עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבעיה בשיטה ה "לא אקראית" שהיא מניחה שכולם אותו הדבר כפי שאתה יודע זה לא נכון
אם אין בה שום יכולות TWEAKING אז היא בהכרח לא תתאים לכולם (אולי היא תתאים לרוב)
ולכן היא תהיה די טובה למתחילים שצריכים את המסגרת הזאת אבל ברמות גבוהות ההבדלים נהים יותר משמעותיים ויותר חשובים וגם הדברים השוליים יותר כגון שרירים קטנים או אפילו ראשים בתוך השריר צריכים תשומת לב יותר ספציפית והקפיצות לא חייבות לבוא בדיוק כל X זמן ולא תמיד ב X משקל ולא תמיד דד ליפט או סקווט או כל דבר אחר שם בתוכניות ה "אקראיות" אתה יכול לעשות.
אין לי בעיה שלא נסכים פשוט היה חשוב לי להבין בדיוק איפה הבעיה שלכם נגד המפוצלות.
המשקלים הם לא חקקוים באבן .
בכל התוכניות אפשר לשנות הרבה דברים , הבעיה שצריך להבין מספיק או להיות מלווה על ידי משהוא שמבין על מנת להתאים את התוכנית , מה שלרוב המתאמנים מיותר .
מי פה ברמה מתקדמת אגב ?
ראית איך תוכניות מתקדמות נראות ?
אם אתה לא מבין למה בחיים, לעשות דברים בצורה אקראית לא יביא לך תוצאות כנראה אתה צריך לשבת ולחשוב קצת .
לא טענתי שמישהו פה ברמה מתקדמת הסברתי לך את היתרון של הדבר שלו אתה קורא "אקראיות"
על פני המסגרת של תוכניות אחרות (גם באתר שלכם פה הדגשתם שלא כדאי לנסות לקסטם את התוכנית ולהוסיף עוד דברים כי זה רק פוגע ויכול להיות שזה באמת כך) זה לא אמור להיות כל כך אקראי אחרי שיש לך מספיק ניסיון להבין ולדעת מה עובד עליך יותר טוב .
קרא מה שכתבתי שוב .
ואני ממליץ לך לקרוא עוד כמה ספרים בדרך .
הבעיה בשיטה ה "לא אקראית" שהיא מניחה שכולם אותו הדבר כפי שאתה יודע זה לא נכון
אם אין בה שום יכולות TWEAKING אז היא בהכרח לא תתאים לכולם (אולי היא תתאים לרוב)
ולכן היא תהיה די טובה למתחילים שצריכים את המסגרת הזאת אבל ברמות גבוהות (שיש לך כב רניסיון ואתה יודע יותר טוב מה משפיע עליך) ההבדלים נהים יותר משמעותיים ויותר חשובים וגם הדברים השוליים יותר כגון שרירים קטנים או אפילו ראשים בתוך השריר צריכים תשומת לב יותר ספציפית והקפיצות לא חייבות לבוא בדיוק כל X זמן ולא תמיד ב X משקל ולא תמיד דד ליפט או סקווט או כל דבר אחר שם בתוכניות ה "אקראיות" אתה יכול לעשות.
אין לי בעיה שלא נסכים פשוט היה חשוב לי להבין בדיוק איפה הבעיה שלכם נגד המפוצלות.
אני הכי גדול וחזק אבל נמחקו לי כל התמונות והסירטונים, אני עושה דדליפט 500 קילו (יותר מאנדי בולטון השחיף הגרוע הזה) ואני אומר שFBW הכי טוב. noy184 עכשיו אתה לא יכול להתווכח כי אני הכי חזק וגדול.
לא אחי קראתי בIB והחלטתי לעבור יש שם מלא סוסים במאסההההההההההההההההההחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שקרן, שכחת שאתה מתאמן בabcdefghij ועושה דד ליפט פעם בחודשיים כי אחרת תהיה באימון יתר