הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יש לי טוטאל 640, מהם השיאים הנוכחיים? (סרטון סקוואט בפנים)

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
החברה ככה משבחים אותי על משקלי עבודה סקוואט 270 דדליפט(אחרי סקוואט) 240 חזה 130. רציתי לדעת מה המשקלים של הזוכים נגיד בקטגוריה עד 100 קילו אם מישהו יודע

החברה ככה משבחים אותי על משקלי עבודה סקוואט 270 דדליפט(אחרי סקוואט) 240 חזה 130. רציתי לדעת מה המשקלים של הזוכים נגיד בקטגוריה עד 100 קילו אם מישהו יודע
בד"כ לא מתרברבים כאן במשקלי עבודה בלי הוכחה שהם אכן כאלה
https://www.lbs.co.il/threads/14689/

• פותח/ת השרשור
תאמת שעשיתי היום ובאמת שברתי את השיא שלי אחרי שהרבה זמן לא עבדתי rm1 דדליפט. מחכה שישלחו לי סרטון שצילמו אותי כדי שהעלה
זה סרטון אחד 250*3

• פותח/ת השרשור
לא נותן להעלות .לא אוהב צינים-אני רואה שאתה מתרגש מלראות משקלים גבוהים! יבוא יום שגם אתה תוכל!

• פותח/ת השרשור
אני מת פה על התגובות זה מדרבן יותר..באתי עם שאלה ואתם קופצים אבל הכל סבבה.מנסה לעלות את הסרטונים אבל רושם לי שהסיומת של הקובץ לא מורשה ולא נותן להחליף שם..

אני מת פה על התגובות זה מדרבן יותר..באתי עם שאלה ואתם קופצים אבל הכל סבבה.מנסה לעלות את הסרטונים אבל רושם לי שהסיומת של הקובץ לא מורשה ולא נותן להחליף שם..
שאלת שאלה קצת מוזרה. מה המשקלים של הזוכים? איזה זוכים? איזה תחרות?
אין כאן קפיצה. הפורום מפרגן. פירגנת לעצמך, עכשיו פרגן לנו סרטונים ואח"כ נפרגן לך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית