הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון

• פותח/ת השרשור benG
  • פורסם בתאריך

benG

מושעה
261
22
נק' מוניטין:
1
261
22
שלום חברים.
יש לי שאלה שמאוד מסקרנת אותי,אם אין לי הרבה זקן על הפרצוף זה מעיד על רמת טסט נמוכה?
תודה רבה.

אומנם טסט משפיע על קצב צמיחת השיערות בגוף,
אבל זה לא מעיד על כך שהטסט שלך נמוך כי לזקן יש עוד הרבה פרמטרים.
אם חוסר זקן היה מעיד על טסט נמוך רוסים(במיוחד הם שיש להם גנטיקה מופלאה) לא היו אמורים לגדול הרבה.

אין קשר
יש אנשים שכל החיים שלהם בקושי גודל להם זקן, זה לא מעיד על מחסור בטסט אלא גנטיקה נטו

אז איך לדעת על מחסור מטסט? יש תסימינים?
עייפות כרונית, ליבידו נמוך, בעיות להעיר את "שמוליק".
זה לא שצומח לך זקן לא אומר כלום. אגב, אתה בן 17. בגיל 17 הייתי מתגלח פעם בשבוע. שנתיים אחר כך ויש לי זקן שלא היה מבייש מחבל בדאע"ש. אל תדאג.
אל תחפש סיבה לעשות בדיקות הורמונים, כי גם אם הטסט יחסית נמוך, הסיכוי שתקבל טיפול ראוי הוא אפסי. אלא אם כן התוצאות נמוכות בטירוף, ואז כבר היית מרגיש כמו בן 70.

• פותח/ת השרשור
עייפות כרונית, ליבידו נמוך, בעיות להעיר את "שמוליק".
זה לא שצומח לך זקן לא אומר כלום. אגב, אתה בן 17. בגיל 17 הייתי מתגלח פעם בשבוע. שנתיים אחר כך ויש לי זקן שלא היה מבייש מחבל בדאע"ש. אל תדאג.
אל תחפש סיבה לעשות בדיקות הורמונים, כי גם אם הטסט יחסית נמוך, הסיכוי שתקבל טיפול ראוי הוא אפסי. אלא אם כן התוצאות נמוכות בטירוף, ואז כבר היית מרגיש כמו בן 70.
איך אתה יודע בן כמה אני?
שנית לפי ההודעה שלך מי שבן 17 ללא זקן יש סיכוי שהטסט שלו נמוך?

• פותח/ת השרשור
אני 18 עוד מעט,סתם שאלתי כי התעצבנתי על קרוב משפחה שאמר שזה קשור,תודה על התשובות,אחלה פורום,עלרמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית