הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יש לי טוטאל 640, מהם השיאים הנוכחיים? (סרטון סקוואט בפנים)

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
החברה ככה משבחים אותי על משקלי עבודה סקוואט 270 דדליפט(אחרי סקוואט) 240 חזה 130. רציתי לדעת מה המשקלים של הזוכים נגיד בקטגוריה עד 100 קילו אם מישהו יודע

• פותח/ת השרשור
זה לא סקוואט של פאוורליפטינג רחב בכוונה היה צמוד ויכול להבטיח שהיה 90 מעלות. שוב אני בתחום שנים אז די בטוח שמכיר את התנועה העברתי אותה לכל כך הרבה אנשים ואם לא אז עם משקל כזה הייתי אמור לסבול מהרבה כאבים לא??
תום אשמח לתגובה עם הסבר אם אתה רואה בעיה..

זה לא סקוואט של פאוורליפטינג רחב בכוונה היה צמוד ויכול להבטיח שהיה 90 מעלות. שוב אני בתחום שנים אז די בטוח שמכיר את התנועה העברתי אותה לכל כך הרבה אנשים ואם לא אז עם משקל כזה הייתי אמור לסבול מהרבה כאבים לא??
קטונתי... הסקוואט נראה מספיק טוב עבורי ולכן אני משוכנע שגם הדדליפט.
הבנץ' מצד שני, נמוך למשקל הגוף וביחס לדדליפט והסקוואט.

,
לא ברור לי מה האנטגוניזם שלהם כלפייך, אבל גם לא ברור לי אם זה HB או LB
איזה סוג סקוואט רצית לעשות פה?

• פותח/ת השרשור
תאמין לי שגם אני לא מבין מה הבעיה במיוחד שלא בשביל זה נכנסתי.. לי נוח סקוואט צר יותר כדי להעמיס יותר על ה4 ראשי רחב יותר לכיוון החצי סומו לא הכי נוח לי.שוב אם יש בעיה אשמח לפרוט ולא לסתם שטויות דל צעירים שלא מבינים כלום.בנוגע לבנץ יש לי בעיה בשכמה שמגבילה אותי שמתבטא רק בחזה כי כתפיים גם המשקלים גבוהים

כבוד, לא יודע למה נפלו עלייך ככה, סה"כ נראה בסדר.
בתחרות ידרשו ממך להוציא לבד ואולי איזה ס"מ 1 או 2 יותר נמוך.

מה שכן הבנץ' שלך די נמוך

בכל מקרה, תותח!

סקוואט מכובד. בנץ נמוך יחסית לשאר ההרמות-יש לך פציעה או משהו בכתף? הבנתי שלחיצת חזה השיא שייך ללוליק 300 קילו עם חליפה. בלי חליפה בתחרות פוארליפטינג האחרונה יאיר עשה 190 בקטגוריה 100+..

סקוואט מכובד. בנץ נמוך יחסית לשאר ההרמות-יש לך פציעה או משהו בכתף? הבנתי שלחיצת חזה השיא שייך ללוליק 300 קילו עם חליפה. בלי חליפה בתחרות פוארליפטינג האחרונה יאיר עשה 190 בקטגוריה 100+..
חן @SweetBamba עם 200kg raw

באתר של האיגוד פאוורליפטינג יש לך טבלאות ניקוד של כל התחרויות האחרונות , אתה יכול להשוות ולראות איפה אתה עומד.

העוינות כלפי אנשים פה לפעמים מוגזמת , תפסיקו להיות אויבים.

אומנם סקוואט גבוה, אבל עדיין מרשים.
לשאלתך, השיאים בקטגורייה עד 100 בארץ -

Squat 265.0
Sq w/ Wraps 290.0
BP 192.5
Deadlift 305.0
Total 760.0
Total w/Wraps 780.0

260*2 מקוווה שפעם האה יהיה לכם יותר אמון באנשים!!

מקווה שלא תסתכל לי על הישבן כשאני עושה סקוואט
אני אשמח עכשיו אם לאחד מכם יש מושג לומר לי מה משקלי זכייה עד 100 ק"ג

אשמח אם תסביר לי איזה פלטות יש לך על המוט , כי לא נראה לי שיש כאן 260

פלטות מזויפות\לא מזויפות, אם יש שם באמת כמה שאתה אומר, שאפו.
אני מקווה שתבין שכולם נפלו עליך פה מסיבה מוצדקת, כי לרוב מי שיבוא ויגיד שיש לו משקלים כאלה הוא בדרך כלל מטריל.
כל הכבוד 😃

מה לעזעזאל ראיתי הרגע?
אני היחיד ששם לב שהסקוואט נראה יותר רע מאיך שמלמדים אותו בקורס מאמנים?

אני לא יודע אם זה באמת 260 או לא, אבל זה לא רלוונטי. רבע/חצי סקוואט הוא לא מדד לכלום. הסקוואט המלא שלו יכול בתיאוריה להיות גם 210, אבל הרבה יותר סביר להניח שמדובר על הרבה פחות ממה שנוטים לחשוב כאן.

מלכתחילה זה יכולות הטלקינזיס שלי אמרו לי שסקוואט שגבוה מהדדליפט ב-30 ק"ג לא יהיה עמוק, וכשראיתי שעלה סרטון מיד הנחתי שמדובר בחזרה חלקית עם חברים תומכים. ובהנחה שאנחנו קונים את ה-240 דדליפט ומניחים שהוא לא מתאמן על סקוואט מלא, אני חושב שאנחנו מאוד נופתע (כלפיי מטה) מהמספר של הסקוואט המלא שלו. יש אנשים שמושכים 240, מתאמנים על סקוואט מלא ושופפים באיזור ה-170-180.

רק אומר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית