הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יש לי טוטאל 640, מהם השיאים הנוכחיים? (סרטון סקוואט בפנים)

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
החברה ככה משבחים אותי על משקלי עבודה סקוואט 270 דדליפט(אחרי סקוואט) 240 חזה 130. רציתי לדעת מה המשקלים של הזוכים נגיד בקטגוריה עד 100 קילו אם מישהו יודע

• פותח/ת השרשור
לא חיפשתי פרגון יש מספיק! אנחנו בפורום של פאוורליפטינג אז מן הסתם עלזה השאלה לא סתם פרסמתי נתונים
-אני שואל על בנץ' דדליפט וסוואט.שוב מת להעלות סרטונים אבל משום מה לא נותן לי כותב שהסיומת לא מורשת.ואם הייתי רוצה לחרטט לא הייתי רושם את הבנץ' האמיתי אלא הייתי מפליץ משהו גבוה!

לא חיפשתי פרגון יש מספיק! אנחנו בפורום של פאוורליפטינג אז מן הסתם עלזה השאלה לא סתם פרסמתי נתונים
-אני שואל על בנץ' דדליפט וסוואט.שוב מת להעלות סרטונים אבל משום מה לא נותן לי כותב שהסיומת לא מורשת.ואם הייתי רוצה לחרטט לא הייתי רושם את הבנץ' האמיתי אלא הייתי מפליץ משהו גבוה!
הידעת שאפשר להעלות וידאו ליוטיוב? ואז לשים כאן קישור

הפורום לא נותן לך להעלות סרטונים כי הם שוקלים בד"כ כמה עשרות אם לא מאות מגה בייט. אתה מוזמן להעלות ליוטיוב:
https://www.lbs.co.il/threads/48867/#post-615888

• פותח/ת השרשור

260*2 מקוווה שפעם האה יהיה לכם יותר אמון באנשים!!
כל זה היה מזימה בשביל להשיג כמה מספרי טלפון של גברים שמתאמנים? יא שוב

מקווה שלא תסתכל לי על הישבן כשאני עושה סקוואט
אני אשמח עכשיו אם לאחד מכם יש מושג לומר לי מה משקלי זכייה עד 100 ק"ג

אח שלי, אתה כנראה התכוונת לפאונד שזה פי 2.2 מקילו

בפועל עשית בערך 120 ק"ג סקוואט

מה שבטוח אין על המוט 240 ק"ג##@$$#@#$@

• פותח/ת השרשור
ח שלי, אתה כנראה התכוונת לפאונד שזה פי 2.2 מקילו

בפועל עשית בערך 120 ק"ג סקוואט

מה שבטוח אין על המוט 240 ק"ג##@$$#@#$@

חח חמוד אני מוכן שנספור פלאטות ביחד.אני מבין שיש פה קנאה רבה! ותשובה לשאלה שלי לא אקבל.
בהצלחה

אין מה לספור, אין לך כל צד 6 פלטות של 20 ק"ג

שוב, רשום לך המשקל בפאונד וזה גורם לך לחשוב שזה ק"ג

מאיר, ראית פעם איך נראה סקוואט שעובר תחרות?
אתה יודע שאף אחד לא יעזור לך בהוצאת המוט או בעלייה מהתחתית כמו שבבירור עזרו לך בחזרה השניה.
לא מעניינת אותי הטכניקה שלך אבל יש גם עומק מינימלי שצריך להגיע אליו בתחרות.
ולמה ביקשת "צמוד"?
אתה תקבל יותר כבוד אם תעלה סקוואט 200 בלי שאף אחד יתמוך בך ותצלם מהצד.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאתה לא רואה טוב.הראשונה היא 25 וכל השאר 20. המטרה שנכנסתי לפה היא לא להראות את עצמי אלא לשאול שאלה תמימה..אני מאמן אישי כבר הרבה שנים ויודע כמה שוקלת כל פלטה ..אני בטוח שגם המתאמנים שלי מרימים יותר ממך(אשמח לסרטון שלך כדי להוכיח שאתה סתם קנאי-לא ידעתי בפורום הזה יש אנשים כמוך:s85:

גבר, אין פלטות של 25 ק"ג מהסוג הזה, ואני לא יודע אם בכלל

ותמשיך עם ה"אבא שלי יותר חזק מאבא שלך"

תתבגר כבר

• פותח/ת השרשור
מאיר, ראית פעם איך נראה סקוואט שעובר תחרות?
אתה יודע שאף אחד לא יעזור לך בהוצאת המוט או בעלייה מהתחתית כמו שבבירור עזרו לך בחזרה השניה.
לא מעניינת אותי הטכניקה שלך אבל יש גם עומק מינימלי שצריך להגיע אליו בתחרות.
ולמה ביקשת "צמוד"?
אתה תקבל יותר כבוד אם תעלה סקוואט 200 בלי שאף אחד יתמוך בך ותצלם מהצד.

