הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אתה פשוט מתפרק
עוד כמה פעמים אכתוב את זה פה
תרגיש טוב כוסעמק !!!!!!
תודה רבה על הדאגה 😃
אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי. כל מה שעבד על הגוף שלי פעם עכשיו גורם לי לפציעות. אני צריך למצוא רוטינת אימונים שלא תשבור ותפצע אותי, או לפחות לא בחיטוב.

מקס קח שבוע של מוט ריק לדעתי בלחיצות תצר אחיזה אם האחיזה רחבה לדעתי יש יותר סטרס על אזור האנטריור דלטויד
ובשאר התרגילים גם משקלים קלם יכול היות שבשילוב של עצימות וחיטוב לא כל כך עוזר קח שבוע - שבועיים קלים מאוד ותראה איך אתה מרגיש לדעתי ..

תודה רבה על הדאגה 😃
אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי. כל מה שעבד על הגוף שלי פעם עכשיו גורם לי לפציעות. אני צריך למצוא רוטינת אימונים שלא תשבור ותפצע אותי, או לפחות לא בחיטוב.
קרוספיט:lol:

תודה רבה על הדאגה 😃
בילדינג !!!!

הגוף שלך פשוט אומר ביי.
לא מצחיק בכלל. 😭
בילדינג !!!!
untitle.JPG

מקס קח שבוע של מוט ריק לדעתי בלחיצות תצר אחיזה אם האחיזה רחבה לדעתי יש יותר סטרס על אזור האנטריור דלטויד
ובשאר התרגילים גם משקלים קלם יכול היות שבשילוב של עצימות וחיטוב לא כל כך עוזר קח שבוע - שבועיים קלים מאוד ותראה איך אתה מרגיש לדעתי ..
הפציעה שלי היא לא באזור הזה, היא נמצאת בחלק העליון של הסופרספינטוס שהוא פועל חזק במינוף שקורה כתוצאה מלחיצה באחיזה צרה. כשאתה תופס באחיזה רחבה יותר אתה גורם לעבודה גדולה יותר של הדלטויד וסיכוי למתיחה בו אבל כתוצאה מכך מקצר את המנוף, אבל כשאתה מקרב את האחיזה אתה גורם לשרירי הכתף האחורית לפעול יותר בגלל שאתה מאריך את המינוף.
הגוף שלך פשוט אומר ביי.
לא מצחיק בכלל. 😭

untitle.JPG
😭
קרוספיט:lol:
ת'אמת ניסיתי קרוספיט כשהייתי בן 17, איזה חודש, הבנץ' שלי ירד ב15 קילו ונפצעתי בכתף.

הפציעה שלי היא לא באזור הזה, היא נמצאת בחלק העליון של הסופרספינטוס שהוא פועל חזק במינוף שקורה כתוצאה מלחיצה באחיזה צרה. כשאתה תופס באחיזה רחבה יותר אתה גורם לעבודה גדולה יותר של הדלטויד וסיכוי למתיחה בו אבל כתוצאה מכך מקצר את המנוף, אבל כשאתה מקרב את האחיזה אתה גורם לשרירי הכתף האחורית לפעול יותר בגלל שאתה מאריך את המינוף.

מבין מה אתה אומר אבל לדעתי קל שבוע - שבועיים קלים ...

שונא שיורדים על קרוספיט, ועם כמה שזה מצחיק אולי, תתפלאו לדעת שקרוספיט שמבוצע כמו שצריך יביא תוצאות טובות מאוד.
אני לא אכנס לדיון על זה, כי באמת אין לי כוח עם הקיבעון הזה שPL זה הדבר היחידי שטוב בחיים האלה ושכל השאר זה חרא.

בכל מקרה, תהיה בריא מקס!
אני חושב שקצת לא הבנת את העיקרון של הפרוטוקול פציעות, כי העיקרון אומר 3X25 שמתחיל עם מוט ריק ויורד ל3X15 כשאתה לא מסוגל יותר עם המשקל שהגעת אליו, אחר כך לרדת לעשיריות ולבסוף לחמישיות.
אז אם ככה, אני לא מבין למה אתה עדיין מנסה משקלים ״כבדים״ (לא באמת כבדים לך, אבל עדיין מחוץ לפרוטוקול), כי העיקרון אומר לחזור בהדרגה למשקל, כי כשאתה נותן לו פתאום משקל שהוא קצת כבד זה סתם כואב.
זו דעתי לפחות מהניסיון עם הפרוטוקול ועם הפציעות שלי בגב.

שונא שיורדים על קרוספיט, ועם כמה שזה מצחיק אולי, תתפלאו לדעת שקרוספיט שמבוצע כמו שצריך יביא תוצאות טובות מאוד.
אני לא אכנס לדיון על זה, כי באמת אין לי כוח עם הקיבעון הזה שPL זה הדבר היחידי שטוב בחיים האלה ושכל השאר זה חרא.

בכל מקרה, תהיה בריא מקס!
אני חושב שקצת לא הבנת את העיקרון של הפרוטוקול פציעות, כי העיקרון אומר 3X25 שמתחיל עם מוט ריק ויורד ל3X15 כשאתה לא מסוגל יותר עם המשקל שהגעת אליו, אחר כך לרדת לעשיריות ולבסוף לחמישיות.
אז אם ככה, אני לא מבין למה אתה עדיין מנסה משקלים ״כבדים״ (לא באמת כבדים לך, אבל עדיין מחוץ לפרוטוקול), כי העיקרון אומר לחזור בהדרגה למשקל, כי כשאתה נותן לו פתאום משקל שהוא קצת כבד זה סתם כואב.
זו דעתי לפחות מהניסיון עם הפרוטוקול ועם הפציעות שלי בגב.
45 קילו אחי זה לא כבד...

45 קילו אחי זה לא כבד...
רשמת 80.
וזה לא משנה אם לא כבד לך, כל הרעיון זה להתקדם במשקל לחזרות האלו כמה שאפשר, מה שמוביל שבסופו של דבר שאתה מגיע לחמישיות הן יותר חזקות ממקודם.

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 23/07/15 - קצת כאבים בגב תחתון אבל יותר טוב בכתף

שבוע 7 יום 5
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 91.2
ירידה משקילה קודמת - 0.4
ירידה סה"כ - 6.2
משקל מטרה - 75

בנץ' - 1X25X40 2X25X45
סקוואט - 2X5X100 1X5X110
דד ליפט - 1X5X130

היי אחלה של אימון, אומנם נחלשתי מאוד וגם משקלים קלים היו כבדים לי, אבל זה אפקט של הפציעה שעדיין לא עברה עד הסוף ודווקא בימים האחרונים קצת הלכה אחורה.
אני עדיין מנסה להבין אם עבודה נכונה בטכניקות הבסיס משפרת את ההרגשה של הפציעה או להפך. נדע בקרוב.

במידה ויהיה בסדר אתחיל לתכנן את האימונים שלי להמשך! הסקוואט לא היה כבד מדי ולדעתי הטכניקה השתפרה, אעלה אותה לביקורת. בדד ליפט בהתחלה קצת כאבה הפציעה, נראה אם זה ישתפר מחר או לא, כמו שאמרתי, יש לי הרגשה שעבודה בטכניקה נכונה משפרת את ההרגשה של הפציעה אבל אני לא סגור על זה.

לצערי לא הורדתי משקל השבוע בכלל. הגעתי למסקנה שלהעמיס פעם בשבוע לא עושה לי טוב מבחינת הורדה במשקל. עם השינוי בתפריט ותוספת הפחמימה אני אעבור להעמסה של פעם בשבועיים ואראה איך זה משפיע עליי בהמשך מבחינת כוח, פציעות והורדה במשקל.

יום ראשון נעשה פרס וננסה עוד פעם איך ילך עם בנץ' קצת יותר כבד כי היום הכתף הרגישה יותר טוב. לצערי לא אוכל להתאמן עד יום ראשון כי אני נוסע לאשדוד לסופ"ש, אבל אולי גם בלי אימוני הפרוטוקול פציעות הכתף תרגיש טוב יותר, נראה

אז שיהיה בהצלחה, אני מתחיל לעבוד במתכונת SS משבוע הבא בכל בכל התרגילים חוץ מבנץ', וננסה להתקדם קצת בפלג גוף תחתון ולהשאר במשקלים של עכשיו בפלג גוף עליון.

בקרוב אעלה סרטון של סקוואט לביקורת טכניקה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית