עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאגם כשאני אחזור לא יהיה יותר צעקות של רייג'.
אני רציני הפעם. הלוג יחזור לפעולה רק בתנאי שהגוף שלי יחליט שהוא לא בנזונה
אני החלטתי את זה ברגע שהעליתי את הסקוואט שלי לפורום ביום חמישי. והסקוואט של היום יהיה שיפור גדול מחמישי. עבדתי הרבה על משקל גוף בסופ"ש האחרון כדי לעשות את הצעד הראשון להצלחה.זה לא כשהגוף יחליט, זה כשאתה תחליט.
נשמע כמעט כמו מילות עידוד..לא מתאים לךזה לא כשהגוף יחליט, זה כשאתה תחליט.
נשמע כמעט כמו מילות עידוד..לא מתאים לך
אתה יכול לרשום באקסל, בענן של גוגל או אפילו במחברת - לא חייבים לנהל לוג עם יותר מ100 עמודים כאן בשביל להתאמן.
נראה מה יקרה עם הבאט ווינק היום 😃
בגלל זה אני עושה "CHECK IN" ומעלה תמונות מהמלתחות ומצלם תמונות בזמן אימוןחייבים. אם אנשים לא יודעים שאתה מתאמן, אתה לא מתאמן.
אני הולך להיות מקורי וארשום את כל העדכונים שלי בGEDIT 😃אתה יכול לרשום באקסל, בענן של גוגל או אפילו במחברת - לא חייבים לנהל לוג עם יותר מ100 עמודים כאן בשביל להתאמן.
נראה מה יקרה עם הבאט ווינק היום 😃
היו כמה אשכולות שהגבתי בהם כי תייגו אותי, כמה שהגבתי בהם כי המנהלים לא עזרו מספיק וכמה לוגים שבהם אני נותן את התמיכה הדרושה למיש מצליח לשבור PRים. חלאס אתה יודע שאני מרסן את עצמי ולא מגיב בכל מקום כמו פעם.סתם כי יצאת זבל אלי היום.
"פרשתי מהפורום לעד" -מקס הפצוע 2015
אני לא באמת מבין למה.היו כמה אשכולות שהגבתי בהם כי תייגו אותי, כמה שהגבתי בהם כי המנהלים לא עזרו מספיק וכמה לוגים שבהם אני נותן את התמיכה הדרושה למיש מצליח לשבור PRים. חלאס אתה יודע שאני מרסן את עצמי ולא מגיב בכל מקום כמו פעם.
לשבת כל היום באתר ולחפש איפה להטריל, כן, זה דבר רע.אני לא באמת מבין למה.
אתה מתחייס לזה כאילו זה דבר רע.
כי יש רק שתי אפשרויות.לשבת כל היום באתר ולחפש איפה להטריל, כן, זה דבר רע.
ואם כמה שזה נשמע קשה אני מסכים עם מקס. יש חיים שם בחוץ וצריך לדעת לנצל אותם.
וגם אני משתדל להיות פחות פעיל ויותר מועיל.
זה מה שאתה בחרת כנראה..או לספים לכל הפורום את החיים. 🤦♂️
רק שאני גם עוזר ומדבר על עוד דברים חוץ מספאם..זה מה שאתה בחרת כנראה..
כחבר אינטרנטי שזהותו לא ידועה, תשתדל שלא לגרור אותי לזה, גם לי כבר מתחעל להימאס מזה (כי זה לא מצחיק אף אחד. בוא נודה בזה).
תודה חביבי.