קודם כל לא מתכנן להתחרות סתם מתעניין.שנית יש שם הגבהה ברצפה אז הרמתי את המוט יותר גבוהה אז ישלי בעיה בהוצאה.ואני יכול להבטיח לך שלא עזרו ואחרון חביב תסתכל טוב כל המוטות בצד ותראה שאני יורד 90 מעלות וביקשתי צמוד כי זה משקל גבוהה!

קודם כל לא מתכנן להתחרות סתם מתעניין.שנית יש שם הגבהה ברצפה אז הרמתי את המוט יותר גבוהה אז ישלי בעיה בהוצאה.ואני יכול להבטיח לך שלא עזרו ואחרון חביב תסתכל טוב כל המוטות בצד ותראה שאני יורד 90 מעלות וביקשתי צמוד כי זה משקל גבוהה!
זה שהתקרבת לגובלים לא מוכיח עומק, בכל מקרה שיאים במכון הם שונים מאוד משיאים בתחרות מול שופטים אז ההשוואה מיותרת.
קיימת טבלה עם שיאי ישראל בכל המשקלים. תריץ חיפוש

זה שהתקרבת לגובלים לא מוכיח עומק, בכל מקרה שיאים במכון הם שונים מאוד משיאים בתחרות מול שופטים אז ההשוואה מיותרת.
קיימת טבלה עם שיאי ישראל בכל המשקלים. תריץ חיפוש
בחזרה הראשונה אף אחד לא נגע לו במוט הוא עלה לבד , אם זה באמת המשקל שהוא מרים 240 קילו(נראה לי שזה מה שהוא אמר)
אז זה מאוד מאוד מאוד מרשים לא צריך להיות קטנוניים כל אחד היה מת להרים משקל כזה ,
ודבר אחרון הטכניקה שלו לא משהו אני מאמין שאם הוא היה מבצע טכניקה נכונה הוא היה אפילו מרים יותר משקל .
3ZXJw[/MEDIA]
260*2 מקוווה שפעם האה יהיה לכם יותר אמון באנשים!!

מקווה שלא תסתכל לי על הישבן כשאני עושה סקוואט
אני אשמח עכשיו אם לאחד מכם יש מושג לומר לי מה משקלי זכייה עד 100 ק"ג
משקל עצום !
אם זה באמת המשקל שאמרת כמובן.
יש לך כוח מפחיד ! הרבה אנשים היו מתים להרים את המשקל הזה .
בכל מקרה אתה חייב דחוף לעבוד על הטכניקה שלך היא לא טובה ,אני מאמין שאם תעשה טכניקה נכונה אתה אפילו תוכל להוסיף עוד כמה קילו למוט .
תחפש ביוטוב סרטונים ותתחיל לעבוד .

בחזרה הראשונה אף אחד לא נגע לו במוט הוא עלה לבד , אם זה באמת המשקל שהוא מרים 240 קילו(נראה לי שזה מה שהוא אמר)
אז זה מאוד מאוד מאוד מרשים לא צריך להיות קטנוניים כל אחד היה מת להרים משקל כזה ,
אני ממש לא קטנוני, לפני שהוא משווה את עצמו לשיאני ישראל בפאוורליפטינג הוא צריך להציב לעצמו את אותן דרישות.
ואני דיברתי על החזרה השניה לא הראשונה.
בכל מקרה אני כמוך מאמין שיש לו פוטנציאל גדול.

• פותח/ת השרשור
הראשון היה 260*
זה 250*3
כמובן שצריך שיפור בטכניקה עשיתי תקופה של חודש רק כוח לא משהו שאני רגיל אם זאת הייתה המטרה הייתי נות ןהרבה יותר דגש על התנועה.שונה לגמרי 1/2/3 חזרות עם משקל כזה- ל230 שאני בד"כ עושה ל5-6 חזרות ואז הרבה יותר קל לי לשלוט על התנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית