- פותח/ת השרשור
- #2,101
שחיף שחיף אבל הבנץ' שלו יותר כבד משלך ב20 קילו לאותו טווח חזרות 😃שחיף חיי 😄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שחיף שחיף אבל הבנץ' שלו יותר כבד משלך ב20 קילו לאותו טווח חזרות 😃שחיף חיי 😄
הוא מתאמן יותר זמן ממני 😡שחיף שחיף אבל הבנץ' שלו יותר כבד משלך ב20 קילו לאותו טווח חזרות 😃
לפחות אתה יותר חזק ממנו בתרוצים 😆הוא מתאמן יותר זמן ממני 😡
👑לפחות אתה יותר חזק ממנו בתרוצים 😆
ת'אמת לא שאלתי אותו, אבל הוא צעיר אני לא חושב שהוא מתאמן יותר מ2-3 שנים.👑
סתם עכשיו באמת כמה זמן סיימון מתאמן ? או שאתה לא יודע?
זה פי2-3 ממני 😛2-3 שנים.
סתם עכשיו באמת כמה זמן סיימון מתאמן ? או שאתה לא יודע?
נראה לי משהו כמו שנתיים אבל היו לו כמה הפסקות של כמה חודשים באמצע, לא יוצא לו להתאמן רצוף יותר מדית'אמת לא שאלתי אותו, אבל הוא צעיר אני לא חושב שהוא מתאמן יותר מ2-3 שנים.
הגעתי להחלטה שאני מפסיק לעדכן את הלוג עד להודעה חדשה. הגב שלי שוב לא בשייפ של להרים כבד ויש לי משהו בכתף שיכול להיות דלקת שלא מאפשר לי ללחוץ כבד. אין לי כרגע מצברוח להיות בפורום, לעדכן את הלוג ולרשום על כל הפציעות והכאבים שלי ובגלל זה הגעתי להחלטה שאחזור לעדכן ביום שבו באמת אוכל להתאמן כמו בנאדם.
מה זה אומר לגבי החיטוב שלי? כלום, אני ממשיך בחיטוב וכשאסיים אותו אפרסם תמונות.
מי שיש לו שאלות/טענות/מענות מוזמן לפנות אליי בפרטי/פייסבוק/סקייפ.
נתראה ביום שבו אחזור להיות בנאדם בריא
ביי חברים ותודה רבה על כל החודשים שעקבתם, עזרתם והגבתם, ועמכם הסליחה
![]()
דיי להיות דרמה קווין אני רואה אותך מחר מספים את כל הפורום .
אני רציני הפעם. הלוג יחזור לפעולה רק בתנאי שהגוף שלי יחליט שהוא לא בנזונה. ות'אמת לדעתי די מיציתי את עצמי בפורום הזה. חצי שנה הגבתי על כל נושא ועזרתי לאנשים עם הבעיות שלהם ובניתי לעצמי שם של בנאדם מבין ויודע שאפשר לפנות אליו לשאלות, וזאת הייתה המטרה שלי כשהגעתי לפה. אין לי עוד מה לחפש פה, עכשיו התור של הדור הצעיר לתפוס פיקוד ולעזור לחדשים, אני את שלי עשיתי 😃דיי להיות דרמה קווין אני רואה אותך מחר מספים את כל הפורום .
אה ותהיה בריא 😘
לפני שבוע לא היית יכול בלי האתראני רציני הפעם. הלוג יחזור לפעולה רק בתנאי שהגוף שלי יחליט שהוא לא בנזונה. ות'אמת לדעתי די מיציתי את עצמי בפורום הזה. חצי שנה הגבתי על כל נושא ועזרתי לאנשים עם הבעיות שלהם ובניתי לעצמי שם של בנאדם מבין ויודע שאפשר לפנות אליו לשאלות, וזאת הייתה המטרה שלי כשהגעתי לפה. אין לי עוד מה לחפש פה, עכשיו התור של הדור הצעיר לתפוס פיקוד ולעזור לחדשים, אני את שלי עשיתי 😃
לא אתה לא.ות'אמת לדעתי די מיציתי את עצמי בפורום הזה
והיום אני יכול.לפני שבוע לא היית יכול בלי האתר
מה הקשר בין גיל 64 לחוסר המצב רוח שלי להיות פה?לא אתה לא.
יהושע בן 64 והוא עדיין מגיב פה.
אתה יכול עוד הרבה. סתם יש לך יום רע כנראה. 😃
אין מה לעשות :(רציתי לעשות לייק.. אבל לא אהבתי 😭
מה הקשר בין גיל 64 לחוסר המצב רוח שלי להיות פה?
עכשיו התור של הדור הצעיר לתפוס פיקוד ולעזור לחדשים,
אני לא מעדכן ולא מגיב כי אין לי מצברוח. אם אין מצברוח אם אני אגיב אני אעשה את זה כי אני אכריח את עצמי ולא בא לי לעשות את זה. אותו דבר גם בנוגע ללוג שלי.אני לא מבין את ההקשר בין הגוף שלך לא מתפקד לבין להשקיע ולעזור לאחרים.
אתה לא חייב לעדכן את הלוג בשביל לעזור וכנ״ל ההפך.
חבל שלא תגיב פה יותר, ותהיה בטוח שנתגעגע לחפירות שלך! 😭
לא יקרה יותר. מסתבר שהצעקות שלי הן אלה שגרמו לחלק מהפציעות שלי כי בזמן צעקה שחררתי אוויר ואיבדתי לחץ תוך בטני שגרם לפעמים לצורה לא נכונה של עמוד השדרה ויכול היה להיות חלק מהגורמים לפציעה שלי בגב התחתון. גם כשאני אחזור לא יהיה יותר צעקות של רייג'.מקווה שתבריא מהר ותחזור להרים ולהפחיד את המתאמנים בצעקות שלך.