל לשלוח למישהו שיזיל ריר, או ששמתי כאן בלוג פה ושם, אבל אני מסתכל שלא רואים אותי מצלם 😆
אם למישהו יש בעייה תצלם אותו בתור הארוחה 🍽️🥹

השקעתי המון זמן בישביל זה..

קבצים מצורפים

• oardg.jpg
    oardg.jpg
    KB 51 · צפיות: 72
אתם לא אמורים להיות במסיבות בשעות האלה ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית