עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הידעת שאפשר להעלות וידאו ליוטיוב? ואז לשים כאן קישורלא חיפשתי פרגון יש מספיק! אנחנו בפורום של פאוורליפטינג אז מן הסתם עלזה השאלה לא סתם פרסמתי נתונים
-אני שואל על בנץ' דדליפט וסוואט.שוב מת להעלות סרטונים אבל משום מה לא נותן לי כותב שהסיומת לא מורשת.ואם הייתי רוצה לחרטט לא הייתי רושם את הבנץ' האמיתי אלא הייתי מפליץ משהו גבוה!
הפורום לא נותן לך להעלות סרטונים כי הם שוקלים בד"כ כמה עשרות אם לא מאות מגה בייט. אתה מוזמן להעלות ליוטיוב:לא חיפשתי פרגון יש מספיק! אנחנו בפורום של פאוורליפטינג אז מן הסתם עלזה השאלה לא סתם פרסמתי נתונים
-אני שואל על בנץ' דדליפט וסוואט.שוב מת להעלות סרטונים אבל משום מה לא נותן לי כותב שהסיומת לא מורשת.ואם הייתי רוצה לחרטט לא הייתי רושם את הבנץ' האמיתי אלא הייתי מפליץ משהו גבוה!
כל זה היה מזימה בשביל להשיג כמה מספרי טלפון של גברים שמתאמנים? יא שוב
ח שלי, אתה כנראה התכוונת לפאונד שזה פי 2.2 מקילו
בפועל עשית בערך 120 ק"ג סקוואט
מה שבטוח אין על המוט 240 ק"ג##@$$#@#$@
מאיר, ראית פעם איך נראה סקוואט שעובר תחרות?
אתה יודע שאף אחד לא יעזור לך בהוצאת המוט או בעלייה מהתחתית כמו שבבירור עזרו לך בחזרה השניה.
לא מעניינת אותי הטכניקה שלך אבל יש גם עומק מינימלי שצריך להגיע אליו בתחרות.
ולמה ביקשת "צמוד"?
אתה תקבל יותר כבוד אם תעלה סקוואט 200 בלי שאף אחד יתמוך בך ותצלם מהצד.
זה שהתקרבת לגובלים לא מוכיח עומק, בכל מקרה שיאים במכון הם שונים מאוד משיאים בתחרות מול שופטים אז ההשוואה מיותרת.קודם כל לא מתכנן להתחרות סתם מתעניין.שנית יש שם הגבהה ברצפה אז הרמתי את המוט יותר גבוהה אז ישלי בעיה בהוצאה.ואני יכול להבטיח לך שלא עזרו ואחרון חביב תסתכל טוב כל המוטות בצד ותראה שאני יורד 90 מעלות וביקשתי צמוד כי זה משקל גבוהה!
בחזרה הראשונה אף אחד לא נגע לו במוט הוא עלה לבד , אם זה באמת המשקל שהוא מרים 240 קילו(נראה לי שזה מה שהוא אמר)זה שהתקרבת לגובלים לא מוכיח עומק, בכל מקרה שיאים במכון הם שונים מאוד משיאים בתחרות מול שופטים אז ההשוואה מיותרת.
קיימת טבלה עם שיאי ישראל בכל המשקלים. תריץ חיפוש
משקל עצום !3ZXJw[/MEDIA]
260*2 מקוווה שפעם האה יהיה לכם יותר אמון באנשים!!
מקווה שלא תסתכל לי על הישבן כשאני עושה סקוואט
אני אשמח עכשיו אם לאחד מכם יש מושג לומר לי מה משקלי זכייה עד 100 ק"ג
אני ממש לא קטנוני, לפני שהוא משווה את עצמו לשיאני ישראל בפאוורליפטינג הוא צריך להציב לעצמו את אותן דרישות.בחזרה הראשונה אף אחד לא נגע לו במוט הוא עלה לבד , אם זה באמת המשקל שהוא מרים 240 קילו(נראה לי שזה מה שהוא אמר)
אז זה מאוד מאוד מאוד מרשים לא צריך להיות קטנוניים כל אחד היה מת להרים משקל כזה ,